2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...

ben türkçeye katkı olsun diye geçen hafta bir kitap bitirdim. şimdi her gün yirmi otuz sayfa kitap okuyorum. arada test çözerim. dikkati vermek çok önemli paragraf sorularında. bana da gezmekten fenalık geldi. bu cuma hatta pazar da davetliyiz. çocukta gitti mi dönmek bilmiyor. arkadaşlarından ayrılmak istemiyor ben de eve gelince adapte olamıyorum. inşallah bizim türkçe zor olmaz ya on yılda bir sınava gireceğim tuttu. Allahım yardım etsin.
 

Maşallah cnm sanada inşallah bu şekilde gidersin.Ben de tarihten bi ünite bitirdim bugün biraz soru çözdüm.Bide şey dicem sana hergün türkçeden hiç değilse 20 paragraf sorusu çözmeni tavsiye ederim.Ben öyle yapmaya çalışıyorum.Çok uzun sürüyo çünkü paragrafı okuması zamanla belki hızlanır diye..

duru hızlandırılmış kursa gitmeyi düşünmez misin? faydası olur. ben çok memnunum hamd olsun.

Cnm kursa gitmeyi düşünmüyorum Allah izin verirse şimdilik..
 
evet canım her gün çözersek daha iyi olacak. ben dün hep coğrafya çalıştım evvelki günde öyle bir tek iç anadolu bölgesi kaldı. ama bugün mat çalışmak istiyorum epeydir bakmadım. herkese hayırlı cumalar.
 
Hayırlı cumalar kızlar,
Ben dün kpss bakamadım aöf çalıştım.
Bugünde aöf soru çözeceğim eğer kendimi yorgun hissetmezsem tarih çözerim.
Sizler ne yaptınız? Sayfaya kimse gelip gitmiyor eskisi gibi niyeki?
1 haftada anca 2 sayfa ilerliyoruz
 
merhaba kızlar :)

bende kpss'ye gireceğim, çok kısa bir süre kaldı malesef.. ben daha çok tarih, coğrafya ve vatandaşlık ağırlıklı çalışıyorum. bir internet sitesinde konu anlatımları var, oradan dinleyip, notlar alıyorum kendim için ve o şekilde çalışıyorum. gerçekten yararlı oluyor. isteyen olursa sitenin adresini mesaj atabilirim :) kolay gelsin hepimize!!
 

Burada da paylaşabilirsin canım.
 

Ben psikopata bağladım ondan yokum

Aşırı stresliyim, çok panik yaptım sınava az kalınca 1,5 ay kaldı aslında düşününce çok az değil ama plan yapıyorum şu gün şuna bugün buna çalışayım derken cidden bir bakıyorum sınav günü gelmiş :18:

Ben haziranda full deneme çözmeyi planlıyordum ama onunda faydalı olmayacağına karar verdim tekrar yapmak da şart sözel dersleri çok çabuk unutuyorum ya da karıştırıyorum bir hafta bakmayınca gidiyor.
Aslında durumum çok da kötü sayılmaz bakınca matematik türkçe tarih bitti
Coğrafya ile anayasa da 10 gün içinde biter, yani hazirana hiç konu çalışması kalmayacak. Ama yine de zaman daralınca panikten çalışmam lazım diye başka işle uğraşamıyorum pek internete de iki dakikar girip çıkıyorum ondan fazla gelmiyorum bu aralar buraya. Suçluluk hissi oluşuyor bende ders dışı bir şey yapınca. Ders çalışmak da sıkıyor ama önceden de demiştim rahatlatıyor bir yandan da :)))) Suçluluk hissini alıyor çalıştıkça. Bir de çok kitabım olduğu için panikten elim ayağıma dolaştı hangi birine ne zaman çalışayım bilemiyorum sıkıntıdan sürekli kitap değiştiriyorum. Bir kitaptan bir ünite bitirip başka kitaba geçiyorum. Derslerde de öyle bir türkçe testi çözüyorum sıkılınca matematik sonra diyorum biraz coğrafya çalışayım o sıkınca anayasaya ordan tarihe başım döndü valla :)) O yüzden psikopata bağladım ben :))
 

denemem, seni takip ediyorum maşallah çok iyi gidiyorsun. karşılığını alacaksın inşallah...
 

selamlar , nedense sana sevgi diyesim geliyor

ben foruma girince çok zaman harcıyorum . o yüzden misafir olarak yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum
ben kpss derslerini zor yetiştiriyorum nerdeyse , sen ve diğer birkaç arkadaş birde aöf sınavlarına yetişiyorsunuz. bravo
 
Hakan Dedeyi sevmeyen bir ben varım herhalde :)))
Kemal Karakaya ondan daha iyi bence, Hakan Dede bana Kemal Karakaya taklidi geliyor bana katılan var mı


ben de kemal karakaya taraftarıyım kemal hoca daha sempatik ve daha espirili..ondan ders dinlemek daha güzel..
 
günaydın herkese,

bugün neler çalışacaksınız ?

sınavda yaklaşıyor yavaş yavaş:18::18: düşündükçe heyecanlanıyorum, bilgim 0 gibi geliyor
 
Herkese hayırlı sabahlar
Allah bol soru çözmeli verimli bi gün nasip etsin.
Dün paragraf çalıştım çeşitlerine filan baktım. Biraz tarih çalıştım.Yarın Allah izin verirse coğrafyaya geçebilirim.Coğrafyayı seviyorum ben ya neşeli geliyo.Ama not çıkartmayı düşünmüyorum bu sefer 2010 dan kalma notlarım duruyo gerek yok diye düşünüyorum nota.Benden havadisler böyle.
 
hayırlı sabahlar canım güzel çalışmışsın maşallah her gün aynı tempoda gitsek ne iyi olacak ben de dün sabah mat baktım çok oyaladı tabi bir soruyu anlamaya çalışmak 15-20 dk alıyor bazen. az kaldı matematiğim bitiyor. hamd olsun. öğleden sonra 50 coğrafya çözdüm. akşamda bir deneme. bugünde matematikle başladım. bugün böyle geçer artık.
 
Dün evde değildim geldiğimde 120 tarih çözdüm kapadım.
Bugün soru bankamın tarih bölümünden kurtulmam lazım. Yoksa o 5bin soruluk kitap seneye kpss ye kadar bitmicekk.
Sonrada aöf pazarlama bakarım kaparım günü.
artık beynim duruyor ikisini birden yürütmek sıkıcı.
Sadece kpss odaklanmak istiyorum
 
Son 3 gündür hiç mi hiç soru çözemedimm
3 gündür 8-9 Çalışıyorum mesaiye kalıyorum. Ee zaten eve gel duş al yemek yat derken sabah 6 buçuk ta tekrar uyan...
Bugün 12 saaat uyumuşum ilk defa rekorr kendimi kaybettim resmen :))
Bugün başlıyorum gene çalışmaya naptım yaptım yoksaa pazar sevidğimin doğum gününü kutlucaz p.tesi salı gene aynı yorgunlukk
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…