Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor? ben yavaş yavaş çalışıyorum ama tam verimli değilim daha aklım başka yerlerde inş. en kısa zamanda sarılıcam şu derslere:)
Kızlar bugün bir arkadaşım matematik kitabı tavsiye etti.
Kendisi sözelci matematiğim sıfırdı bununla yükselttim bütün işlem detaylarını öğrendim dedi.
kitabın ismi:
ANTRENMANLARLA MATEMATİK
Canım ben tarihi bitirdim. Anayasadan da bir bölüm bitmek üzere...
Bu hafta il dışına çıktım falan hiç çalışamadım.
Hafta sonu da kursum var bide bugün regl oldum ayağa kalkacak gücüm yok. Pazartesi başlıcam artık yine aynı şekilde çalışmalara..
Sende dert etme napalım bi şekilde biticek bu konular.
Kızlar bugün bir arkadaşım matematik kitabı tavsiye etti.
Kendisi sözelci matematiğim sıfırdı bununla yükselttim bütün işlem detaylarını öğrendim dedi.
kitabın ismi:
ANTRENMANLARLA MATEMATİK
bende hazırlanmaya başlamak istiyorum ama bende matematik hiç yok hatırlamıyorum bilmiyorumda nası olcak bilemiyorum matematik olmadan şansım varmı sizce kursa gidecek bütcemde yok evde bunun üstesinden nası gelebilirim net yardımcı olurmu sizce
pek bilgim yok ama sen orta öğretimden atanabilirsin.
okulun olduğu ili yazarsın ancak.
sevgilin mezun durumunda olmadan önlisanstan giremez sanırım. en son alınan diploma geçerli oluyor galiba.
ama tam bilgim yok yanlış olmasın.
slm arkadaşlar bende kpss ye çalışmak istiyorum ama nerden başlıcamı bilemiyorum.. ilk tarih çalışsam sınava kadar unuturum diye düşünüyorum.. nasıl bi ders çalışma metodu izlemem gerektiğini bilmiyorum.türkçeyi bitiriyim sonra matematiği diyorum. tabi şöylede bişi var dersi bitirsen bile sürekli test çözerek pekiştirmen şart.. çalışıyorum üstelik evliyim.. nasıl baş ederim bilmiyorum.. eve gel yemek yap otur dinlen diyene kadar saat 10 oluyo unkun geliyo yatıyorsun sonra .. of of işim zor benim... eşim kpss yi 3 ayda çalışarak kazanmıştı 2 sene önce... keşke biraz azimli ve inatçı olabilseydim..şimdi herşey zor geliyor insana.. size kolay gelsin başarılar diliyorum hepinize...
ha bide şunuda söylemeden edemeyeceğim bu tarz açılan konulan gerçekten çok faydalı oluyo insanı motive diyor ve çalışma şevkini arttırıyoo...
bende hazırlanmaya başlamak istiyorum ama bende matematik hiç yok hatırlamıyorum bilmiyorumda nası olcak bilemiyorum matematik olmadan şansım varmı sizce kursa gidecek bütcemde yok evde bunun üstesinden nası gelebilirim net yardımcı olurmu sizce
bütün kaynakları kullan canım bilgiden zarar gelmez.geçmiş olsun canım sen sıkı tutuyorsun şimdiden senin adına sevindim. peki tarih şimdiden bitmiş anayasa çalışıyorsun sınava da var o zamana kadar unutmaz mısın ?
benimde mat yok çok çalışmalıyım illede bu derse anlatımlı mat video almayı düşünüyorum doğan ulu ki nasıl alan var mı yada başka kaynak ? dün ekol hoca varya ona baktım fena değil o da basit anlatmış bence.
nadirkitap.com da satısı var galiba canım.tşk ederim..kitapçılarda var mıdır acaba?
aa neden_? daha yolun cok başındayız amaAllah zihin Açıklığı versin çalışan arkadaşlarıma benim pek hevesim kalmadı