2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Teşekkür ederim. Kursa gitmeyi düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek

canım bende alanı düşünüyorum.bölüm iktisat.bu sene alandan girdim ama girmeseydim diye düşündüm.çünkü bayanlar için pek cazip bi bölüm değil.şöleki müfettiş yrd yada denetmen trd olduğun zman belli bi yerin var ama her yere gönderebiliyolar seni.özel hayat minimuma iniyo yani.ben kendi ünv kitaplarımdan çalıştım bide ihtiyacın cep alan kitabı var 5 tane onları aldım.mikro iktisatı bitirmiştim ve kpssde mikrodan çıkan soruları doğru yaptım.diğerleride bildiğim bilgilerle yaptım.çok üstüne düşmedim kpss alan notlarım 65-70 arası.zaten 4 sene bunun eğitimini aldığın için konuları okudukça aklına geliyo.bide soru bankası düşünürsen murat yayınlarının başlangıçta alma(alan için) soruları baya zorlayıcı geldi bana :44:

kızlar kk ya bişeyler oldu alıntı yapamıyorum ya
bende böle yazıyım hoşbuldum ddemir10cim hoşbuldum as_yacım
nasılsınız kızlar

hoşgeldin canım
iyiyim valla ders çalışma şevkimi arıyorum

Söyle o şevke gelsin biran önce Bende biran önce eve gidimde akşam coğrafyaya başlayayım diye sabırsızlanıyorum
Dün akşam hiç çalışamadım akşam misafirim vardı Tarih bitti bide bu akşam coğ. başlıyorum...

coğrafya daha kolay biter emin ol canım
nette bi sörf yapıyım başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…