Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mina kaç puan aldın :))))))))kızlarr konunuzu görünce geçen yıllarım aklıma geldi Allah yardımcınız olsun hepinizin gönlüne göre versin inşallahh
mina kaç puan aldın :))))))))
Atandın mı? Atandıysan nasıl çalıştın :))))))
buraya yazıp kaçmakla olmaz, kafamda bir sürü soru oluştu mesajını okuyunca :))))))
evet atandım canım çok şükür darısı sizlere olsun inşallah Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın sınıf öğretmeniyim ben canım 85 küsür almıstım gecen sene göreve başladım valla çok çalıştım hiç durmadan çok motiveydimde aynı zamanda söylemesi ayıp en önemlisinin planlı çalışma olduğunu düşünüyorum sorun olursa cevaplarım canım kolay gelsin hepinize
Risus önemli olan verimli çalışmak kaç soru çözdüğünde önemli ama konu eksiğin olup da 600soru çözünce pek bir önemi olmuyor.Konuyu kavradıktan sonra rahat çözersin tüm soruları. 400-600 soru bir günde rahat çözülür konu çalışmıyorsan eğer. Tekrarı da sadece konu üstünden yapma ğer öyle yapıyorsan konuyu tekrar edip ardından soru çözünce daha bi akılda kalıcı oluyor.Kızlaaaaaaaaaaaar, son 3 gündür tarihi baştan ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı modüler setinden tekrara başladım günde 2konu bitiriyorum, sorularını çözüyorum aynı zamanda da matematikten soru çözüyorumm..
kursum daha bitmedi haziranın 15 ine kadar hocalarla birlikte bütün derslerin tekrarlarını bitirip kurs bitince 2. tekrarlara başlıycam, o zamana kadar ve ozamandan sonra soru çözmelerimde devam edicek.
Ben öyle sizler gibi 250-300-400-500 soru çözmüyorum, çözemiyorum bi yerden sonra göremiyorum sorunun inceliğini, belki 1 ay sonra bende sizlere yetişirimm..
çok inançlıyım olucak inşallah ya
evet atandım canım çok şükür darısı sizlere olsun inşallah Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın sınıf öğretmeniyim ben canım 85 küsür almıstım gecen sene göreve başladım valla çok çalıştım hiç durmadan çok motiveydimde aynı zamanda söylemesi ayıp en önemlisinin planlı çalışma olduğunu düşünüyorum sorun olursa cevaplarım canım kolay gelsin hepinize
Kızlar hayırlı sabahlar.Herkes ne çalışacak bugün anlatsın bakalım bizede motivasyon oluyo yazın kızlar ya.Yazmadan çıkıp gitmeyin.
Ben bugün tarihin son konusunu Allah izin verirse bitirmeyi düşünüyorum.Birde inşallah coğrafyaya geçmek istiyorum.Ama dışarı çıkma ihtimalim de var kaç gündür çıkmamıştım.Bilmiyorum henüz belli değil zaten.Sizler napıcaksınız fatum,sevgi,denemem,günlükgnslk,risus,why be,elif,izmir hadi kızlar toplaşın.İsmini unuttuklarım olabilir hafızam güçsüzdür affola
Duru ben bugün bir tane deneme 120 soru çözdümKızlar hayırlı sabahlar.Herkes ne çalışacak bugün anlatsın bakalım bizede motivasyon oluyo yazın kızlar ya.Yazmadan çıkıp gitmeyin.
Ben bugün tarihin son konusunu Allah izin verirse bitirmeyi düşünüyorum.Birde inşallah coğrafyaya geçmek istiyorum.Ama dışarı çıkma ihtimalim de var kaç gündür çıkmamıştım.Bilmiyorum henüz belli değil zaten.Sizler napıcaksınız fatum,sevgi,denemem,günlükgnslk,risus,why be,elif,izmir hadi kızlar toplaşın.İsmini unuttuklarım olabilir hafızam güçsüzdür affola
Bide ben başlayabilsem şu coğrafyaya.Kırtasiyeye gittim annemle gezdim filan.Çalışmam lazım Allah yardımcım olsun..Biraz duygusallık var üzerimde.Duanıza ihtiyacım var..
