Doğrudur özka ben en çok akdenizde yaa bir onu biliyorumCanım karstik şekiller iç anadolu sivas, batı karadeniz ve güneydoğu anadoluda da var
yok yok benim de aynı :))) Hala çok iyi sayılmaz sınav zor olursa 5 neti görmüşlüğüm de var coğrafyadan :)))Evet ya cevaplar farklı. Benım lisede cografyam kötüydü şimdiden söyleyeyim de rezil olmayayım:))
merhaba cnm ben ilk defa yazıyorum buraya sorunu cevaplamak istedim
hızı fazla olanın gideceği yol 100+X+50= 80.t X=80t-150
yavaş olanın gideceği yol X=65.t X=65t
80t-150=65t
15t=150
t:10
Doğrudur özka ben en çok akdenizde yaa bir onu biliyorumTeşekr bilgi için
yok yok benim de aynı :))) Hala çok iyi sayılmaz sınav zor olursa 5 neti görmüşlüğüm de var coğrafyadan :)))
Ben 2010da 5 yanlıs yaptım. Tarıh 2 yanlıs ama cografya 5 yanlıs. Bu sefer cok yuklenıyorum korkudan. Zaten o 5 yanlısı yapmasaydım sımdı atanmıstım
Evet var bende bitirmek üzereyim. Matematiği güzeldir onun Türkçe ile matematiği bitirdim. Türkçesi çok kazık gelmişti bana, ama hatalı sorular da mevcut içinde. Tarihini de bitirdim. Bi tek coğrafyası ile anayasası kaldı. Anayasadan yasamaya kadar gelmiştim önceden. Coğrafyadan da Ormancılığı bitirdim en son gerisi duruyor.
Türkçesini söylüyorum zaten. Hatalı birde çok kazık kpss düzeyi değil gibi geldi bana.
Bu yaprak test modüler setin hediyesiydi ben anlamadım yani özellikle.
Bende öyle sözele yükleniyorum konularım tam bitmedi tam bir gazla başladım çalışmaya sınav yaklaştıkça gaz azalmaya başladıözka senin konuların bitti mi çok merak ettim de :)))
Bir de konu çalıştıkça 2011 sorularını gördükçe korkuyorum valla 2011de yapamamıştım zaten de o zaman laf olsun diye girdim çalışmadım bilmediğim için yapamadım sanmıştım ama sorulara çalışırken bakıyorum konu anlatımların sonunda oluyor ya arada baya kazık sorular varmış yani, çalışsaydım o zaman yapar mıydım hiç bilmiyorum açıkçası :44:
Evet kızlaar gelelim cevaplara.
1.D
2.C
3.E
4.D
5.B
6.B
7.D
Şıklar bu şekilde cevaplarınız için teşekkür ederim..
Özka tarihte nasıl çalışıyorsun?
Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız neler çalışıyorsunuz?
Sorularım var
1.Türkiyede kıyı bölgelerindeki illerde nüfus yoğunluğu iç kesimlere göre daha fazladır.
Hangisi bu genellemeye uymaz?
A.Muğla
B.Adana
C.İstanbul
D.Rize
E. İzmir
2.Türkiye mevsimlik göçlerin yoğun oalrak yaşandığı ülkelerden biridir.
Verilen hangi iki merkez bu durumu en fazla yaşayan alanlara örnektir?
A.Ankara-İstanbul
B.İzmir-Gaziantep
C.Adıyaman-Muğla
D.Antalya-Adana
E.Elazığ-Bursa
2. soruyu ben antalyanın yaz mevsimindeki turistik çoğalmaya karşı adananın da çukurovasındaki tarım için işçilerin mevsimlik göç yapmaları açısından düşündüm ama cevap başka bi şık :44: Anlamadım ben bu işi
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız neler çalışıyorsunuz?
Sorularım var
1.türkiyede kıyı bölgelerindeki illerde nüfus yoğunluğu iç kesimlere göre daha fazladır.
Hangisi bu genellemeye uymaz?
A.muğla
b.adana
c.istanbul
d.rize
e. Izmir
2.türkiye mevsimlik göçlerin yoğun oalrak yaşandığı ülkelerden biridir.
Verilen hangi iki merkez bu durumu en fazla yaşayan alanlara örnektir?
A.ankara-istanbul
b.izmir-gaziantep
c.adıyaman-muğla
d.antalya-adana
e.elazığ-bursa
2. Soruyu ben antalyanın yaz mevsimindeki turistik çoğalmaya karşı adananın da çukurovasındaki tarım için işçilerin mevsimlik göç yapmaları açısından düşündüm ama cevap başka bi şık :44: Anlamadım ben bu işi
selamlar ,
kafayı yemek üzereyim
elimde yargı yayinevi'nin türkçe ve coğrafya deneme kitapları var. 50 'lik.
birde teoremden tarih deneme kitabım var o da 30'lu.
bunlardan çözdüğümde coğrafya 12, tarih 21 netten aşağı düşmüyorum buraya kadar güzel ...
ayrıyetten ihtiyaç yayınlıcık'tan i love memurluk deneme kitabı var.
ordan deneme çözünce de netlerim çok çok düşük çıkıyor.
tarih 13 net , coğrafya 8 net gibi. resmen facia.
toplu deneme çözünce neden yapamıyorum anlamıyorum. size ilginç ve saçma gelebilir ama kızlar inanın durum böyle
motivasyon 0 .
nerde hata yapıyorum, akıl verin lütfen. çöktüm resmen
Evet kızlar 1. sorunuz doğru bana anlatırmısınız neden a :44: Rize olması gerekmezmi
2. soruyu bende d yaptım fakat şıklarda c diyo.
Evet kızlar 1. sorunuz doğru bana anlatırmısınız neden a :44: Rize olması gerekmezmi
2. soruyu bende d yaptım fakat şıklarda c diyo.
Moralini bozacak hiç bir şey yok tatlım. Demekki elinde ki deneme sınavı biraz zor sormuş. Kendini sürekli deneme çözmeye alıştırmalısın.
Motivasyonunu düşürme ve yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?