Errescim denemem açıklamış bitki türüyle çeşidi aynı şeyler değil ben burdan bu sonucu çıkartıyorum.Türü değilde çeşit artıyo heralde.Sizin de kafanızı karıştırmak istemezdim soru ve cevabı şu;
Eki Görüntüle 426117
tür ve çeşit aynı şeydir canım.burda yanlışıda doğruyuda beraber öğreniyruz dert etme :)Errescim denemem açıklamış bitki türüyle çeşidi aynı şeyler değil ben burdan bu sonucu çıkartıyorum.Türü değilde çeşit artıyo heralde.Sizin de kafanızı karıştırmak istemezdim soru ve cevabı şu;
Eki Görüntüle 426117
ohh ohh arada şart böyle aktivite.kzz niyetliyim bak canımı istettirdinnMerhaba kızlar teyzem, annem ve spora gittik. Biraz dinlendim size bakayım dedim. Şimdide mercimek köftesi yapıyoruz
Denemem ben okulu bitirip, evde duralı inan Türkçe katili bir insan oldum. Bilmiyorum sebep ne ama baya baya köylü dili konuşmaya başladım.
İlginç olan evde hiç kimse böyle konuşmaz. Babaannem bile birkaç bilindik şeyler dışında öyle konuşmaz.
Dikkat ediyorum bundan sonra sınavda çok lazım olacak
Bu ara Uzman kariyerin modüler setine ve Datanın kral kızı anayasasına aşık oldum
Nasıl bir dizaynsa çöz beni çöz beni diyor
Ve soruları da gerçekten çok kaliteli. Özellikle uzmanın matematiği.
Bir an önce çözmek istiyorum
Yargının 5000 soruluk kitabını hiç beğenmedim diyebilirim. Bir konudan 10 test vermiş ama sorular hep aynı, gerçekten aynı. Ben onu zaten çözmek istemiyorum. Her konusundan 2 er test çözeceğim ve bırakacağım. Aynı soruları çözmenin mantığı yok. Yoksa diğer kitaplarım kalacak. O nedenle eğer sınava kadar yeniler biterse öyle çözeceğim onu. Bu arada zaten gk si bitti. Türkçe ve matı için söylüyorum bunları :)
Ben çok konuştum galiba
ohh ohh arada şart böyle aktivite.kzz niyetliyim bak canımı istettirdinnafiyett olsunn ball şeker olsunnnn
Allah kabul etsin erres..
Sevgicim soru nasıl hatalı olabilir ki sonuçta 2010 kpss sorusu..
Arkadaşlar soru hatalı değil aslında ama sormak istediğini tam anlatamamış. Ben soruda ne sormak istediklerini anladım C şıkkı orda bariz belli zaten de.Soru hatalı tatlım yükselti arttıkça bitki türü artmaz, azalır.
Merhaba kızlar teyzem, annem ve spora gittik. Biraz dinlendim size bakayım dedim. Şimdide mercimek köftesi yapıyoruz
Denemem ben okulu bitirip, evde duralı inan Türkçe katili bir insan oldum. Bilmiyorum sebep ne ama baya baya köylü dili konuşmaya başladım.
İlginç olan evde hiç kimse böyle konuşmaz. Babaannem bile birkaç bilindik şeyler dışında öyle konuşmaz.
Bu ara Uzman kariyerin modüler setine ve Datanın kral kızı anayasasına aşık oldum
Yargının 5000 soruluk kitabını hiç beğenmedim diyebilirim. Bir konudan 10 test vermiş ama sorular hep aynı, gerçekten aynı. Ben onu zaten çözmek istemiyorum. Her konusundan 2 er test çözeceğim ve bırakacağım. Aynı soruları çözmenin mantığı yok. Yoksa diğer kitaplarım kalacak. O nedenle eğer sınava kadar yeniler biterse öyle çözeceğim onu. Bu arada zaten gk si bitti. Türkçe ve matı için söylüyorum bunları :)
Ben çok konuştum galiba
Arkadaşlar soru hatalı değil aslında ama sormak istediğini tam anlatamamış. Ben soruda ne sormak istediklerini anladım C şıkkı orda bariz belli zaten de.
Soruda şunu demek istemiş hani doğu anadoluda yükselti fazla ya o yüzden soğuk oluyor. Soğuk havaya uyum sağlamış iğne yapraklı bitki çeşidi oluşmuş o yüzden burda. Bu iğne yapraklı bitkilerin varlığı bitki türü açısından zenginlik sağlıyor. Eğer yükselti hiç olmasaydı her yerde geniş yayvan yapraklı ağaç olur hiç iğne yaprak olmazdı. Ama yükselti fazla olduğu için yayvan yapraklara ek iğne yaprak oluşmuş zenginleşmiş yani. Bunu demek istemiş.
Haa ekleyim aklıma gelmişken duru tür ile çeşit aynı şey zaten. Bir de soru yanlış değil baktım ben elimdeki kitaplara açıklamalar hep öyle yanlış olsa iptal edilirdi ya da açıklamada soru hatalı derdi öyle bir şey yok. Ama soru güzel olmamış hiç.
