- 24 Mayıs 2008
- 505
- 0
- 42
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.901
[/color]
ah canım sorma geçen hafta p.tesi öksürük başladı salı dr a götürdüm bronşit başlangıcı dedi ilaçlar buhar verdi kullandık ama cuma günü öksürükten boğuluyordu acil götürdüm ve hastaneye yatırdık bugün çıktık serum takıldı antibiotik iğneler filan şimdi şükür evdeyiz ama iğneler devam nolur dikkat edin en ufak bi öksürükte olsa götürün dr.a geçer anne sütü korur demeyin ben 4 günde çıktım 10 gündür yatanlar var evimde buhar makinası varda çıktım yoksa yatardık bizde rabbim korusun tüm kuzucuklarımızı
cvr tatlım bende tam yazmak uzere gelmıştım
kızlar bebeklerınızın ufacık öksurugu hırlaması olsun hemen kapın dr a göturun
aras 4 gundur hafıf öksuruyodu
ateş yok huysuzluk yok sadece gunde 6 7 öksuruk ve hafıf hırıltı vardı
dun olabıldıgınce ıyı olmasına ragmen göturmek ıstedım ve göturdum bronşit başlangıcı dedı
20 dk arayla 3 kez buhar verdıler dr dınledı hafıfledı dedı
1 antıbıyotık 2 surup verdı carşamba yıne kontrol
dedım usuttukmu terletttıkmı ondan olmaz dedı grıp mıkrobundanmış
ablamız okula gıdıyo sık hasta oluyo ondan gectı bızden bu kadar kızlar
ah canım sorma geçen hafta p.tesi öksürük başladı salı dr a götürdüm bronşit başlangıcı dedi ilaçlar buhar verdi kullandık ama cuma günü öksürükten boğuluyordu acil götürdüm ve hastaneye yatırdık bugün çıktık serum takıldı antibiotik iğneler filan şimdi şükür evdeyiz ama iğneler devam nolur dikkat edin en ufak bi öksürükte olsa götürün dr.a geçer anne sütü korur demeyin ben 4 günde çıktım 10 gündür yatanlar var evimde buhar makinası varda çıktım yoksa yatardık bizde rabbim korusun tüm kuzucuklarımızı