Denemem teşekkür ederim cevabın için.
Matematikte çok şükür ön yargım yok. Ama malum sınav stresi ya yapamazsam edemezsem paniği var:)
İnşallah hepimiz çok güzel puanlar alırız.....
Ders aralarında güzel yazıları falan okuyorum kafam dağılıyor bir tane daha yazıya denk geldim hoşuma gitti 4 yaşındaki bir kızın duası o yaşta neler neler düşünüyo :))
ALLAH IM !!!
Üstü olmayanlar üst ver ve dışarıda yaşayanlara ev ver,
Herkese dondurma ver, oyuncakları olsun,
ALLAH IM !!!
Üstü olmayanlara üst ver ve dışarıda yaşayanlara ev ver,
Herkese dondurma ver, oyuncakları olsun,
Telefonları olsun, oyuncak ve gerçek telefon.
Ben Kur-an okuyorum günahımı affet
Cennetine koy, cennette seni göreyim
Seni çok özledim.
Herkesi koru,
Babalar uzaklara gitmesin,
Fakirlerin bilgisayarları olsun,
Ve kapı kilitleri olsun
Çocuklar arkadaşlarıyla on gün oynasınlar
Sohbette sessiz duranları çok sev.
Annesi, babası ablası, abisi olmayanlara anne baba abla ve abi ver
Ve onlara çiçek yarat.
Bebeklerin bebek arabası olsun
Kardeşleri olsun
Yolları açık olsun.
Paraları olsun fakirlerin.
Yatakları olmayanlara yatak ver, dışarıda yaşamasınlar, hırsızlar çalmasın
Allahım seni çok seviyorum
Sakın cehennemine koyma, yılanları, aslanları gösterme.
Allahım lütfen herkesi cennete koy, cehenneme hiç kimse girmesin.
Allahım bütün dualarımı kabul et.Amin, amin amin
KAYNAK: KÜÇÜK KIZIN DUASI.. « Hikayeler
Duru ben ekimden beri çalışıyorum, ama ciddi anlamda ocak ayında yoğun ve verimli çalışmaya başladım. Sen de bu aralar başla, hedef koyarak çalışırsan daha iyi olur. Bugün şu konu şu kitaptan şu kadar sayfa bitecek şu sorular çözülecek gibi faydasını görürsün, böylece dersleri boşlamazsın. Ben kendime diyorum ki bugün bu konuyu bitirmeden asla yatmayacağım. Bir de matematikten eksiğin varsa bu aralar hallet çünkü matematikte çok konu var sona bırakırsan çok panik olursun. Sözel konular sona da kalsa çok stres yaratmıyor insanda, okuyup testini çözüyorsun aklında kalıyor çoğu.Herkese hayırlı günler..
Allah zihin açıklığı dolu bi gün nasip etsin hepimize..Bugünkü planın Allah izin verirse coğrafyanın 2. konusuna çalışmak.Dün ilk konuyu bitrdim coğrafi konum.Ama çok karışık yeterli gelmedi çalışmam sanırım çok karışık ama ya matematik konum filan..Paragraftan soru çözüyordum onu bitirip coğrafyaya geçerim.
Dün gece memurfoniden teoremin kampanyasından kitap aldım kargo dahil 14.40 a geldi.Burayada link vermiştim bir soru bankası ve 13lü deneme 9.90dı..
İnşallah yetiştirebilirim..
Denemem bide tavsiye etmek istediğin bişi varmı önlisanslar olarak.Yani şu kadar zamanınız var şunları yapın dediğin bişi varmı?
Herkese hayırlı ve güzel çalışmalar..
sevig meleği anlatım bozukluğu yapmışsınMerhaba kızlar bugün ders yapamayacağım maalesef.
Ama üzülmüyorum arada dinlenmekte lazım. Dün bir bugün iki. İyice vicdana gelip sarılırım artık yarın derslere :))
Bugün çalışamamamın sebebi ise ise misafirim var. Onlarla vakit geçirmek istiyorum. Kafam dağılır en azından
Bu arada aöfde son dersime çalışmaya başlayacağım. Sonra genel bi tekrarını yaparım. Haftaya kpss devam :)
Kızlar kafama takılan bişi var yükseltinin fazla olduğu yerde yani dağlık da denebilir, bitki türleri açısından zengin mi olur bu yerler?
Çalıştığım yerde tarim ürünlerindeki çeşitlilik azalır demiş doğuya gittikçe.Tamam.Peki bitki türleri açısından zengindir diyo yüksek yerler.çıkmış bi kpss sorusundada
Yükseltisi fazla yerlerde Bitki türü çeşitliyse tarım ürünüde çeşitlidir diye düşünmüştüm mantık olarak.Nerde yanlışım bi düzeltiverin..
İlginç geldi bana yükseltinin fazla olduğu yerde bence bitki türü açısından zengin olmaz ama şöyle bir şey var: Batıdan doğuya doğru Yükseltinin artması bitki çeşidini arttırır. Demek istediğim şu batıdan doğuya doğru alçaktan yükseğe gidiyor ya alçak yerde başka bitki yüksek yerlerde de soğuğa dayanıklı başka bitki olur. Dolayısıyla yükseltinin artması çeşidi arttırır Ama yüksekte bitki türü çeşitli olmaz yani.
Kızlar kafama takılan bişi var yükseltinin fazla olduğu yerde yani dağlık da denebilir, bitki türleri açısından zengin mi olur bu yerler?
Çalıştığım yerde tarim ürünlerindeki çeşitlilik azalır demiş doğuya gittikçe.Tamam.Peki bitki türleri açısından zengindir diyo yüksek yerler.çıkmış bi kpss sorusundada
Yükseltisi fazla yerlerde Bitki türü çeşitliyse tarım ürünüde çeşitlidir diye düşünmüştüm mantık olarak.Nerde yanlışım bi düzeltiverin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?