3 net mi nedennnn
pamuk prenses ben de bugün denemeye girdim canım sıkkın çünkü kaçırdığım soru çok oluyor hep. mesela dört öncül var bir ve ikiyi işaretlemişim. yanlarına + koymuşum. ama cevaplarda gitmişim üç ve dördü işaretlemişim. matematikte sıralama vardı rasyonelde onda da benzer hata var inan on tane sorum gitmiş. hele coğrafyada çok çok basit soruyu yanlış yapmışım. matematiğe çok vakit ayırdığımdan genel kültüre çok vaktim kalmııyor hızlı hızlı yaptım hep böyle oluyor.
duru ben de tarih çalışıyorum cidden zormuş güzel ders ama ayrıntılı sorular karışık. sınav anında normalde bildiğim şeyleri hatırlayamadım. tımar sistemini kimin kaldırdığını mesela yüzyıl olarak bilmek gerekiyordu. şahıs sormamış ama hangisi 18. yüzyıl gelişmesi değildir diyor mesela. sınav anı başka oluyor süreyi yetirtirme stresinden sorular kaçıyor. tarihten ben oturup okul yıllarımdaki gibi ezber yaparsam olacak onu anladım. hocalar ezberleyemeyin diyorlar ama okuyup üstüne soru çözmek olmuyor. konuyu bilmeyince soruda çözülmüyor.
ben orda hepsini çözüyorum ama yanlışlıklar yapıyorum işte of zor bu işler
kendimi gördüm sende deneme kitapçığında eve geliyorum hiç elleyemediiğim 15-20 soruyu evde çözüyorum . . .
.
öncelikle bir yer bir topoğrafya : anadolu bir tortular ülkesidir dibe çöken tortudur. diyecektir; a Bospuet ye ve bir çırpıda sayıp dökecektir : sümer, asur, urartu, huri, med ,frigya . . . anadolu masallarından ilyada dan temalar , boğa , keklik, ay kültleri , susam zeytin adaları aynen hititçede bu tortunun bize hiç etkisi olmamış olabilir mi ?
bu parçanın anlatımıyla ilgili aşağıda söylenenlerden hangisi yanlıştır ?
a tanık göstermeye başvurulmuştur
b benzetme yapılmıştır
c eksiltili cümleye yer verilmiştir
d sözde soru cümlesi kullanılmıştır
e örenkeleme yapılmıştır
sümer, asur, urartu, huri, med ,frigya . . . peki bu eksiltili cümle olmuyor mu
kızlar sizce lisans sınavı iptal olucak mı ? ? ? ?
güzel yeri yakaladın cnm olmuyormuş işte . . . örnekmiş onlar cümle değil ! doğru. saygı duydum.
bende tam aynı şeyi düşünüyordum :)) Bir de sınav modundan tamamen çıktım ben, nasıl geri döncem nerden başlayacağım ne çalışcam hiç bilemiyorumiptal olur mu sizce off sizce çalışayımmı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?