Kasvetli'cim seni çok iyi anlıyorum, Allah kolaylık versin canım. Valla evlilik sırtınıza ekstra sorumluluklar bindiriyor, bence bekar arkadaşlar, özelliklede evlilik düşünen bekar arkadaşlar evlenmeden asılsınlar halletsinler kpss'yi. Ben mali müşavirlik stajına başladım, devam ettiremedim kısmet olmadı.Bende kpss ye yöneldim.33 yaşındayım, evliyim. Bir yol ayrımındayım, aslında deliler gibi çalışıp kazanmam şart, evliliğimlede ilgili hayalkırıklığına uğradım o yüzden kolum kanadım kırılmış gibi, yine de düzenli değilse de fırsat buldukça emek veriyorum. Kendimi motive etmeye çalışıyorum. Allah birtakım zorluklarıda sırtında taşıyarak bu sınava girecek arkadaşlarımın ekstradan yardımcısı olsun, çünkü eminim benim gibi onlarında buna çoooook ihtiyacı var.
Bu arada arkadaşlar klasik müzik zihni olumlu etkiliyormuş, sevenler sevmeyenler olabilir, ama tavsiyem sizi dinginleştirdiği ve zihninize iyi geldiği için arada klasik müzik dinlenemeniz. Balık yemenizi de öneririm, özellikle yağlı soğuk su balıkları. Balığın doğal yağının folik asit içerdiğini ve bundan dolayı zihin üzerinde olumlu etkiler uyandığını öğrendim, faydasınıda görüyorum.
Derken birde deneme sonuçlarım bu aralar 70-75 net arası seyrediyor, konuda ehil arkadaşlar yorum yapabilirmi, şu an için iyimidir netlerim, bu arada dershaneye gidiyorum, bütün dersler eşzamanlı olarak ilerliyor, konular bitmedi. Yorumlarınızı bekliyorum.