- 1 Haziran 2008
- 2.313
- 23
ohooo çok var bende
güvenderin seti,ihtiyacın seti datanın kitapları uzman kariuerin soru bankaları vs..:)
uzman kariyerin soruları nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohooo çok var bende
güvenderin seti,ihtiyacın seti datanın kitapları uzman kariuerin soru bankaları vs..:)
benimde başlamam gerek arkadaşlar hem iş hem aöf hem kpss yi nasıl başara biliriz önerisi olan var mı ?
uzman kariyerin soruları nasıl
Günaydın walkercım:)
Günaydın canım nasılsın?
iim ama dün hiç ders çalışmadım beya sadece araştırma yaptım:S sen ne yaptın..
Bende ne yapayım işte :) Dün erkenden yattım akşam 8:30'da hiçbirşey yapamadım...
Nette güzel bir program örneği buldum onu hazırladım kendime :)
Kasım ayında dershaneye gidicem inş. Evde tek başıma olmayacak bu iş
Bende ne yapayım işte :) Dün erkenden yattım akşam 8:30'da hiçbirşey yapamadım...
Nette güzel bir program örneği buldum onu hazırladım kendime :)
Kasım ayında dershaneye gidicem inş. Evde tek başıma olmayacak bu iş
gunaydın kızlar...cnm şu çalısma programına bende bır baksam.netten arastırmıştım bayagı ama bişey bulamamıştım.....
bende ekşmde başlıorum canım kursa hadi hayırlısı daha ii olacaktır bizim için motive açısından..
HAngi dershaneye gideceksin? SInava kadar devam edecek değil mi ? haziran -temmuz - ağustosda yani ara vermeyecekler
KPSS Online - KPSS 2011, KPSS Hazrlk, KPSS Soru Bankas, KPSS Deneme Snav, KPSS Puanlar, KPSS Sonular, KPSS yerletirme sonular, KPSS snav sonular, Genel Yetenek, Genel Kltr, KPSS A, KPSS B, KPSS 2008, KPSS 2009, KPSS 2010
Bu linkten bakabilirsin ben kendime göre uyarladım bunu :)
İyi çalışmalar
yok yok canım ara yok:)
hangi dershaneye gideceksin en kadara yazıldın ....
hafta sonu mu gideceksin ders programın belli mi?
Bende senle aynı durumdayım özel şirkette çalışıyorum kpss'ye hazırlanıyorum....
Eve gidince yemek yiyip hemen yatıyorum gece 1-2 gibi kalkıyorum 2 saat ders çalışıyor tekrar yatıyorum...
Vücudumu dinlendirmiş kafam dinç kalkmış oluyorum...
Aöf bu sene kayıt olacağım .. İşletmemi - iktisattan mı devam etsem kararsızım ne önerirsiniz?