Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba benim başım pg ile dertte. konuyu çalıştım fakat çözemiyorum . sizler nasıl çalışıyorsunuz.:S
Nadas, toprağı bir süre ekmemek, dinlendirmek tatlım
toprağın 1 veya 2 yıl ekilmemesi dinlendirilmesi anlamına gelyor nadas. daha çok kurak bölgelerde yapılıyor. iç anadolu ve güneydoğu anadolu bölgesinde yoğun. yağış az olduğu için.
nadasa gerek olmayan bölgeler ise daha çok karadeniz bölgesi. sebebiyse yağışın fazla olması.
umarım anlatabilmişimdir
ÇAlıştığım yerde toprakta nem biriktirmek için uygulanır yazıyo. Mantık hemen hemen aynı ama risus..
Kızlar neler yaptınız bakalım nelere çalıştınız bugün?
Evet risus burda bi kaç arkadaşımız daha var onlarda aöf yi bekliyo..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..Ben de coğrafyadan ekonomik coğrafyadayım bitmedi henüz..
Amiiinn..
rabbim emeğimizi karşılıksız bırakmaz inşallah.
ben tarihi bitirince coğrafyaya geçicem bakalımm
tarih çok uzun sürdü ya :)
ihtiyaç yayınlarının modüler setini almıştım 2011 eylülde güyaa kurs başlamadan çalışcaktım ama
istediğim ders çalışma azmi
mayıs ın 14 ünde gelince mayısın 14 ünde başladım konu tekrarlarıma düzenli soru çözümlerime ondan öncesinde kurs vardı bitek.
tarihten 3 konum kaldıı biter 3 güne en geç..
sen bitek coğrafya tekrarı mı yapıyosun yoksa onun yanında varmı devam ettirdiğim bişey ?
Bugün bir tane deneme 120 soru
Tarihten 75 soru
Türkçeden 257
Matematikten de 19 soru çözdüm
Toplamda 471 soru etti
Bayadır bu kadar soru çözmemiştim konu çalışcam diye. Konu çalışmak istemiyor artık hiç canım bi bitirip kurtulsaydım :))
Yarından itibaren 2 deneme çözüp konu çalışcam, yoksa elimdeki denemeler kalacak 76 tane deneme mevcut elimde aslında çok değil muratın,beyaz kalemin, ihtiyacın, femin,yediiklimin yani 5 farklı yayının denemeleri mevcut kimisi 12li kimisi 20 li olunca sayı 76yı buldu :)) İhtiyacın denemeleri vardı o bitmek üzere son 3 denemesi kaldı 20 taneden.
Bu arada bölümün ne güzel senin ya
Adalet bakanlığı için mi çalışıyorsun eğer öyleyse alman gereken puan düşüktür dimi?
tarih ne kadar nankör bir ders ya tekrar etmeyınce unutuluyor bu sabah karma halde cozudum ılk etlerım 23 dusmus morelım bozuldu resmen cıkması gerekırken dusmeye basladı ortamdanda kaynaklıydı cozerken sanırım televızyon acıktı olgumun yanımdaydı neyse su saatte kadar 285 tarıh soru cozudum erevizyona kadarda bır 100 cozsem cok ıyı olucak sonra ufak bır tekrar tarıhten gunu bıtıreyım :)))