• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

üf moralim bozuldu biraz, istanbulda 4001 kadrosundan girebilirmiyimki kızlar:(
çok alım olmuyor mu bu kadrodan, canım sıkıldı:(

Slm kızlar tarihi bitirdim bütün konuları. Bugün ara vericem çaya misafirim gelicek ama yarından itibaren coğ. başlıcam

ilk sayfadaki tablo lisans kpss ye mi ait yoksa önlisans kpss ye mi??bende ki kitap ortaöğretim-önlisans kpss ondanmı farkediyor acaba?

kızlar ben geldim ama ölüyorum yorgunluktan :53:

üf moralim bozuldu biraz, istanbulda 4001 kadrosundan girebilirmiyimki kızlar:(
çok alım olmuyor mu bu kadrodan, canım sıkıldı:(

canım önce kendi kodunla olan yerleri hedefle.eğer kendi kodunla alım çok azsa o zman 4001i düşün çünkü aşırı yığılma oluyo.şöle örnek veriyim ist merkez ptt (düz memur) 98,367 gibi bi puanla atandı :19:
işkur iş danışmanı alıcak bu sene 1000 kişi seneye 1000 kişi bunlalrı 4001den alıcak.yine bi yığılma olucak burlara o yüzden hedef şaşırt :34:

Slm kızlar tarihi bitirdim bütün konuları. Bugün ara vericem çaya misafirim gelicek ama yarından itibaren coğ. başlıcam

:46::46::46::46::46:
bende tarih bitti diyebilcekmiyim acaba :43:

ilk sayfadaki tablo lisans kpss ye mi ait yoksa önlisans kpss ye mi??bende ki kitap ortaöğretim-önlisans kpss ondanmı farkediyor acaba?

canım yapılan tablo tüm bölümler için gk ve gy kitaplarından yapıldı.ana konu başlıklarıdır :34:

atandım kızlarrrr sarısı sizin başınıza çok soru çözünn ben evde kendim çalıştım 92 almıştım:46:

ay inşallah inşallah :21::21: tebrikler canım :nazar:

öğrenme psikolojisinden bir konu bitirdim her ne kadar aç olsamda kendmi zorladım
duş alıp yne oturcam derse test çözücem tatlm
sen ne yaptn :66::66:
çok bişey yapmadım matematikten test çözdüm..şuanda vatandaşlık izliyorum:)

ben bugün hiç bişey yapmadım kızlar :52::52:
ama bize faydalı olcak bişey buldum.kitapçıları dolaştım nt gibi yerleri kpss için içerik araştırması yaptım.2012 kpss için yayın evleri lisans ve önlisans olarak ayrıca kitap yayımlıcaklarmış.ama temel hep aynı tabi.zambak ve yediiklimi inceledim yargı daha faydalı.yeni basım kitaplar eylül ortası gibi gelicekmiş.ayrıca nt de kpss ürünleri ve birçok üründe bi ürün alınca 2. ürün yarı fiyatına.eğitim bilimleri modüler set ve konu anlatım kitapları çok fazlaydı bi bakın isterseniz :21:

Back