• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bendede sabahın sınav akademi var tam bi fiyaskoo....birde 2008 yargı tüm dersler konu anlatımlı test var ona bakıyorum bende ikisini karıştırıyorum birbirne...:27:
deneme almak istoyrum yargı diyorlar ama ne yapsam bilemedim...

:60: o bendede var kitaplık fazlalığı valla sobalı evde olsak yakardım valla :1:
yargının güzel denemesi ben memnunum sınava yönelik.ama ihtiyaç zopzor on deneme gerçekten zor :27::27: 53 puan nedir ya :35:

iyi bari bende yargı alayım...çünkü tavsiye eden çok oldu...off daha önümde uzun zaman var ama aöf ve kpss yapacağım olcak...yaptım oldu demek istiyorumm...:41:

ben geldim denememi yaptım yapmaz olaydım :37: türkçe 22 doğru 8 yanlış mat 22 doğru 2 yanlış 6 boş tam bir felaket:52::52:yanlışlardan biride mutlak değr :27:bu zamana kadar çalıştığım konuların sorularından bir mutlak değeri yanlış yaptım :25:bide kesir problemini boş bıraktım:17: ay sonuna kadar ben artık denem flnda yapmam diye düşünüyorum :51:boş bıraktıklarım olasılık küme ve 4 geometri sorusu:1:

Son düzenleme:
ben geldim denememi yaptım yapmaz olaydım :37: türkçe 22 doğru 8 yanlış mat 22 doğru 2 yanlış 6 boş tam bir felaket:52::52:yanlışlardan biride mutlak değr :27:bu zamana kadar çalıştığım konuların sorularından bir mutlak değeri yanlış yaptım :25:bide kesir problemini boş bıraktım:17: ay sonuna kadar ben artık denem flnda yapmam diye düşünüyorum :51:

olsun yaa iyi gene...denemeler yargının mı?

ben geldim denememi yaptım yapmaz olaydım :37: türkçe 22 doğru 8 yanlış mat 22 doğru 2 yanlış 6 boş tam bir felaket:52::52:yanlışlardan biride mutlak değr :27:bu zamana kadar çalıştığım konuların sorularından bir mutlak değeri yanlış yaptım :25:bide kesir problemini boş bıraktım:17: ay sonuna kadar ben artık denem flnda yapmam diye düşünüyorum :51:boş bıraktıklarım olasılık küme ve 4 geometri sorusu:1:

tatlım 24 soruda 2 yanlış gayet iyi hemen pes et zaten gitme hiç üzerine emi :19:

türkçedeki o 8 yanlışta inan bildiklerin bi geri dön bak :34:

hadi soruları ekle çözelim :52::52:

tatlım 24 soruda 2 yanlış gayet iyi hemen pes et zaten gitme hiç üzerine emi :19:

türkçedeki o 8 yanlışta inan bildiklerin bi geri dön bak :34:

hadi soruları ekle çözelim :52::52:

|x-3|<2 olmak üzere

|x+5|+|7-x|-|x-1| ifadesinin değeri kaçtır? bunu yanlış yaptım

mutlu kitabın önce 2/3 ünü sonra 1/10nunu daha sonra kalan 3/4 ünü okuyor .geriye 21 sayfa kaldıgına göre mutlunun okudugu kitap kaç sayfadır? buda boş olan bir sorum

|x-3|<2 olmak üzere

|x+5|+|7-x|-|x-1| ifadesinin değeri kaçtır? bunu yanlış yaptım

mutlu kitabın önce 2/3 ünü sonra 1/10nunu daha sonra kalan 3/4 ünü okuyor .geriye 21 sayfa kaldıgına göre mutlunun okudugu kitap kaç sayfadır? buda boş olan bir sorum

ikincisi 360
ilk soru nasıl soruyo ben onu anlamadım :44:

$SAM_3595.webp
:34: :34:

ilk sorunun çözümünü yazayım bak

|x-3|<2 ise -2<x-3<2
1<x<5
x+5+7-x-(-x+1)=x+5+7-x+x-1=x+11 :27: cevap böyleymiş

nasıl böle olur ya :53:
bende 13-x buldum :53:

Ix-1I de verilen 1<x<5 ten ne koaysan koy aynı çıkmazmı yani x-1 şeklinde:52:

basit ama yaapamadımmmm malesef
:14:

x,y,z birbirinden farklı pozitif tam sayılardır.

x+y=10

y-z=4

olduğuna göre, z kaç farklı değer alabilir......

Back
X