Herkese hayırlı günler..
Allah zihin açıklığı dolu bi gün nasip etsin hepimize..Bugünkü planın Allah izin verirse coğrafyanın 2. konusuna çalışmak.Dün ilk konuyu bitrdim coğrafi konum.Ama çok karışık yeterli gelmedi çalışmam sanırım çok karışık ama ya matematik konum filan..Paragraftan soru çözüyordum onu bitirip coğrafyaya geçerim.
Dün gece memurfoniden teoremin kampanyasından kitap aldım kargo dahil 14.40 a geldi.Burayada link vermiştim bir soru bankası ve 13lü deneme 9.90dı..
İnşallah yetiştirebilirim..
Denemem bide tavsiye etmek istediğin bişi varmı önlisanslar olarak.Yani şu kadar zamanınız var şunları yapın dediğin bişi varmı?
Herkese hayırlı ve güzel çalışmalar..
Duru ben ekimden beri çalışıyorum, ama ciddi anlamda ocak ayında yoğun ve verimli çalışmaya başladım. Sen de bu aralar başla, hedef koyarak çalışırsan daha iyi olur. Bugün şu konu şu kitaptan şu kadar sayfa bitecek şu sorular çözülecek gibi faydasını görürsün, böylece dersleri boşlamazsın. Ben kendime diyorum ki bugün bu konuyu bitirmeden asla yatmayacağım. Bir de matematikten eksiğin varsa bu aralar hallet çünkü matematikte çok konu var sona bırakırsan çok panik olursun. Sözel konular sona da kalsa çok stres yaratmıyor insanda, okuyup testini çözüyorsun aklında kalıyor çoğu.
Bir de her konuyu çalıştıktan sonra mutlaka 400-500 soru çöz her konudan anca o zaman pekiştiriyorsun öğrendiklerini. Bunu tüm dersler için uygularsan çok faydasını görürsün. Bir de bir dersi bitirdikten sonra 2 haftada bir 2 gününü tekrara ayır. PEgemin ders notları varsa sende de onları kullanıp tüm konuları tekrar edip deneme çözebilirsin ya da soru bankası seçip bir tane, pegemden okuyup soru bankasından sorularını ünite ünite çözerek ilerlersen çok faydasını görürsün ben tarihte yaptım 2 günde bitirdim tarihi o şekilde, ve tüm konular aklında oluyor kendine güvenin artıyor çok iyi oluyor, tavsiye ederim
Merhaba kızlar bugün ders yapamayacağım maalesef.
Ama üzülmüyorum arada dinlenmekte lazım. Dün bir bugün iki. İyice vicdana gelip sarılırım artık yarın derslere :))
Bugün çalışamamamın sebebi ise ise misafirim var. Onlarla vakit geçirmek istiyorum. Kafam dağılır en azından
Bu arada aöfde son dersime çalışmaya başlayacağım. Sonra genel bi tekrarını yaparım. Haftaya kpss devam :)
sevig meleği anlatım bozukluğu yapmışsın
ders yapılmaz ders çalışılır
Arada dinlenmek de lazım, bir söz vardır hoşuma giden ders çalışırken sadece çalış, oyun oynarken de sadece oyna diye :)
Yani sevdiğin bir şeyleri yaparken vicdan azabı çekme, misafirlerin geldiğinde ders çalışamıyorum diye vicdan azabı çekme onun tadını çıkar, onlar gidince gerekirse bir iki saat uykusuz kalıp çalışır telafi edersin
dedim de kafam neredeyse artık
Sende aynısını demişsin zaten ben yanlış anlamışım neyse :))) Artık vicdan azabı çekenler varsa mesaj onlara gitsin