öncelikle teşekkür ederim canımAllah herkese nasip etsin inşallah yargı yediiklimden beyazkalem hepsinin konu anlatımlarına bakmıstım canım beyazkalemin soru bankaları özellikle çok begenmiştim sınava yakın olduğunu düşünüyorum tabi yenileri nasıl o konuda bi fikrim yok genellikle her gün konu anlatımı çalıştım eğitim bilimlerinden bahsediyorum bu arada 3-3 gruplamıstım bi gün 3 ders diğer gün diğer 3 ders seklinde.. gy gk da ise matematik soru çözdüm full tarih hergün mutlaka çözüyodum unutmamak için bide benim tarihte hep 13-14 yanlışım çıkardı denemelerde sınavda 4 tane çıkmıstı denemelerde çok kasıyolar genelde kolay gelsin canımSoru olmazmı hiç :)
Mesela hangi kaynakları çalıştın?DErslerde stratejin neydi nasıl bi yöntem izledin çalışırken? Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Rabbim hayırlısını nasip etsin hayırlı olsun mesleğin
Risus önemli olan verimli çalışmak kaç soru çözdüğünde önemli ama konu eksiğin olup da 600soru çözünce pek bir önemi olmuyor.Konuyu kavradıktan sonra rahat çözersin tüm soruları. 400-600 soru bir günde rahat çözülür konu çalışmıyorsan eğer. Tekrarı da sadece konu üstünden yapma ğer öyle yapıyorsan konuyu tekrar edip ardından soru çözünce daha bi akılda kalıcı oluyor.
mina sevindim adına hayırlı olsun canım :) Darısı bizim başımıza inşallah :) Merak ettiğim şeyler şunlar benim:
1)Konuları sınavdan önce bir iki ay önce mi bitirdin yoksa sınava kadar konu çalıştığın oldu mu? Kısacası son bir ayı nasıl değerlendirmiştin?
2)Toplamda soru sayını hesaplamış mıydın hesapladıysan kaç soru çözdün onu da merak ettim :)
3)Denemelerde de 85 puan civarı mı geliyordu? Gerçek sınavda çözdüğün denemelerden yüksek mi geldi yoksa aksine gerçek sınav girdiğin denemelerden daha mı düşüktü?
Aklıma gelenler şimdilik bunlar cevabın için de teşekkür ederim. Çok soru sordum dimi Bunlar da cevaplarsan çok sevinirim :))
Teşekkür ederim cevap içinöncelikle teşekkür ederim canımAllah herkese nasip etsin inşallah yargı yediiklimden beyazkalem hepsinin konu anlatımlarına bakmıstım canım beyazkalemin soru bankaları özellikle çok begenmiştim sınava yakın olduğunu düşünüyorum tabi yenileri nasıl o konuda bi fikrim yok genellikle her gün konu anlatımı çalıştım eğitim bilimlerinden bahsediyorum bu arada 3-3 gruplamıstım bi gün 3 ders diğer gün diğer 3 ders seklinde.. gy gk da ise matematik soru çözdüm full tarih hergün mutlaka çözüyodum unutmamak için bide benim tarihte hep 13-14 yanlışım çıkardı denemelerde sınavda 4 tane çıkmıstı denemelerde çok kasıyolar genelde kolay gelsin canım
1)konuları sınava 1 ay kala bitirdim canım tabi arada takıldığım yerlere baktım mutlaka son ay deneme çözdüm sürekli günde 2 deneme aralarada sorular serpiştirdim tabi kitapları bitireyim diye
2)toplamda derken canım hepsini toplamadım ama günde 400-500 civarı oluyordu
3)denemede daha az geliyodu canım hiç 85 aldığım olmamıştı bide benim girdiğim sene sınav iptal edilmişti biliyosundur o yılı ilk girişimde 81 ikincide 85 almıstım kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun
canım tarihi bitiriyormuşsun çok sevindim iki ay oldu ben tarihe başlayalı aynı zamanlarda başlamıştık. ben osmanlı duraklamadayım dersaneye göre gidiyorum malum aöfde var. ben de derste baya kötü oldum hoca anlattıkça. hele 2.mahmutun verdiği bir sürü tavizler çok şaşırdım hoca anlattıkça kötü oldum dün gündüz çocuğun arkadaşına gitmek zorunda kaldık ben de kalabalıktan dönünce kendimi derse veremiyorum. bugün de tarih baktım şu devlet görevlilerini sistemleri iyi öğrenmek lazım salyaneli- salyanesiz eyaletleri falan kapıkulu askerlerini. vatandaşlktan anayasaya geçtim. çok çalışmak lazım tekrarları ihmal etmemek lazım.Kızlar hayırlı sabahlar.Herkes ne çalışacak bugün anlatsın bakalım bizede motivasyon oluyo yazın kızlar ya.Yazmadan çıkıp gitmeyin.