- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çözümlü mat tavsiyesi olan varmı.
geçen yıl mattan 25 net çıkarıyodum:S şimdi azcık zorlanıyorum sanki. antreamnla matematik kolay geldi biraz bana.s
kargolarım geldi uzman kariyer çek kopartlar. güzel bişeye benziyor
beni de alın aranıza kızlar
çalışmak için epey geç kalmış ama kazanması şart bir şahsiyetim
yardım edin ne yapmalıyım konu anlatım videolarını hangi siteden indirmeliyim
kızlarrrrrr ((
bende kpss bu sene hazırlanıyorumm .türkçeden başlayıp sonra mat çalışmayı düşünüyorum ama mat çok zayıff ve anlamadığım için çabuk sıkılıyorum daha doğrusu anlıyorum ama soru çözemiyorum hemnen bırakıyorum.acaba diğer derslere dha fazlamı yönelsemm bi türlü cvp bulamadımm ((( moralim çok bozuluyorr offf
beni de alın aranıza kızlar
çalışmak için epey geç kalmış ama kazanması şart bir şahsiyetim
yardım edin ne yapmalıyım konu anlatım videolarını hangi siteden indirmeliyim
ben ihtiyaç akedeminin video derslerini satın aldım 2011 eğer imkanın varsa al derim ders anlatımları çok iyi beğeniyorum ... buzmnda sadece kitaptan bu işler zorr dostumm zorr
Ihtiyac uzaktan egitim gk-gy seti kızlar bunlar ıhtıyacın vıdeoları sızlere getırdım :)))
çok sağ ol canım Allah razı olsun
rica ederim bendede matematık eksıktı onu ındıyorum sımdı :)))
çok şey soruyorum ama ben indiremedim nasıl olacak bu
indirmeye tıkla sayfayı bıraz assgı cek orda sanıye dusuyor sonra senden bır kod yazıyor orda onu yaz ve dosyayı ındır acılıyor ona bas canım ındır turkceyı ındırdım bugun sorun yok yanı sımdı matematık ınıyor :)
indirmeye tıkla sayfayı bıraz assgı cek orda sanıye dusuyor sonra senden bır kod yazıyor orda onu yaz ve dosyayı ındır acılıyor ona bas canım ındır turkceyı ındırdım bugun sorun yok yanı sımdı matematık ınıyor :)
kızlarrrrrr ((
bende kpss bu sene hazırlanıyorumm .türkçeden başlayıp sonra mat çalışmayı düşünüyorum ama mat çok zayıff ve anlamadığım için çabuk sıkılıyorum daha doğrusu anlıyorum ama soru çözemiyorum hemnen bırakıyorum.acaba diğer derslere dha fazlamı yönelsemm bi türlü cvp bulamadımm ((( moralim çok bozuluyorr offf
[sevgı melegı vantadaslıkta yardımcı olursans evınırız canım kazanırsak senın sayende yarıdmlarınla ıle olucak ve bu gurpta atanan olursa sneın sayende bence san bır heıdye alıp yollasın bunu hakedıyorsun canım
ne kadar zamanda iniyor canım bu videolar?