merhaba kızlar
quietnrkn bu yıl b grubundan devlet ataması yok derken anlamadım canım??
2012 sınav sonucuyla atama olmayacakmı b gurubundan önümüzdeki yıllarda.
Sanırım yanlış ifade ettim 2012 sınavını kazanırsam yaparım girerim inşallah demek istedim, 2011 anladın sen sanırım.
lisans için mayıs ortası gibi oluyor.
önlisans için mayıs sonu gibi canım
Merhaba kızlar,
Bende bu yıl Lisans sınavına gireceğim; ama bir türlü çalışmak içimden gelmiyor.Topiğiniz hoşuma gitti.Banada yardımcı olun biran önce çalışmaya başlamalıyım kızlar.Konular çok ağır ancak yetiştirebilirim.Ne yapmalayım sizce nereden başlamalıyım.
coğrafya daha kolay biter emin ol canım
nette bi sörf yapıyım başlıcam
ben yanlış anlamışım canım.moralim bozuk tercih yapıcam galba diyince ben bu sene tercih yapıcaksın sandım :26:
2012 b grubu ataması var tabi
of nasıl uyku çöküyor üzerime sürekli, savunma mekanizması gibi ne zaman derse otursam uykum geliyor
uyumucam ya uyumamalıyım:))
canıım tüm dersleri ne zamana bitirmeyi hedefliyorsunuz
en geç ocak dedik ama kasıma bile kalmıcaz galba
şu an için amacımız bütün konularda bilgi sahibi olmamız canım zaten soru çözümüne geçtiğimizde tekrarda etmiş olucaz
gunaydın kızlar,
coğrafyanın ilk konusu turkiyenin coğrafi konumunu bitirdim.
Matematikten sayı ve kesir problemlerini bitirdim.
kolay gelsin.
selam kızlar..
bende kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum ama daha önce hiç ilgilenmedim.
30 yaşındayım zaten özel bi kurumda çalışıyorum ama bu sene denemek istiyorum bende.
biraz int.den konulara ve geçmiş yıl sorularına baktım doğrusu biraz güven geldi bana :)
ama dediğim gibi pek de bi bilgim yok yani yaşım acaba müsait mi sınava girmek için?
birde ben lisans mezunuyum lise mezunu olarak girebilir miyim sınava?
hoşgeldin canım
son mezn olduğun eğitime göre sınava girebiliyosun.yani lisanstan başka şansın yok.bende uyanıklık yapıp önlisans denicektim ama izin vermediler
canım sadece kendine güvenin önemli.arkadaşlar arasında evli çocuğu olan ve çalışanlar var onlar yapabiliyo sende yaparsın herkes yapabilir.eğer bilgi ekiskliğin varsa güvender modüler set al sana çok yardımcı olur
30 yaşımdayım demişsin düz memur olarak şansın var yalnız.alandan girmek istersen onun şartı var o da en fazla 35 olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?