2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kızlar günaydın.
Ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum. Bu sene KPSSye girip atanmak istiyorum. Fakat alan derslerimde var. Nerden nasıl başlayacağımk hakkında hiçbir fikrim yok. Tecrübenize ihtiyacım var

gunaydın bu arada kızlar,
problemlere devam ediyorum, biraz moral bozukluguyla.
bilmiyorum belki bu yıl yaparımm,tercihim çok sınırlı..

cadygirl benimde farklı değil senden durumum hiç moralini bozma ve deavm et şuan bir işte çalışıyormusun..

yok cnm çalışmıyorum evdeyim,
sende mi sadece tek genel kadrodan yazabileceksin canım
moralimi iyi tutmaya çalışıcam.
allahın izniyle hayırlı olcak bir yere yerleşiriz inşallah

yok cnm çalışmıyorum evdeyim,
sende mi sadece tek genel kadrodan yazabileceksin canım
moralimi iyi tutmaya çalışıcam.
allahın izniyle hayırlı olcak bir yere yerleşiriz inşallah

evet canım sadece 4001 çünkü kendiminki çok az bazen açılmıor bile..bende çalışmıyorum ama part time bir iş istiyorum maddi durumlardan dolayı yada özelders verek istiyorum birde 1 sene öncesine kadar veriyordum..bir kursa yazılma şansın olurmu o çok iyi oluyor çünkü bizim çok yüksek almamız lazım atanamk için..istdaysan öbnerebilirim kurs..

hım bizde alana giren yok bildiğim kadarıyla gy gk çalışıoruz..sende ordan başlayabilirsin istersen hızlıca bitirip alan derslerine geçebilirsin..bu arada sözellerde ekol hoca kpss cafe gibi sitelerdeki videolardan yararlanabilrisin..emin ol çok ii oluyor..ayrıca ztv ye 5 tl ile kaydeolup video izleyebilirsin..yada uzaktan eğitim sitesinden videolar satın alabilrsin ne bielyim..
ayrıca data yayınları zor ve ayrıntılı ihtiyaçtan başlamanı öneririm o güzel basit ve yalın bir dil var..

kursa yazılmayı düşündüm ama sonradan vazgeçtim, kursa matematik geometri için yazılcaktım canım, ama eşimin matematiği çok çok iyi,
bana yardımcı oluyor sağolsun.
kurs olarak deneme sınavlarına gireceğim bir dershane bakacağım canım, deneme sınavlarında iyi olan dershane biliyorsan çok memnun olurum.
kolay gelsin.

kızlar sayenizde bende ders çalışmaya başladım ama daha konuyu bitirmedim o yüzden çalıştıklarımı henüz yazdıramıyorum.Benim en başarısız olduğum tarihden başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…