canımıniçi ben ikiyüz bile çözmedim daha günde ortalama yüz. soruyu anlamak en güzeli yanlış yapınca bakıyorum doğrusunu anlıyorum verimli oluyor. bazen konuya geri dönüyorum. bazen bir cümle not bile alıyorum deftere. senin önlisansmıydı konular bitti mi bilmiyorum ama kendini bilirsin ayarlarsın sen ona göre.kızlar ben soyu sayımı artırmayaı dusunuyorum nasıl yapaıcam bılmıyorum bır ardkas 1200tane couoymru gunde sızce bu mumkunmu bana cok abartılı geldı
kızlar ben soyu sayımı artırmayaı dusunuyorum nasıl yapaıcam bılmıyorum bır ardkas 1200tane couoymru gunde sızce bu mumkunmu bana cok abartılı geldı
bi sorum daha var acaba videolu mu ders çalışsam yoksa kitabtan mı çalışsam ki bu arada daha yeni başlicam ders çalışmaya ön bilgimde pek yok
kızlar ben soyu sayımı artırmayaı dusunuyorum nasıl yapaıcam bılmıyorum bır ardkas 1200tane couoymru gunde sızce bu mumkunmu bana cok abartılı geldı
canımıniçi ben ikiyüz bile çözmedim daha günde ortalama yüz. soruyu anlamak en güzeli yanlış yapınca bakıyorum doğrusunu anlıyorum verimli oluyor. bazen konuya geri dönüyorum. bazen bir cümle not bile alıyorum deftere. senin önlisansmıydı konular bitti mi bilmiyorum ama kendini bilirsin ayarlarsın sen ona göre.
matematikten iyi oluyor video izlemek videoyu izliyorum sorularını çözüyorum. sonra kitaplarımdan konulardaki çözümlü sorulara bakıyorum sonrada teste geçiyorum.bi sorum daha var acaba videolu mu ders çalışsam yoksa kitabtan mı çalışsam ki bu arada daha yeni başlicam ders çalışmaya ön bilgimde pek yok
bi sorum daha var acaba videolu mu ders çalışsam yoksa kitabtan mı çalışsam ki bu arada daha yeni başlicam ders çalışmaya ön bilgimde pek yok
günaydın arkadaşlar dün gece uyumadan birbuçuk saat kadar coğrafyadan soru çözdüm madenler konusuydu. az kaldı coğrafyam biliyor
selamlar herkese,
vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz ?
ben ilk üniteyi az önce bitirdim. bölüm sonundaki sorulardan da 5-6 net anca çıkarabildim .
hepsini unutmuşum bileo kadar şeyi nasıl aklımda tutacağım bilmiyorum
sevgi_ melegi özellikle de senin önerilerini bekliyorum . sen bitirmiştin dimi vatandaşlığı ?
başka bitiren var mı ?
çok moralim bozuldu bu ders yüzünden
Ben anayasada bir üniteyi 3-4 kitaptan okuyorum o zaman daha iyi akılda kalıyor hem de ek bilgiler olabiliyor. Benim bildiğim üzere sevgi meleği günde 5 sayfa çalışarak bitirdi tüm dersleri. Oturup bi günde tüm üniteyi bitirmiyor. Bende o şekilde gidiyorum şimdi tarihte inanılmaz iyi oluyor günde bir saat çalışıyorum 5 sayfayı tekrar ediyorum sürekli de çok iyi oluyor. Tüm ünite uzun olduğu için pek akılda kalmıyor çünkü.
Ben anayasada bir üniteyi 3-4 kitaptan okuyorum o zaman daha iyi akılda kalıyor hem de ek bilgiler olabiliyor. Benim bildiğim üzere sevgi meleği günde 5 sayfa çalışarak bitirdi tüm dersleri. Oturup bi günde tüm üniteyi bitirmiyor. Bende o şekilde gidiyorum şimdi tarihte inanılmaz iyi oluyor günde bir saat çalışıyorum 5 sayfayı tekrar ediyorum sürekli de çok iyi oluyor. Tüm ünite uzun olduğu için pek akılda kalmıyor çünkü.
Elkocum gördüm seni
Gelde çalışmalarını anlat
selamlar herkese,
vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz ?
ben ilk üniteyi az önce bitirdim. bölüm sonundaki sorulardan da 5-6 net anca çıkarabildim .
hepsini unutmuşum bileo kadar şeyi nasıl aklımda tutacağım bilmiyorum
sevgi_ melegi özellikle de senin önerilerini bekliyorum . sen bitirmiştin dimi vatandaşlığı ?
başka bitiren var mı ?
çok moralim bozuldu bu ders yüzünden
Kızlar ben bugünde ders çalışamayacağım, yarında.
Geçen haftadan beri ders mers yok çok üzülüyorum
Haftaya dolu dolu devam etmeliyim.
tarihten denelerim hep 27-28 ay sinir oluyorum kızlar o kadar çalıştı soru çözdüm((
son konularda soru yokta osmlıda tıkanıyorum off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?