Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese... Nasılsınız?
Ben Eylül de girecek olmama rağmen stresliyim.
Dün bu forumda bir yorum okudum moralim çok bozuldu.
Kız gece gündüz çalışmış, 2 gün bile ara verse vicdan azabı duymuş.
Sonra yüksek netle sapmadan dolayı düşük puan gelmiş ve atanamamış.:96:
En az 110 net yapmalıyız atanmak için. Bu da neredeyse fullemek demek.:100:
Daha matematiğe başlamadım
Korkuyorum sanırım :18:
Ya ben ne yapayım mat. sıfırdı benim ilk başladığımda... Antremanlarla mat. kitabı diye bir kitap 2 kitabı var 1. kitap resmen ilkokul çocuğuna anlatıyor mat. dört işlem yaptım kaç zamandır 2 hafta oluyor ikinci kitaba geçtimde normal mat. döndüm ondada zorlanıyorum ama ne yapayım yapmam lazım sınavda en az 15-20 mat. yapmam lazım geometri zor mu yaa çalışsam yapabilirmiyim ??? yoksa vakit hiç harcamayayım mı ??
Canim bende matematige yeni basladim sayi kesir karisim yuzde
problemlerinden soru cozmeye yeni basladim.bende korkuyorum
110 net ruya gibi geliyor.bu donem moral bozulmasi cok yasiyorum morale cok ihtiyac duydugumuz donemlerdeyiz aslinda.
Geometriye baslayamicam ben herhalde bilmiyorum vaktim yetecekmi
ihtiyactan mail gelmis soru cozum videosu 69 lira onu alayim
diyorum 50 saat gy gk soru cozum videolari.deneme kitabi hediyeymis
belki faydali olur
Ya ben ne yapayım mat. sıfırdı benim ilk başladığımda... Antremanlarla mat. kitabı diye bir kitap 2 kitabı var 1. kitap resmen ilkokul çocuğuna anlatıyor mat. dört işlem yaptım kaç zamandır 2 hafta oluyor ikinci kitaba geçtimde normal mat. döndüm ondada zorlanıyorum ama ne yapayım yapmam lazım sınavda en az 15-20 mat. yapmam lazım geometri zor mu yaa çalışsam yapabilirmiyim ??? yoksa vakit hiç harcamayayım mı ??
O kitabı aldandım bende aldım. ilkokul çocuğunu geçtim bilmiş bilmiş yazmış gıcık mı nedir.
o kadar kötü de değil matım yinede aldım işte. şuan sen kaç yapabiliyorsun matta?
geometriye bir göz at istersen 4 soru 4 soru valla belki kurtarır sınavda bi soru bile kaç aday öne geçiriyor
Ada canim mrb ben lisanstan giricem duz memur kadrosundan.
Temmuzun yedisinde.
Dedigin gibi cok az zamanda bile verimli calisip yine yapilabilir
ama bazen cok verimsiz geciyo dalip duruyorum uykum geliyor
geometriyede vaktin kalirsa bakabilirsin ucgenlere cemberlere baksan birazz kurallarina
ben oyle yaparim herhalde benim temelim var ama yinede
unutuluyor vaktin varsa ucgenlerden ufak ufak baslayabilirsin canim
Ben Eylül de girecek olmama rağmen stresliyim.
Dün bu forumda bir yorum okudum moralim çok bozuldu.
Kız gece gündüz çalışmış, 2 gün bile ara verse vicdan azabı duymuş.
Sonra yüksek netle sapmadan dolayı düşük puan gelmiş ve atanamamış.:96:
En az 110 net yapmalıyız atanmak için. Bu da neredeyse fullemek demek.:100:
Daha matematiğe başlamadım
Korkuyorum sanırım :18:
Senin az kalmış sınava ama yinede yapılmayacak değil... Bilmiyorum ama bana göre vat. çok zor değil zaten genelde herkes birazcık haber izlese birçok şeyi öğreniyor yabancı gelmiyor insana soru çözerken falan eksik bilmediklerinide sorularda yapabilirsin ama ihmalde etmemek lazım tabii....
bu tarz seylerı kafana takma bebekım bunlar cogu yıldırma operasyonları o zman ben sana guzel ornek vereyım bırıncı derecelerımden 2010 kpss ıle uc arkadasım atandı puanlarını yazıyorum bırı 85netle 84kusur puan geldi içişlerine digerı 84puanla 83kusur geldı ıcıslerıne dıgerıde 87 netle 85kusurla ıc ıslerıne 2008de bır arkadasım 100net ıle 84 geldı ılk atamada gıttı dıgerıde 108netle 89 geldı cacouk esırgeme kurumuna atandı braslara gleınce 2010 atananlar muhasebe 2008de atanın bırı saglıkcı dıgerıde ısletme