• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kursa yazılmayı düşündüm ama sonradan vazgeçtim, kursa matematik geometri için yazılcaktım canım, ama eşimin matematiği çok çok iyi,
bana yardımcı oluyor sağolsun.
kurs olarak deneme sınavlarına gireceğim bir dershane bakacağım canım, deneme sınavlarında iyi olan dershane biliyorsan çok memnun olurum.
kolay gelsin.[/

ben kurs olarak ihtiyaç akademiye gideceğim..oranın türkiye geneli denemeleri var istersen ona bir bak:)

hım bizde alana giren yok bildiğim kadarıyla gy gk çalışıoruz..sende ordan başlayabilirsin istersen hızlıca bitirip alan derslerine geçebilirsin..bu arada sözellerde ekol hoca kpss cafe gibi sitelerdeki videolardan yararlanabilrisin..emin ol çok ii oluyor..ayrıca ztv ye 5 tl ile kaydeolup video izleyebilirsin..yada uzaktan eğitim sitesinden videolar satın alabilrsin ne bielyim..
ayrıca data yayınları zor ve ayrıntılı ihtiyaçtan başlamanı öneririm o güzel basit ve yalın bir dil var..

Teşekkür ederim. Kursa gitmeyi düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek

Kızlar günaydın.
Ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum. Bu sene KPSSye girip atanmak istiyorum. Fakat alan derslerimde var. Nerden nasıl başlayacağımk hakkında hiçbir fikrim yok. Tecrübenize ihtiyacım var :59:

canım bende alanı düşünüyorum.bölüm iktisat.bu sene alandan girdim ama girmeseydim diye düşündüm.çünkü bayanlar için pek cazip bi bölüm değil.şöleki müfettiş yrd yada denetmen trd olduğun zman belli bi yerin var ama her yere gönderebiliyolar seni.özel hayat minimuma iniyo yani.ben kendi ünv kitaplarımdan çalıştım bide ihtiyacın cep alan kitabı var 5 tane onları aldım.mikro iktisatı bitirmiştim ve kpssde mikrodan çıkan soruları doğru yaptım.diğerleride bildiğim bilgilerle yaptım.çok üstüne düşmedim kpss alan notlarım 65-70 arası.zaten 4 sene bunun eğitimini aldığın için konuları okudukça aklına geliyo.bide soru bankası düşünürsen murat yayınlarının başlangıçta alma(alan için) soruları baya zorlayıcı geldi bana :44:

istanbul düşünüyosan 85 bile 2. atama oluyo ocanım genelde :50: baya sıkı çalışman gerekicek ama yapan nasıl yapıyosa sende yapabilirsin :34:

gunaydın bu arada kızlar,
problemlere devam ediyorum, biraz moral bozukluguyla.
bilmiyorum belki bu yıl yaparımm,tercihim çok sınırlı..

canım bu yıl devlet atamasında b grubub yok yalnız :20:

kızlar sayenizde bende ders çalışmaya başladım ama daha konuyu bitirmedim o yüzden çalıştıklarımı henüz yazdıramıyorum.Benim en başarısız olduğum tarihden başladım.

canım hepimiz tarihten başarısızız ama bak konular ilerliyo.üzme kendini destek olmak için varız :34:

kızlar bende matematikten 4 konu bitirdim darısı kalan 14 konuya :52:

:46::46::46: konular hangileri canım :8:

kızlar kk ya bişeyler oldu alıntı yapamıyorum ya :53:
bende böle yazıyım hoşbuldum ddemir10cim hoşbuldum as_yacım :7:
nasılsınız kızlar :8:

hoşgeldin canım :71:
iyiyim valla ders çalışma şevkimi arıyorum :52:

Söyle o şevke gelsin biran önce :52: Bende biran önce eve gidimde akşam coğrafyaya başlayayım diye sabırsızlanıyorum
Dün akşam hiç çalışamadım akşam misafirim vardı Tarih bitti bide bu akşam coğ. başlıyorum...

Söyle o şevke gelsin biran önce :52: Bende biran önce eve gidimde akşam coğrafyaya başlayayım diye sabırsızlanıyorum
Dün akşam hiç çalışamadım akşam misafirim vardı Tarih bitti bide bu akşam coğ. başlıyorum...

coğrafya daha kolay biter emin ol canım :34:
nette bi sörf yapıyım başlıcam :52:

Back