- 21 Kasım 2010
- 77
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgi meleği canım hoşgeldin
bir daha banlanıp gitme sakın
yeni aldığın matematik kitabın geldi mi? o kitabın methini çok okudum daha önce çünkü :26:
Evet geldi süper bişey
Adam nasıl anlatıyor fena komediye bağlamış istersen bir satır yazarım
güzel beğendim ben. 2. ci kitabı aldım ben temelim var yani.
Temeli olmayanlar 1i mutlaka almalı bence.
Senin mat iyi diye hatırlıyorum sanki ben :44:
bu arada bi daha banlanmıcam klavyemi tutcam söz
uni den yeni mezun oldum inanirmisiniz son bir haftadir sinavlara girdigimi goruyorum matematik tarih aaaaaayyyyyyy bi uyaniyorum ooooooh okulu bitirmistim sinav yokmus diyorum....Yani anlay7acaginiz okulun ve sinavlarin etkisinden hala kurtulmus deilim Allahim tum okuyan herkezeeeeeeee zihin acikligi versin okuyan herkeze kendi bolumunde is aratmadan is teklifleri gelsin sinava calisan herkeze basarilar
Bende yaşadım bunları vallahi inanırımuni den yeni mezun oldum inanirmisiniz son bir haftadir sinavlara girdigimi goruyorum matematik tarih aaaaaayyyyyyy bi uyaniyorum ooooooh okulu bitirmistim sinav yokmus diyorum....Yani anlay7acaginiz okulun ve sinavlarin etkisinden hala kurtulmus deilim Allahim tum okuyan herkezeeeeeeee zihin acikligi versin okuyan herkeze kendi bolumunde is aratmadan is teklifleri gelsin sinava calisan herkeze basarilar
ben beğenmediğim bişeyi tavsiye etmem asla yazık boşa para verdirmenin ne alemi var.aaa çok beğenmişsin hemen bakcam bende yarın sipariş verebilirim
benim matematiğim iyi sayılır ama geometrim kötüdür sevmem yani pek
tut tabi klavyeni,değmez saçma sapan olaylar yüzünden ceza almaya,boşver
kızlar sevgi meleği banlı. sevgi meleğinden bu haritaları alan var mı aranızda? varsa bana da gönderebilirmisiniz? harita üzerinde görmedikten sonra isim ezberlemenin hiç faydası olmuyor bunu geç de olsa anladım..:44:
kızlaaaaaaaaaaar ben geldim
Banlandım bi günlüğüne ama sizden ayrıda yapamadım ya
bi daha asla girip konulara yorum yapmıcam tartışma çıkıyor uyarı alıyorum.
sizden ayrılınca anladım
özelden maillerinizi bildirirseniz bana atarım.
kasvetli, fattum ve denemem , paylaşımlarınız için tşkler..ne güzel kimse bencil değil.herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.güzel bir linke ya da bilgiye denk gelirsem ben de paylaşırım.. bu arada sevgi meleği yine banlanmış
Evet geldi süper bişey
Adam nasıl anlatıyor fena komediye bağlamış istersen bir satır yazarım
güzel beğendim ben. 2. ci kitabı aldım ben temelim var yani.
Temeli olmayanlar 1i mutlaka almalı bence.
Senin mat iyi diye hatırlıyorum sanki ben :44:
bu arada bi daha banlanmıcam klavyemi tutcam söz
Allah razı olsun denemem. nasıl yaptın bunu bilmiyorum ama çok teşekkürler... yaşasın sonunda tarih 11. videom var
sizden ayrılınca anladım
özelden maillerinizi bildirirseniz bana atarım.
Hoşgeldin cnm aman dikkat et bizi sensiz bırakma :)))
bahsettiğin kitap ne daha önceden yazılmıştı heralde ama tam hatırlayamadım
sevgi meleği hoşgeldin :) bizde hissettik senin eksikliğini bayaa boşver diğer konuları sen buraya takıl yeter
sevgi meleği ben sana özel mesaj atamıyorum 100 mesaj yazmadığım için izin vermiyor site. sen, bana özelden adres gönderirsen sonra ben sana mail atsam olur mu? Biraz uzun iş olacak seni de yorcam ama..
sizden ayrılınca anladım
mesaj yolladım sana...