canım ben de sabah aöf çalıştım ama şu an hiçbirşey bilmiyorum testi cevaplara bakarak çözüyorum son haftası hepsini tekrar edicem inşallah Allahım sağlık versin sorunsuz atlatalım iki haftamız kaldı zaten. öğleden sonrada mat baktım şu an başım gözüm ağrıyor ama devam edicem. akşamda biraz tv bakıcam survivor hastası olduk evdeDün evde değildim geldiğimde 120 tarih çözdüm kapadım.
Bugün soru bankamın tarih bölümünden kurtulmam lazım. Yoksa o 5bin soruluk kitap seneye kpss ye kadar bitmicekk.
Sonrada aöf pazarlama bakarım kaparım günü.
artık beynim duruyor ikisini birden yürütmek sıkıcı.
Sadece kpss odaklanmak istiyorum
çok geç geliyorsun kolay değil benim eşim şu an hala uyuyor kolay değil bir haftanın yorgunluğu anca atılıyor ben bir keresinde akşam sekizbuçuğa kadar uyumuştum tek tatilim pazar günüydü. maaşta asgari ücretin altı sigortasız. inşallah şu memurluk olurda bir umudum var. özel sektörde işte bulamıyorum çünkü.Son 3 gündür hiç mi hiç soru çözemedimm
3 gündür 8-9 Çalışıyorum mesaiye kalıyorum. Ee zaten eve gel duş al yemek yat derken sabah 6 buçuk ta tekrar uyan...
Bugün 12 saaat uyumuşum ilk defa rekorr kendimi kaybettim resmen :))
Bugün başlıyorum gene çalışmaya naptım yaptım yoksaa pazar sevidğimin doğum gününü kutlucaz p.tesi salı gene aynı yorgunlukk
hayırlı sabahlar canım güzel çalışmışsın maşallah her gün aynı tempoda gitsek ne iyi olacak ben de dün sabah mat baktım çok oyaladı tabi bir soruyu anlamaya çalışmak 15-20 dk alıyor bazen. az kaldı matematiğim bitiyor. hamd olsun. öğleden sonra 50 coğrafya çözdüm. akşamda bir deneme. bugünde matematikle başladım. bugün böyle geçer artık.
ev temiz olunca insanın içi rahat ediyor canım benim evin işleri tek başıma omzumda olduğu içini... neyse napalım ev işlerini yapmakta sevap coğrafya zevklidir çok severim hele bölgeleriKızlar aklıma gelmişken söyleyim ihtiyacın denemeleri çok güzel özellikle türkçe soruları baya zor oluyor tavsiye ederim.
Bugün pek çalışamadım temizlik günüydü bugün evi temizledik annemle baya yoruldum. Çalışacak halimde kalmadı açıkçasıAma tabi bırakmak olmaz, coğrafyadan test çözcem bugün birazdan başlarım.
çok geç geliyorsun kolay değil benim eşim şu an hala uyuyor kolay değil bir haftanın yorgunluğu anca atılıyor ben bir keresinde akşam sekizbuçuğa kadar uyumuştum tek tatilim pazar günüydü. maaşta asgari ücretin altı sigortasız. inşallah şu memurluk olurda bir umudum var. özel sektörde işte bulamıyorum çünkü.
duru ben de geçen gün o belgesel kanalını gördüm kubadabat diye bir saray mıydı onu gösterdi. iyice kendimi verip izleseydim yerini de hatırlardım. beyşehir gölü türkiyenin üçüncü büyük gölüymüş hiç bilmiyordum ordan öğrendim ama vakit mi yok neyse akşam herkes ortak survivor ya da dizi izliyor gündüz takip ettiğimiz birşey yok ama çok güzeldi gerçekten net tv hiç bilmiyordum ben.
Dün 180 tarih çözdüm, sonra uykum gelmedi sabah namazına kadar aöf çıkmış soru + 80 coğrafya bölgeler çözdüm. Namazı kılıp yattım.
Birazdan tekrar başlarım. Kalan coğrafya sorularımı çözeceğim. 60 soru + 10 deneme var ( 180 soru)
İnşallah geceden namaza kadar yine birşeyler yaparım. Allahıma çok şükür tekrar kavuştum namazlarıma. Sağlıkda önemli ne yapalım atlattık hamd olsun :)
Duru tarihi bitirdin mi kuzum sen coğrafyaya geçeceğim demişsin?
Namaz konusunda dediklerine katılıyorum. İnsan derdin de, devanında nereden geldiğini bildiği sürece yıkılmıyor. İbadetine daha sıkı sarılıyor. Önceden hep kılardım. Sonra okul bitti eve geldim hasta oldum ameliyattı derken zaman geçti. Ama inşallah devam edeceğim böyle. En iyiside eğilip kalkarken hiçbişey hissetmedim ya iyileştiğime daha bir şükrettim :))
Kuzum benim yaa ne güzel demişsinNamaz zaten en büyük huzur kaynağı. Bi kez bile Allah tan yardım istediğimde karşılıksız kaldığını görmedim şükürler olsun elhamdülillah.
Evet cnm tarihi bugün bitiriyorum Allah izin verirse.Belki coğrafyaya da şöyle bi bakarım ama emin değilim yarın mı başlasam bugün mü.
Hadi gözün aydın canım maşallah bitirmişsin bile. İstersen bugün şöyle bir tekrar yap soru çöz. Yarında kafan rahat coğrafyaya başla.
İstemesini bilince hiç bir dua geri çevrilmez duru, yeter ki doğru yerden isteyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?