- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
Dersane denemeleri ile gerçek sınav tutar mı bilmiyorum ama ben 99-100 net yapınca 90 aldım.Gerçek sınavda biraz daha oynayabilir.
evet kesinlikle şans işi. Ben 2010da 78 aldım. Sözelden sıfırdım. sadece son 2 hafta tarihten 3 konu coğrafyadan 1 konu anayasadan 1 konu çalışmıştım. Az konu çalıştım ama anca olmuştu bir de baya soru çözmüştüm ama bu konulardan hiç soru kaçırmamıştım o yüzden. Bilmediğim her şeyi de boş bıraktım GY kurtarmıştı yine beni 2 yanlışım vardı. Sözelden de biraz ata tuta biraz sallama hiç bilmediklerimi boş geçerek 78 almıştım :))
78 puanla atanma ihtimalim sıfır gibi sadece büyük şehirleri yazcam. Olur da tutarsa diye çünkü bu sene ciddi ciddi hazırlandım sınava. Şuanki bilgilerimle 78den yüksek alacağım kesin o yüzden tercihlerde istemediğim yerleri yazmayacağım. 2012 puanımla her yeri yazcam tabi.
Canım şans işi bakarsın tutarmış. o çalışmaya 78 aldıysan sen bu sene 95 alırsın kesin hatta 95 üstü bile olabilir. ankarayı full yaz bence, atanırsan başka kuruma geçme şansın da var. diyelim 2010da atandın sonra 2012de tekrar baska yerı tercıh ettın oraya da atandın, eskı kurumundan muvaffakiyet alıyosun yeni kurumuna geçiyosun, hem bu arada işsiz kalmamış olursun, kurum seni göndermezse bile dava açıp sen kazanırsın.