quietcım canım sensiz tadı olmuyor be nerelerdeydin:)
bensiz oluyomu dd
sende çalışsana sessiz ortamda sahura kadar:)
kızlar ben geldim ama ölüyorum yorgunluktan
canım önce kendi kodunla olan yerleri hedefle.eğer kendi kodunla alım çok azsa o zman 4001i düşün çünkü aşırı yığılma oluyo.şöle örnek veriyim ist merkez ptt (düz memur) 98,367 gibi bi puanla atandı
işkur iş danışmanı alıcak bu sene 1000 kişi seneye 1000 kişi bunlalrı 4001den alıcak.yine bi yığılma olucak burlara o yüzden hedef şaşırt
cnm cevabın için teşekkür ederim, kendi bölümümden alım olmuyor, kendi kodumla yazamıcam, sadece 4001 yazabileceğim.
mecburen sadece bu kadrodan yazabiliyorum, başka şansım yok çünkü.
şansım olurmu sence , moralim bozuk.
cadygirl benimde farklı değil senden durumum hiç moralini bozma ve deavm et şuan bir işte çalışıyormusun..
yok cnm çalışmıyorum evdeyim,
sende mi sadece tek genel kadrodan yazabileceksin canım
moralimi iyi tutmaya çalışıcam.
allahın izniyle hayırlı olcak bir yere yerleşiriz inşallah
pardon ne konuda yardım istiyorsunuz
Kızlar günaydın.
Ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum. Bu sene KPSSye girip atanmak istiyorum. Fakat alan derslerimde var. Nerden nasıl başlayacağımk hakkında hiçbir fikrim yok. Tecrübenize ihtiyacım var
evet canım sadece 4001 çünkü kendiminki çok az bazen açılmıor bile..bende çalışmıyorum ama part time bir iş istiyorum maddi durumlardan dolayı yada özelders verek istiyorum birde 1 sene öncesine kadar veriyordum..bir kursa yazılma şansın olurmu o çok iyi oluyor çünkü bizim çok yüksek almamız lazım atanamk için..istdaysan öbnerebilirim kurs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?