Ay çok kıskandım sevgi meleği :)) Benim de spor yapasım var ama sınavın bitmesini bekliyorum erteledim bir süreliğine.
Yargının 5000 soru bankasından çok modüler soru bankası seti güzel. Her dersin kitabı ayrı onda. Zor da baya 5000 soru olan o kadar zor değil. Bu arada ben istikrarın çözümlü soru bankasını çok beğendim kitap alacak olursanız tavsiye ederim. Arada değişik soru tipleri çıkıyor.
Doğru diyorsun yarın başlayacağım hem de stres atıyor insan bende evde yapıyorum sporu. Zaten diyeti miyeti bıraktım baya kilo aldım ayıptır söylemesi :))) Stresten kendimi yemeğe verdim ama bugün başladım tekrar sporu da eklersem daha iyi olacak. Neye bir saat ayırmıyoruz ki günde 10 saat ders çalıştığımız yok zaten. 8 saatten sonra ben gidiyorumBir soru soracaklar onu bile beceremiyorlar yada gıcıklığına :)
Sende başla canım günde 1 saat ne kaybettirecek sanki ara verdiğin bir anda yap ben genelde evde yapıyorumda hava güzel olunca dışarı çıktım
Merhaba kızlar teyzem, annem ve spora gittik. Biraz dinlendim size bakayım dedim. Şimdide mercimek köftesi yapıyoruz
Ben çok konuştum galiba
Doğru diyorsun yarın başlayacağım hem de stres atıyor insan bende evde yapıyorum sporu. Zaten diyeti miyeti bıraktım baya kilo aldım ayıptır söylemesi :))) Stresten kendimi yemeğe verdim ama bugün başladım tekrar sporu da eklersem daha iyi olacak. Neye bir saat ayırmıyoruz ki günde 10 saat ders çalıştığımız yok zaten. 8 saatten sonra ben gidiyorumbunalıp bırakıyorum dersi 8 saati hiç geçemedim şimdiye kadar.
bi deneme çözdüm 65,50 net.
türkçeden 7 yanlış 3 boşçok kötü çoook
mat. dan 10 soru çözmüştüm hepsi doğru çıktı tek tesellim o .
tarih sorularını bulmak için çok uğraştılar mı mesela onu merak ettim
coğrafyadan matematiksel konum soruları zaten boş
kısacası ben ölmüşüm de haberim yok
Arkadaşlar soru hatalı değil aslında ama sormak istediğini tam anlatamamış. Ben soruda ne sormak istediklerini anladım C şıkkı orda bariz belli zaten de.
Soruda şunu demek istemiş hani doğu anadoluda yükselti fazla ya o yüzden soğuk oluyor. Soğuk havaya uyum sağlamış iğne yapraklı bitki çeşidi oluşmuş o yüzden burda. Bu iğne yapraklı bitkilerin varlığı bitki türü açısından zenginlik sağlıyor. Eğer yükselti hiç olmasaydı her yerde geniş yayvan yapraklı ağaç olur hiç iğne yaprak olmazdı. Ama yükselti fazla olduğu için yayvan yapraklara ek iğne yaprak oluşmuş zenginleşmiş yani. Bunu demek istemiş.
Haa ekleyim aklıma gelmişken duru tür ile çeşit aynı şey zaten. Bir de soru yanlış değil baktım ben elimdeki kitaplara açıklamalar hep öyle yanlış olsa iptal edilirdi ya da açıklamada soru hatalı derdi öyle bir şey yok. Ama soru güzel olmamış hiç.
yüksekte geniş yapraklı yok, soru saçma olmuş baya bi yaa ösym arada saçmalıyor işte çok takılmayalım en iyisi :) Düşündükçe kafam karışıyor benim :)Tamam denemecim ben senin dediğini anladım.Peki bu yüksek yerlerde geniş yapraklılar dayanabiliyo mu acaba.Hani sonuçta onlar sıcak yerlere göredir diye düşündüm.Eğer dayanıyo dersen tamam ozaman.
Ama bu gerçekten çok kafa karıştırıcı bi durum.
Neyse daha fazla kafa karıştırmaya gerek yok :)
İstikrar demişsin cnm hangi kitap resmini eklermisin?
Kızlar bugün neler çalıştınız bugün Allah a şükürler olsun coğrafyanın 2. konusunu bitirdim.Ama soru çözmedim birazdan inşallah soru çözümüne geçerim.
yüksekte geniş yapraklı yok, soru saçma olmuş baya bi yaa ösym arada saçmalıyor işte çok takılmayalım en iyisi :) Düşündükçe kafam karışıyor benim :)
İstikrarın dediğim kitabı da şu: KPSS 2012 Genel Yetenek Genel Kltr Soru Bankas - stikrar Yaynclk
cevap yazdım ama şimdi düşününce aklıma geldi de söyleyim. Yükseltinin fazla olmasının sonucu demiş ya bitki türü zenginliği sonucudur. Ama sizin dediğiniz de doğru yüksek yerlerde bitki çeşidi zengin değildir asla.Soruda deseydi hangisi yükseltinin fazla olduğu yerlerde yada Doğu Anadoluda yaşanan bir durum değildir? o zaman cevap hem A hem C olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?