kızlar tarih nasıl çalışıyosunuz ? hangi kaynakları kullanıyorsunuz ? benim en büyük eksiğim tarih nasıl başlayacağım nasıl üstesinde ngeleceğim bilmiyorum :44:
kızlar hepsini okuyamadım ama çalışılmaya başlanmış
ben 4te yattığım için daha yeni uyandım
yarım saate burdayım kızlar görüşürz
günaydın kızlarr
ben türkçeyi bitirmiştim zaten
tarih çalışıyorum arasına da geometri sıkıştırdım :)
böyle devam bakalım yarın tataile çıkıyoruz 1 hafta
orda tarihi bitirmeyi hedefledim :))
çocuklu olunca tatil pek bildiğini zgibi tatil olmuyor napim bende ders çalışacam :)
inşallah haftayada coğrafya ve matemetiğe başlamayı düşünüyorum
görüşemezsek kendinize iyi bakın ,hadi hepimize zihin açıklığı versin allah
bizim öğretmen adayları tatilde hep bi dinlenme hali.burası baya aktif hep bi hareket varbende burda dolanyorum çalışma arlarında
biz önden gidiyoruz bayayaa ben daha başlamadım çok mu geç kaldım neee:44:
canım nasılsın ne yaptın gormeyelı
3 konu daha bıtırdım tarıhten
eşit ağırlıkçı olmama rağmen lisedeki hocam yüzünden tarih bende pek parlak değil.güvender başladım o yüzden canım şimdilik sakin sakin ilerliyorumkızlar tarih nasıl çalışıyosunuz ? hangi kaynakları kullanıyorsunuz ? benim en büyük eksiğim tarih nasıl başlayacağım nasıl üstesinde ngeleceğim bilmiyorum :44:
ihtiyaç konu anlatımın varsa ve iyi ilerliyosan güvender alma canım.ihtiyaçdan daha basit anlatıyoBendede yargı ihtiyaç var. Güzel anlatımı kolay. Birde güvender almayı düşünüyorum
kızlar quiet dersim yaw merhabalar..
ders çalışmak istiyorum beni gaza getirrimisiniz..
bu arada quietcım matematıgın ılk konusu bıttı:S
istediğin motive olsun
sen şimdi tarihe başladın iyi güzel tamam matı da yapıyosun zaten.peki ya caoğrafya ya türkçe.eşit ağırlık bölüm mezunları bunların hepsini biliyo ve senin en baştan başlaman lazım biliyosun dimi canım
işte buudurrrrrr
önünde 2.5 ay var ve en iyi sınıfta olman lazım canım bunuda es geçmeyelim
bır bucuk ay :S
gunaydınlarr sanadabende tarihi bitircem allahın izniyle bugun ve matematiğin 2. konusunu
günaydın ddemir
kpss A grubuna çalışan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?