2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar tarih nasıl çalışıyosunuz ? hangi kaynakları kullanıyorsunuz ? benim en büyük eksiğim tarih nasıl başlayacağım nasıl üstesinde ngeleceğim bilmiyorum :44:

Bendede yargı ihtiyaç var. Güzel anlatımı kolay. Birde güvender almayı düşünüyorum

şu an bende sadece ihtiyaç var takviye yapmam lazım. konu anlatımlı bi kaynak ve soru bankalarına ihtiyacım var sanırım.. pelin hocanım videolarını da bi araştırim bakalım..

kızlar hepsini okuyamadım ama çalışılmaya başlanmış
ben 4te yattığım için daha yeni uyandım
yarım saate burdayım kızlar görüşürz

saol canım iyi tatiller sana şimdiden o zaman
türkçeyi ikimiz bitirdik sadece galba duyun kızlar

bizim öğretmen adayları tatilde hep bi dinlenme hali.burası baya aktif hep bi hareket var bende burda dolanyorum çalışma arlarında

canım burdada öğretmen adayı var,alana girecek var.amaç gk gy btirmek şu an

yaa ben daha başlamadım çok mu geç kaldım neee :44:
biz önden gidiyoruz baya
canım nasılsın ne yaptın gormeyelı
3 konu daha bıtırdım tarıhten

canım konular hangileri
bende vatandaşlık ilk konuyu bitiridim.rüyamda AYİM deydim ve içtihadi birleştirme kararı veriyodum

kızlar tarih nasıl çalışıyosunuz ? hangi kaynakları kullanıyorsunuz ? benim en büyük eksiğim tarih nasıl başlayacağım nasıl üstesinde ngeleceğim bilmiyorum :44:
eşit ağırlıkçı olmama rağmen lisedeki hocam yüzünden tarih bende pek parlak değil.güvender başladım o yüzden canım şimdilik sakin sakin ilerliyorum

Bendede yargı ihtiyaç var. Güzel anlatımı kolay. Birde güvender almayı düşünüyorum
ihtiyaç konu anlatımın varsa ve iyi ilerliyosan güvender alma canım.ihtiyaçdan daha basit anlatıyo

Osmanlı kültür ve medeniyetini bitirdimama çok uzun bir konuydu ve ezberlenmesi gereken çok terim var.

kızlar quiet dersim yaw merhabalar..
ders çalışmak istiyorum beni gaza getirrimisiniz..
bu arada quietcım matematıgın ılk konusu bıttı:S

istediğin motive olsun
sen şimdi tarihe başladın iyi güzel tamam matı da yapıyosun zaten.peki ya caoğrafya ya türkçe.eşit ağırlık bölüm mezunları bunların hepsini biliyo ve senin en baştan başlaman lazım biliyosun dimi canım

gunaydın kızlar:)
dün sayı ve kesir problemlerini bitirdim, soru çeşitlerini çözüyorum.
bugunde yine problemlere devam ediyorum.
Bugun biraz da tarih bakabilirim umarım.

günaydın kızlar yeni geldim kendim
4 e kadar ders çalıştım uyuyamadım o yüzden bu gün izin verdim kendme ve kendimi mağzalara vurucam

kpss A grubuna çalışan var mı?

canım bende a gurubuna girmekte kararsızım. bu sene çok çalışmadan girdim notlarım 65-70 arası.sen alana çalışmya başladınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…