Evet sevgi meleği haklısın ama konuyu bilmeden de işte soru çözmek olmuyor insanın morali bozuluyor. Bi de pek konsantre olamadım bu aralar belki onun da etkisi vardır birazcık.
Bugün de hiç çalışmadım gibi bi şey oldu biraz oturdum derse az baktım sonra içim sıkıldı akşam çalışcam ama bi saat tüm konuyu hızlıca okuyup testlere başlayacağım çözemesem bile konuyu açıp tekrar okuycam soruya o şekilde tekrar bakcam.Bakalım aklımda kalacak mı
elkocum sen hangi kitaptan çalışıyorsun ben pegemin kitabından bakıyorum o da bazı konuları birleştirmiş işte osmanlıya yeni başladım. Kuruluş yükselme kültür uygarlık iç içe
sanırım biraz ağır geldi bana 30-40 sayfa arası sırf konu olunca ondan da aklımda kalmamış olabilir. Kuruluş yükselme ile ilgili diğer kaynaklarda hiç bi şey yok maalesef çıkmıyor diye koymuyorlar ama geçen sene bi soru vardı. O yüzden o konuyu pekiştirmek pek mümkün olmadı. Ama külür uygarlıktan da aşırı çok sorum var. Onları çözünce oturur herhalde bakalım. Biraz işlerim var onları halledeyim,8den 12 ye kdar çalışcam bugün :)
30-40 sayfayı bir anda asla çalışamam, çalışmayın derim..
Hangi biri akılda kalır. Ben en fazla 15 çalışmıştım bir günde. Genelde 5-6 sayfa idi günlük.
Daha çok kalıyor akılda çünkü.