kolay gelsin sevgimeleği :) nasılsın
Ben dün noktalama ve mat çalıştım birer konu.
bugünde sonraki konularından birer tane çalışacağım
Yediiklimin denemesini daha çözmedim :26:
Kızlar 1,5 ay kaldı sanırım sizin sınava, ben son 1-1,5 ayda günde 7-8 saatin altına düşmeden ve çok verimli şekilde çalıştım. Son ay çalışılanların daha çok faydası oluyor. Bir de her şeyi çalışmış olmanıza rağmen sınav yaklaştıkça aslında hiç bir şey bilmiyormuşsunuz gibi hissetmeye başlıyorsunuz :)) Sürekli bir sürü ayrıntı çıkıyor sorularda karşınıza o kadar çalıştım ama bunu ilk defa görüyorum bu ne diye panikleyebilirsiniz :)) Sonra stres korku daha bir artıyor özellikle son 2-3 hafta ama olsun şimdiden stres yapın ki gerçek sınava rahat giresiniz bende öyle oldu. Önceleri stres yaptım sonra sınava rahat girdim çünkü ben sürekli sınav gününü nasıl olacağını hayal etim kafamda önceden bi kaç kez girmiş oldum sınava sınav günü de rahat geçti denemelere giriyormuşum gibi hissettim gerçek sınavda. Özellikle bu zamandan sonra yüklenin derslere sanki yarın sınav varmış finallere hazırlanıyormuşsunuz gibi gece gündüz çalışın. Her gün yarın sınav varmış gibi çalışın şimdi tam atağa geçme zamanı önceden yaptığınız her şeyi unutun. Sanki daha çalışmaya yeni başlıyormuşsunuz gibi çalışın. Netleriniz de git gide artışa geçecek.Sıcak oruç bir yandan ama pes etmeyin sakın.Herkes için aynısı geçerli. İnşallah herkesin hayırlı bir işi olur bu sınavdan istediğiniz puanlara ulaşırsınız. Herkese iyi çalışmalar)
merhaba arkadaşlar
bir sorum var ama yanlış şık olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım
yanlış mı biliyorum
bir de siz bakın
1 beyler beyi sarayı
2 çırağan sarayı
3 dolmabahçi sarayı
4 yıldız sarayı
yukarıda verilen yöntem merkezlerinin osmanlı devletince yapılış sırası aşağıdakilerden hangisidir
1,2,3,4
4,3,2,1
2,4,3,1
3,2,1,4
1,2,4,3
sevgi meleği, sen deneme çözüyorsun takip ettiğime göre. Kpss sınavı içeriğini ben pek bilmiyorum. Önlisans kpss için, sorular bilgi ağırlıklı mı?
Ayrıca bir şey daha söyleyeceğim. Son 1 ay da olsa biraz bir şeylere bakıp çalışayım diyorum. DGS'ye çalıştığım için tarih-coğrafya-anayasa üçlüsüne bu zamana kadar hiç bakmadım.
Bu topiği ilk sayfalardan başlayıp okuyayım diyorum, neler paylaşmışsınız nasıl çalışmışsınız. Ama ondan önce bir senin fikrini alayım dedim.
Umarım sıkmam seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?