- 20 Ağustos 2011
- 439
- 4
ne mezunusun cnm...
bilgisayar tek. ve pro cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne mezunusun cnm...
Tarih, coğ., türkçeden 150 soru çözdüm.
Şimdi biraz vatandaşlık çalışıcam kızlar.
Eğer uykum gelmezse birer deneme de çözerim.
Toplamda 200 soruyu geçmiş olurum.
Sizler ne yaptınız?
elde var bugun sıfır bugun calsıamdım mısafırlerım yenı gıttı kendımı kotu hıssedıyorum boyle gıdersem yapamıycammmmmmmmmm ben
Sağol kasvetli, çok mutlu oldum güzel sözlerini okurken.sevgı meleği slm bırazcık gerı sayfalara baktım senı bırısı kızdırmıs sanırım..takılmaa canım demekki sen o insana 2numara buyuk gelmıssınki çekememiş seni.. ben senın sayende senın samımıyetın içtenlıgının ve bu yardımseverlıgın sayesınde gaza gelmıs durumdayım ..baksana kopamıyorum burdan.. nete gırdım hemen ilk buraya yazdım.. herkımse o kişi senın yanında oldugumuzu bilmesini istedim... senı kım sınırlendırdıyse bızlerıde sınırlendırmıs demektirrrrr ..neyse... sen kendını biliosun bizlerde senin ne kadar iyi nıyetlı oldugunu bılıyoruz şurda az veya çok tanımıs olsakta..
tek diyeceğim cumle ; kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
bende böyle çözüyorum. ama arttıracağım.Kızlar günde 150 200 soru arası nasıl sizce?
elde var bugun sıfır bugun calsıamdım mısafırlerım yenı gıttı kendımı kotu hıssedıyorum boyle gıdersem yapamıycammmmmmmmmm ben
Yumurta kapıya dayanmadığı için mi bilmiyorum ben arttıramıyorum birde okulum var sınav zamanları elimi süremiyorum moralim bozuluyor inşallah istediğimiz puanları alabiliriz..
Konu çalışırken çok fazla soru çözülemiyor. 200-250, hadi en fazla 400. Ama bütün konular bitince daha da hızlanırız bence kızlar. Nisan'a kadar konular çoktan biter diye tahmin ediyorum. Mayıs-Haziran'da çok yoğun bir şekilde soru çözülür, deneme yapılırsa bu iş olur diyorum. Yani o günde 1000 soru olayı son 2-3 aylık bir program şahsi fikrim. Ki, son aylardaki çalışma çok belirleyiciymiş, dershane hocamın dediğine göre. Çünkü havalar güzelleşince ders çalışmaktan sıkılıyorsunuz demişti.
sevgi meleği yine güsel linkler vermişşsin saol cnm :)
daha deneme kitapları alcas kıslar.... al al bitmio bu kitaplar ...
daha alıcakalrım da var...
napalım kazanalım da artık olcak o kadar ...
emeklerimizin karşılığını alırız inş...
gerçkten emek veriorum ... inş..amin...
canım kusura bakma 2 gündür girmedim kulübe msjını yeni gördüm.ben kredi kartıyla tek çekim aldım.sadece 14,99 ödedim.kapıda ödemedede aynı şekildedir.komisyon falan yoktur bence.5000 soru var kitapta güzele benziyor.bi başlıyım memnun olursam tavsiye ederim sizlerede.Merak ettim kredi kartıyla mı ödedin yoksa kapıda mı? Sonradan aklıma düştü, kapıda ödeme yapınca fiyat farkediyor mu acaba? Kargo şirketinin komisyonu, vs. var mıdır ki?
şekerimmm bırakmaaa kendini bakiiimmmmmm....
sana teselli olur belki ben yarın daha yenı baslıcam resmi olarak ders calısmaya yani.. daha onceden vıdeolarla yok ztvde gosterılen derslere bakarak kpssye aşina olmaya celıstım
oyuzden benden iyisisn sennn yaparsın sen guclusun koyverme bakayım kendini hemencik öyleeee aaaa....
fattum sen asker esisin demi?biyerde okumustum nerde bılmıyorum ama :) bende asker eşiyim (denizci)
vicdanın rahatsızsa bence kesınlıkle sen bu işi çok güzel basarıp ustesınden gelceksın... ben buna inanıyorum..