- 5 Ağustos 2011
- 8.146
- 14
- 35
ben bı kac gundur ıyıce saldım kendımı ıcımden gelmıyor ne olucak boyle bılmem:44:
Salmak yok!
Günde 1 saat de olsa çalışalım.
Damlaya damlaya göl olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bı kac gundur ıyıce saldım kendımı ıcımden gelmıyor ne olucak boyle bılmem:44:
kpss için kaynak alabilceğim uygun ve güvenilir bir site önerebilir misiniz?
kpss için kaynak alabilceğim uygun ve güvenilir bir site önerebilir misiniz?
Sen gel yeter ki bende gaz bol
1 ay mı kaldı? Sınava da baya var, zaman geçmek bilmiyor.
Bebişler nasıl iyiler mi?
Vatandaşlıktan ilk üniteye noktayı koyabildim sonunda dün akşam.
Bugün yaptıklarım:
Vatandaşlık ilk ünite videosunu izledim
(keyifli anlatıyor ama ders bayıcı) : Tam 2 saat idi video.
2. üniteyi de bitirdim. :20 soru çözdüm
Tarihten :2 deneme+ 1 test
Coğrafyadan :2 deneme+ 1test
Vatandaşlık :20 soru+3 test
Oh maşallahhh :) Videoları nereden izliyorsun canım ben de mi öyle yapsam ne yapsam :))
İhtiyaç yayınlıcığın videolarından izliyorum canım ben.
Burada linkini çok paylaştım.
İstersen elimde videolarla ilgili çok döküman var özelden yollarım sana.
ben videolar sayesinde daha iyi anlayıp pekiştirdim.
Karar senin tatlım..
selam kızlarr
ekol hocanın videolarını indirip mp3 formatına çeviriyorum.. dıaşrıda yürürken vs gibi durumlarda dinleyebilmek için
iyiler napsınlar eve tıkıldık kaldık.kimsede yok 3 müz akşamı ediyoruz.brirni uyut diğerini doyur giydir,oyun oyna resim yap.yemek yap.baba gelince çocukları sat biraz eve çeki düzen ver.akşam artık anca dizi vakti oturp çay içiyoruz.ama annem gelsin gündüzlerim kütüphanede geçecek inşallah.oofff inşallah hakkını vererek çalışabilirimde istediğim puanı alırım.ve güzel bir yere atanırım
sevgi_melegi; yeni üye olduğumdan msj atamıyorum henüz 100 mesaj yazmış olmam gerekiyormuş foruma Buradan teşekkür edeyim dedim. Çok teşekkür ediyorum ilk girişim olacak bu sene olmasa da seneye için bi hazırlık olur dedim. Ama azimliyim yani her an her şey olabilir :) İşim gücüm yok evdeyim bol bol çalışıyorum valla. Tekrar teşekkürler iyi geceler iyi çalışmalar.
Merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Bu arada,
prenses, bu mp3 leri nasıl yüklediğini merak ettim. Kabaca tarif edebilir misin?
Kitapseç.com ben ve diğer arkadaşlarım burdan temin ettik.
Fiyat olarak da iyidir canım.
Kapıda ödeme seçeneği var.
Araştır bak tatlım memnun kalacağından eminim.
canım ben bu yıl kpssa dan atananlardanım. 89 aldım. yargı ile ihtiyaç çalıştım. ve yargı yayınevi uygundur basımları kaliteliii