- 5 Ağustos 2011
- 8.146
- 14
- 35
istanbuldanmısın tühhh tutturamadım desene 87 liyim çok belli oluyor demi :)))
:86::86:
ben 21 ya bi yaşlanamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbuldanmısın tühhh tutturamadım desene 87 liyim çok belli oluyor demi :)))
benimde problemim matematik.kafam hiç basmıyor:))mat olsa zaten atanırdım şimdiye.ne yapsam özel ders alsam ama burda çok pahalı.hangi kaynaktan siteden çalışsam ...sizlerede başarılar.
benimde başlamam gerek arkadaşlar hem iş hem aöf hem kpss yi nasıl başara biliriz önerisi olan var mı ?
Bende Adalet Önlisans olarak bu yıl kpss'ye hazırlanmayı düşünüyorum, ancak Açıköğretim Adalet Bölümü bir hayli değişti kredili sistem ile birlikte ders sayıları da arttırıldı toplam 2 sınıftayız 16 ders'ten sınava gireceğiz bunun için kpss'ye de şimdi'den hazırlanmak istiyorum Ankara'da dershane araştırmaya başlayacam sizin bu konuda bu böüm okuyanların ya da Ankara'da kpss kursları hakkında fikirlerinizi almak istiyorum...
Kızlar bişiy sorucam.
Ben şimdi tarih bitene kadar başka derse çalışmayı düşünmüyorum.
ama o bitince coğrafya ve anayasaya birlikte çalışıcam.
daha sonra da sayısal işte.
acaba her derse ayrı mı bakmalı yoksa dediğim gibi mi yapmalıyım?
kızlar çalışmalar nasıl gidiyor benim oğlumla yürüğüğü kadar gidiyor ders çalışacağım zman tepemde bitiyor anne bu ne diye tam öğrenme sanırım ama şansımı zolruyorum bu sınav için onun için
canım ben mesajını görmedim. kusura bakma
hemen atarım linkleri.
zihin haritası konunun özeti ve konu tekrarları için olan birşey ben sana onunda linklerini atayım.
mutlaka bi kez dene çok yararını göreceksin. hatta konuyu bitirip haritayı yapmak için heyecanlanıyosun abartmıyorum :)
modüler set derken canım hangi siteden alacaksın? uygun fiyatla kitapseç.com dan almanı öneririm.
soru bankası diyorsan ihtiyaçın seti
konu anlatım diyorsan datanın seti
lost87 sanada ii akşamlar canımcım:)
teşekkür ederim çalışmalar nasıl sen hangi kaynakları aldın canım :26: