canım yine aynı yere gidip sorsan sorun olur mu diye yarın git sor için rahat etsin?
arkadaşlar sağlıktan ötesi yokmuş inanın az çalıştım az soru çözdüm diye vicdan azabı çekerdim üç gündür ateşim var titreme terleme. buraya yazı yazacak halim yoktu. işte nasip aöf geçsin kapanıcam dersle diyordum daha iki üç gün yoracak sanki bu hastalık beni. biraz mat çalıştım işte yirmi soru falan. aöf sınava gidince dersanedeki hız problemlerini kaçırdım şimdide hiç anlamıyorum.
meraba kızlar . ya hangi sayfada okudum bilmiyorum ama 24 saatte tarih birde coğrafya linki vardı bilen varsa gönderebilirmi lütfen
Merhaba forumla dün tanışma fırsatı buldum. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Kpss için biraz geç de olsa çalışmaya başladım. Tarihi yarıladım sayılır, coğrafya ve vatandaşlıkta başlardayım.
Sayılsalcı olduğum için mat-türkçe sorunum pek yok. Çok umutsuz durumda değilimdir diye umuyorum :)
Konunun başında gördüğüm mesaja çok sevindim ihtiyaç yayınlarının tarih videolarından bahsatmişsiniz.
Bana da linkleri gönderirseniz çook mutlu olurum (lütfen lütfen)
Hepimize kolay gelsin...
Ebrulimuharrem 2012 CALIS CALI CALIS - YouTube kızlar mutlaka dınleyın molada arada muzıkte lazım demı
bi de ben 3 oturum gircem cumartesi sabah pazar sabah ve pazar öğleden sonra.ne kadar yatırıcam bankaya. ya zaten 3. sınısın girsen de puanın geçerli olaz diyenler de var asabım bozuluyo yani.
sağol canım amin iyi olcam inşallah yatıyorum uyuyorum genellikle. Allah sana vermesin canım.Cnm çok çok geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallah..
Olsun okadar telaş yapma önemli olan sağlık.
Dert etme dinlenmene bak sen cnm
mezuniyet tarihini istedi benden başvuru yaparken, önceden istememişti. Nasıl oluyor bilmiyorum. Eskiden benim bildiğim 3. sınıfta giriyordun 2 sene geçerli ya sınav. MEzun olduktan sonra iş başvurusu yapabiliyordun. NE kadar yatıyor bilmiyorum bankaya ama bu sorduğun tüm soruların cevabı ösym nin sitesinde başvuru kılavuzunda var canım.
ya kılavuzu inceledim biraz.mezun olanlardan diploma,mezun olabilecek durumda olanlardan da öğrenim belgesi istniyomuş.bi de ben 2010daki önlisans oratöğretim sınavına ortaöğretim olarak girmiştim.acaba öğrenim bilgilerini değiştirip lisans olarak internetten başvuru yapabilir miyim
merhaba canım.. ahanda linkler
Ihtyc_Trh.pdf download for free on file share letitbit.net
IhtycCgrfy.pdf download for free on file share letitbit.net
merhaba hoşgeldin canım..istediğin linkler burda da var ama üye olman gerekiyor foruma..
İhtiyaç Akademi Uzaktan Eğitim- Tüm Dersler- FULL
bu şarkıyı biliyorummmm..radyo programcısı zeki kayahan coşkun'un sık çaldığı bir şarkı..
canım ben bugun basvurdum... mutlaka kendın gitmen gerekıyor ve oğrenım belgesi almalısın yoksa kpssye basvurunu yapmıyorlar..
öğrenım belgesını al okulundan..sonra bankaya gıt paranı yatır en son kpss basvuru merkezıne git canım..
birde ben mezun olunan kişilerin yalnızca 1den fazla oturum sınavına girebildiklerını biliyorum..yanı mezun olmayan yalızca 1oturum gırebılıyormus dıye bılıyorum ama sen yınede ıyıce sor sorustur ..olmazsa direk sınav basvuru merkezine git ordakilere sor..
hmmm son sorun içinde bişey dıyemıyorum ama en ıyısı bence sınav basvuru nerkezine gitmek..
teşekkür ederim canım.zaten sanırım karar değiştirdim.3.sınıfta kisans düzeyinde girenlerin puanı geçerli değilmiş.yani bir yıl geçerliymiş.lisans sınavı her yıl olduğu için.o iki yıl geçerli olan ortaöğretim önlisans mezunları içinmiş.ben de önlisanstan girmeye karar verdim.seneye okul bitince de lisanstan girerim.ben çeko okuyorum da son sınavlarımdan sonra haziranda yani önlisans diplomamı alcam.en kötü ihtimalle bütlerde verip eylülde alıp sınava girerim.son kararım bu.çok muaallakta kaldım çünkü umarım benim iin daha avantajlı olur böylesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?