Kızlar nasıl gidiyor :)) Kaç gündür canım bilgisayarı hiç açmak istemiyor sınava az kaldı ya suçluluk hissediyorum tvyi ya da pc yi açınca
Tam gaz çalışmaya başladım son bir ay kaldı ve eteklerim tutuştu valla
Anayasadan 2-3 ünitem kaldı onları da bu hafta bitmeden halledince konu çalışmam bitmiş olacak. Ama hala eksiklerim var çabuk unutuyorum sözelleri, o yüzden anayasayı da bitirince bol bol tekrar yapıp deneme ve soru bankası çözcem. Günde 400 sorunun altına düşmemeye çalışıyorum. Bir yandan konu da çalışıyorum. çalışma saatimi 6-7 saate çıkardım tekrar iyi oluyor böyle ama biraz stres de var açıkçası heyecanım artıyor sınav yaklaştıkça sanki Össye giriyormuşum gibi o günler geldi aklıma
Böyle sınavı düşündükçe nefes alışım değişiyor içimi heyecan kaplıyor :)) bol bol sınav gününü düşünüyorum nasıl olacağını her şeyi tek tek hayal ediyorum sınav günü rahat olabilmek için. Düşününce rahatlıyorum diyorum normal denemeye giriyormuşum gibi olacak sadece daha dikkatli olacağım diyorum kendime :)) Gerçekten de ben denemelerde dikkatimi veremem gerçek sınavlarda daha ii konsantre oluyorum neden bilmem. Önemsiyorum herhalde ondan :))