merhaba illaki,
eğer evde çalışabiliyosan ne mutlu ama ben kendimi bildiğim için kursa yazıldım yani biri beni itmediği sürece çalışamıyorum... zaten kursa görüşmeye gittiğimdede aynen böyle konuştum.. bu dersler zaten bildiğim dersler kendş kendime çalışcak iradeye sahip olsam kursa gelmem eğer gerçekten benimle ilgileniceseniz takip edicekseniz gelicem kursa dedim. çok güzel konuştu hoca benimle o yüzden kayıt oldum. çünkü 2010 yılındada dershaneye gitmiştim ama kim kime dum duma bi yerdi ve sınav berbat geçti. eğer kursa gitmeyi düşünüyosan bence bir an önce başla derim. en azından kurs bittiğinde nerde eksiklerin olduğunu görüp ona göre tekrarlarını yaparsın. bizim yarın türkçe bitiyo haftaya matematik başlıcak.. tarihtende bugün inkılap tarihine geçtik. 2 ay bitti kursa başlayalı.
Kursta rehberlik hocam var. gidip progran yaptırmak istedim. önce bana sadece 1 haftalık program verdi. bu seni tanımam için dedi. karakter tahlili gibi dedi. mesela.tarih tekrarı yap. bak bakalım kaç satte sıkılıyosun dedi. sonra test çöz bak bakalım kaç saat oturabiliyosun dedi. 1 hafta tuttum bunu.1 hafta sonra baktıkki 1 saatte sıkılıyorum ben. bana her gün 1 saat çalışma verdi. en az 1 saat çalış dedi. daha fazla çalışrsan senin için artı olur ama 1 saatten aza düşme dedi. böyle devam ettim. şimdi yarın yeni program yapıcaz konular çoğaldı çünkü.
Yaşa takılma bence çünkü o sadece nüfus cüzdanında yazan bi rakam sadece. Sen enerjini yüksek tut
) Umarım yardımcı olmuşumdur...