2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...

Selamınaleyküm kızlaar..

esocial cnm duyguların çöküşe geçtiği anın en iyi ilacı dualardır.Duayla bu durumunu atlatabilirsin.
ada ben tam aradığın şekilde bi kitap biliyorum hatta dün Allah izin verirse almak için araştırdım.Ve almaya karar verdim.İnceledim yazarın yorumlarını okudum ve bi matematik kitabından ne bekliyosan onu bulabilceğin bi kitap olarak gördüm.İhsan Coşkunun matematik kitabı netten araştır üstelik fiyatı çok pahalı değil.Ve tam bizim istediğimiz gibi soruları bölüm bölüm ayırmış her soru stilinden 3 4 örnek vermiş yazarın anlatımına göre. Ben çok beğendim inşallah almak da nasip olur.
Kızlar matematikten bu kitabı sizede tavsiye ediyorum..
Netim kotalı ve daha ay bitmeden kotam dolmak üzere oyüzden sık giremeyebilirim.sevgicim merak etme :)

Şimdi gelelim kitaplardaki yanıltan sorulara.Tarih kitapları farklı farklı vermiş cevapları kafam karıştı kızlar.
Mesela mecelle tanzimatta hazırlanmış peki ne zaman kesinlik kazandı?
Ayrıca halkın ilk yönetime girmesi ve gayrimüslimlerin ilk defa yönetime girmesi ne zaman oldu?
Birde bi kitapta ilk anayasal düzene geçiş tanzimatla olmuş diyo başka bi kitapta kanuni esasiyle diyor?
Bunlar test çözerken edindiğim ikilemler anlamadım bi türlü..
 

Mecelle tanzimatla açılan dönemin en önemli kanunuydu 1926 da da kalktı.
Halk ilk kez yönetime 1. meşrutiyette katıldı.
Gayrimüslimler de 1856 ıslahatla çeşitli görevlerde yer almaya başladılar. 1867 den sonra bazı bakanlar gayri müslimmiş.
ilk anayasal gelişme sened-i ittifak.
yönetim olarak anayasal yönetime geçiş; Kanun-i Esasi ile.
bende farkediyorum hep farklı alıyor kitaplar:44:
 
Duru canim sizin icinde dua edicem tskr ederim canim
soruna gelince mecelle 2.abdulhamit zamaninda yururluge girdi
1926 ya kadar uygulandi.
Tanzimat fermani anayasacilik hareketine gecisin temeli oluyor ama bir anayasa degil sadece hukuk devleti statusune gecilmis tanzimatla.yani ilk defa olmus kanunlarin degismez ilkelere dayandirilmasi tanzimatla.
kanuni esasi ise turk tarihinin ilk anayasasi oluyor artik anayasal duzene gecilmis yani
 
Son düzenleme:
kapanı çarşı diye biliyorum. bizdeki toptancı, hal.
olabilir canım hiç görmedim ben kitaplarda sana birşey soracağım ihtiyacın önlisans denemesini bulamadım nette lisans indirmişim çözmedim. sen kağıda çıktı alıyor musun öyle pc den mi çözüyorsun denemeleri? ben bir tane ihtiyaç deneme yapmak istiyorumda.
 

http://forum.donanimhaber.com/m_59916734/tm.htm
Burada var canım. Ben çıktı almıyorum yazıcım da bozuldu aksi gibi zaten.daha basit oluyor pc den çözmek. kağıda cevapları yazıyorum en son netlerime bakıyorum.
 

Allah razı olsun cnm duaların için..
 
Günaydın kızlar bugün 4te uyandım uyuyamayınca kalktım bende 5 saatlik uyku ile duruyorum ama bomba gibiyim. Güne soru çözerek başladım. İnanılmaz güzel oldu. Günün doğuşunu görüp kuşların sesini duyunca yaşadığımı hissettim :)))
150 soru çözdüm coğrafyadan da biraz mola verince buraya takıldım. Deneme çözeceğim bir tane de. Herkese verimli güzel bol ders çalışmalı bol soru çözmeli bir gün olsun :81:
 
Günaydın herkese....

Duru tşk ederim cnm bende bakayım o dediğin kitaba...

Çalışmaya devam bir maratona daha başlayalım...
 

Bende erken uyandım vallahi denemem, kuşların cıvıltısı sabah güneşi süper oluyor :)) Ama ben hemen derse saldırmadım baya izledim çok hoştu :))
 
Valla ben çalışıyorum hehe. aöf çalıştım şimdide osm kültür uygarlığı çözüyorum.
bugün yeni kitaplarım geldi
keyifli mat kitabına baktım gerçekten keyifli imiş :))
 
Güle güle kullan ve bitir hepsini sevgi meleği :))))))


Elimde son kitabım olan yargı var bütün derslerin olduğu 5bin soruluk yeni başladım diğerlerine başlamak için can atıyorum ama onları aöften sonraya bıraktım. şimdilik bunu çözeceğim. bittiği kadar işte.
aöf geçsin mata başlayacağım sorularla ilerleyeceğim
eski tempom yok nedense
 
o kitabın 2011 i bende de var yazın çözerim diye almıştım. Türkçesi bitti gibi matematik yarı, GK olduğu gibi duruyor. Baya da kalın bir kitap o. 5000 soru diyince ne var çözülür diyor insan ama yine de 2 haftayı bulur o kitabı bitirmek.
SEn şimdi aöf'ye de çalıştığın için kafan bölünüyor ondan tam konsantre olamadığın için eski performansın yoktur. aöf bitsin kapatırsın açığı. Hele de süre daraldıkça insan daha bir motive oluyor örnek: BEN :)
 

Denemem, anlarsın beni vallahi artık psikolojik olarak çöktüm çökecem. Ders çalışmaktan o kadar çok sıkıldım ki. Ama bağımlılık yapmış resmen içimden geliyor çözmek engelde olamıyorum. Sanırım kafayı yiyorum :))
 

yok ben seni anlıyorum :)) Bende öyle fenalık basıyor sürekli akşama doğru özellikle ama çalışmayınca da suçluluk hissediyorum başka bi şey yapınca huzursuz oluyorum sırf o huzursuzluk gitsin diye ders çalışıp rahatlıyorum terapi gibi oluyor bir yandan da sıkılsam da :)))
 

Aynen sıkıldığım halde yine çalışmazsam vicdan azabı duyuyorum. Ah ah bu sistem bize ne yapıyor böyle :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…