- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.041
Ah canim insanın icine kurt düşmesin bı kere.. Bu hastalık zaten sut bebeklerde görülüyor ben de sağlıkçı oldugum icin az cok biliyordum ama basıma gelince öğrendim bebek 7-8 haftalik oldugunda belirtiler artıyormuş kilo alımı ve kaka miktarı cok onemli. Bu zamana kadar Dr kusar bebek bu diyordu bize de ama artmiş olması korkuttu. İhmale de gelecek birsey değilmiş mide tıkanırsa hayatı risk baslar dedi. İnşallah bısey çıkmaz hepimizin yavrusunu Allah bağışlasin saglikla amin
Geçmis olsun cnm rabbim sifasini versin kuzucugun ınş...benim kizimda çok kusuyo özellikle sabahları neredeyse içtiği mamanin tamamını çıkartıyo ben yinede mama saatini kussada erkene almiyorum biraz midesi rahatlaması icin 3 saatten erken vermiyorum ,doktorumuzda bize aptamil ar önerdi,ama kızım onu ictikce dahada huzursuz oldu,anladımki kustukca fazlasını çıkartıyor ve rahatlıyor,ar yi.ictigi an huzursuzlaniyodu,ben vermiyorum artık kusuyo hatta çamaşir yetişmiyor ama.yinede böyle daha huzurlu kızım ,rabbim hepimizin yavrularını korusun...