erres: geçmiş olsunşansa bak ya
kopya iddiaları, beyaz kalem denemesi soruları dedikoduları dolaşıyor ortalıkta. eğer gerçekse pesss...
şansmı şansızlıkmı bilemedim canım ya8 buarada sadece beyaz kaleme dair olsa iddia baksanıza Sınav sahteciliğinde terör örgütü parmağı | Mynet Haber
yuuuuhhhh
hakkında hayırlısı olsun. bunlara rağmen iyi bir puan alırsın inşallah. Rabbim çalışanların emeklerini zayii etmesin.
eylülde bize ne süpriz yapacak acaba sevgili ösym
duru konuşmuş işin aslı öyle değilmiş !! denemem bugn aklıma sen geldn sınava girmeden senin içinde dua geçirdim içimden.umarım hakettiğin emeğin karşılığını alırsın :)kızlar onu bende gördüm ama sonuçta bugün sınav oldu soruların fotoğrafını çekip koymuş da olabilirler.
Birileri ortalığı karıştırmak için yapabilir, sınavı kötü geçenler sınav tekrarlansın diye yapmış olabilirler. Sonuçta bu adamlar salak değil ya soruları çalmış olsalar da kolay kolay ortaya çıkmaz her şeyi el atından çok güzel idare ediyorlar çünkü. Geçen senelerdeki gibi salaklık edip tüm soruları doğru yapmamışlardır herhalde çaldılarsa da. Ama eğer böyle bir olay olduysa inşallah herkes karşılığını fazlasıyla alır. Bu şekilde işe girenler olursa inşallah o işin hayrını göremezler. Biraz beddua oldu ama napim :)
duru konuşmuş işin aslı öyle değilmiş !! denemem bugn aklıma sen geldn sınava girmeden senin içinde dua geçirdim içimden.umarım hakettiğin emeğin karşılığını alırsın :)
duru konuşmamış :) Memurlar netten... :) evet memurlara nete bende baktım ortalık karışmış.duru konuşmuş işin aslı öyle değilmiş !! denemem bugn aklıma sen geldn sınava girmeden senin içinde dua geçirdim içimden.umarım hakettiğin emeğin karşılığını alırsın :)
Açıkçası fena değildi Durucum. Türkçeden emin olmadığım sorular vardı bir de türkçe çok vaktimi aldı matematik ve genel kültürü çok hızlı çözdüm. genel kültüre başladığımda sınavın bitmesine 40 dk vardı matematikten de 2 boşum vardı. o panikle 60 genel kültür sorusunu 25 dkda çözmüşüm korkudan yetişmeyecek diye. Kalb,m duracaktı neredeyseDenemem nasıldı sınavın? geçmiş olsun
Kızlar beyazkalem soruları saat: 17,25 de pdf formatında yayınladı. Yani sınavdan önce değil.
Birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Sınavı kötü geçenlerde bunu destekliyor.
Sınavdan önce olsaydı eğer belki iptal olabilirdi ama olmaz.
Ösym bir sınavı daha iptal edemez.
kızlar bi de x yayıncılığa çalıştım sözeller için acayip güzel hepsi tarih anayasa coğrafya çok tavsiye ederim. Özellikle bugünkü tarih sorularının yüzde doksanı hakan dedenin notlarında vardır. Ben şüphe ettim acep hakan dede mi hazırladı soruları diye :) Hakan dedenin öğrencisi olan bir arkadaşım da tarihten bir yanlış yapmış. Bu hakan dede de bi şeyler varNapıp edin onun videolarını izleyin kitaplarını okuyun yani
Yok gülüm ben memurlar netten alıntı yaptım ben konuşmadım konuşan birinin kopyasıydı o.
Hatta burayada kopyaliyim
Bir sitede yer alan bir bilgi:
Beyaz Kalem Yayıneviyle az önce görüştüm.
Yönetici kişi, sınav bittikten sonra hem öğretmenleri hem de öğrencileri aracılığıyla sınav sorularını bir an önce tamamlayıp sitelerinde hemen yayınlamak için çaba sarf ettiklerini belirtti.
Sınav sorularından 57 adedini toparlayabildiklerini ve bunu internet sitelerindeki hazır deneme sınavı yazılımına yüklediklerini belirtti. Hazır yazılım nedeniyle de yayınlanan pdf dokumanın alt tarafında "Deneme sınav 2" ibaresi çıktığını belirtti.
Böyle bir algı oluşturdukları için üzgün olduklarını belirtti. Şuan aşırı yoğunluktan dolayı internet sayfalarına giremediklerini, girdikleri anda bir açıklama yapacaklarını belirtti.
Yazı bu şekilde
Kızlar beyazkalem soruları saat: 17,25 de pdf formatında yayınladı. Yani sınavdan önce değil.
Birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Sınavı kötü geçenlerde bunu destekliyor.
Sınavdan önce olsaydı eğer belki iptal olabilirdi ama olmaz.
Ösym bir sınavı daha iptal edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?