2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ah canim insanın icine kurt düşmesin bı kere.. Bu hastalık zaten sut bebeklerde görülüyor ben de sağlıkçı oldugum icin az cok biliyordum ama basıma gelince öğrendim bebek 7-8 haftalik oldugunda belirtiler artıyormuş kilo alımı ve kaka miktarı cok onemli. Bu zamana kadar Dr kusar bebek bu diyordu bize de ama artmiş olması korkuttu. İhmale de gelecek birsey değilmiş mide tıkanırsa hayatı risk baslar dedi. İnşallah bısey çıkmaz hepimizin yavrusunu Allah bağışlasin saglikla amin

Geçmis olsun cnm rabbim sifasini versin kuzucugun ınş...benim kizimda çok kusuyo özellikle sabahları neredeyse içtiği mamanin tamamını çıkartıyo ben yinede mama saatini kussada erkene almiyorum biraz midesi rahatlaması icin 3 saatten erken vermiyorum ,doktorumuzda bize aptamil ar önerdi,ama kızım onu ictikce dahada huzursuz oldu,anladımki kustukca fazlasını çıkartıyor ve rahatlıyor,ar yi.ictigi an huzursuzlaniyodu,ben vermiyorum artık kusuyo hatta çamaşir yetişmiyor ama.yinede böyle daha huzurlu kızım ,rabbim hepimizin yavrularını korusun...

Selam, canim kimseyi korkutmak istemem ama dün Dr bizden ultrason istedi kilo 800 gr almış bu ay ama az kala yapiyo ve kuşuna geri acıkıyor deyince Dr muayene etti sanmam bı sorun olduğunu ama ultrason bakılsın dedi bendde ciddiye almadım ama Dr a gittik ultrason da mide çıkışında darlık oldugundan şüphe ettiler Pazartesi'ye kadar bı ilac verdi kusma durmazsa ilacı film çekilecek ve gerekirse acil ameliyat olmalı imiş.. Midesi zamanla tıkanmanızın dedi biz de ar mama kullanıyoruz bu arada ama yone de kusuyo:KK43: siz siz olun eğer bebek cok kusuyorsa fışkırıyorsa ve kaka az yapıyorsa kilo alımı cok da önemli değil ilerlememişse daha dedi. Bı ultrason yaptırın kızlar ve lütfen bebegime dua edin daha iki aylik meleğim inşallah şüphe dogru çıkmaz ama olasılık bile beni mahvetti:KK43: bu arada bu hastalığın adı pilor stenozu sizin de bilginiz olsun:KK43:

Mrb gecmis olsun oncelikle umarim sonuc sizin istediginiz gibi neticelenir!!! Daha oncede benzer priblemler yasadigimizi soylemistim.simdi okuyunca bendede soru isaretleri belirdi benim.bebegimde kusuyo akabinde acikiyo devamli.memede yani, kilo alimida cok az bugun iki aylik oldu ama.daha 4 bucuk civarlarda yani az kilo aliyo...kaka olayina gelince azdan kastin ne anlamadim? İlk bebek olunca ne ne kadar dogru karsilastiramiyorum. Ben yurt disinda yasiyorum ve burdaki dr genelde udten bi bakip hersey yolunda deyip gonderiyoar ne yazik ki...

benim oğlum 36. haftada dünyaya geldi. içeride sıkılmış :) erken dünyaya geldi yani. doğum kilosu 2,480 gr dı. boyu 49 cm di. 06/11/2012 sabah saat 8,45 te açtı gözlerini dünyaya. şuan tam olarak 2 ay 10 günlük oldu. bugün aşıları vardı rutin olarak kilo ve boyuna da baktılar. gelişimi çok iyi dedi doktorumuz. 5 kilo olmuş boyu da 60 cm.
küçük doğan bebekler daha çabuk toparlanıyormuş öyle derler. senin ki kaç kilo doğdu şu an kaç kilo.

Merhaba arkadaşım.
Ermeni Hast.de Yakup Bey e gidiyormuşsun hamileliğinde. Doğum da onda mı oldu? Sormamın sebebi Ben de ona devam ediyorum ama kararsızım. Tavsiyelerin benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler!

Eki Görüntüle 609794

Selam guzel anneler ve melekleri biz bugun 85. Günümüze merhaba dedik. Maşallah artık günlerimiz eskisi gibi sorunlu degıl. Yaren hep derdin ya kırkı geçsin sabredin düzelir. Bizim kırkından sonra degıl ama ikinci ayından sonra düzeldi. Ve yine dediğin gibi o zaman gercekten anneliğin ne kadar guzel olduğunun farkına vardım. Tecrübeli annenin halı bam başka oluyormuş.

Biz iyiyiz ama su sıralar biraz öksürüğümüz burun tıkanıklığımız var yarın doktora gideceğiz. Ayrıca yarın rota aşısını da olacağız. Aramızda yaptıran var mı yada yaptırmayı düşünen ?

Yarın ki kontrolümüzde bakalım gelişimi nasıl gidiyor cok merak ediyorum inşallah guzel haberler alırım.

ay canım maşallah kıızna çok tatlı demek geçti o zor günler arkadaşım inşallah darısı başımıza. biizmkide 74 günlük oldu 10 gün gibi kısa bir sürede bu kadar değişiklik yaşayabileceğime inanamıyorum. tabi bizde eskiye nazaran daha iyiyiz ama hala gaz sancılarımız geçmiş değil.gündüzleri 10-15 dk. lık uykularla geçiştiriyoruz . gecede emip yatıyor ama sanırım sancıdan tok bile olsa hala ağlayarak uyanıyor . sen hala anne sütü + mamamı veriyorsun.gündüz gece uyku düzeni nasıl.

ben rota aşısını yaptırmayı düşünüyorum canm.doktorumuz yapalım dedi.bir dahaki ay yaptırıcaz inşallah.

ya kızlara bizim ufaklık bugün sabah 8 30 da kalktı 9.30 da uyudu 10 11 gibi uyandı sonra ben 1 de markete çıktım annem evde biraz ilgileniyor sağolsun geldim uyuyordu ne zaman uyudu diye sordum senden sonra dedi ben eve geldiğimde saat 14.30 du ben geldim uyandırdım onu 4 5 gibi yine uyudu :26: kşam 7.8 gibi uyandı yani her 1 2 saatte bir uyuyo diyelim.akşam 10 30 gibi yatsa gece 1 2 gibi uyanıp sütünü içip biraz mızırdanıyor sonra yatıyor sabaha kadar .ama bu kadar uyku hali sizce normal mi ? yani gündüz uyanık kalma süresi daha fazla olması gerekmez mi ?:44:
uyumadığı zaman da zaten mızmız .Napıcam bilemedim 2 tane büyütttüm böyle olmadı.Çok tuhafıma gidiyor ,endişelenmiyor değilim
:44:

Mrb gecmis olsun oncelikle umarim sonuc sizin istediginiz gibi neticelenir!!! Daha oncede benzer priblemler yasadigimizi soylemistim.simdi okuyunca bendede soru isaretleri belirdi benim.bebegimde kusuyo akabinde acikiyo devamli.memede yani, kilo alimida cok az bugun iki aylik oldu ama.daha 4 bucuk civarlarda yani az kilo aliyo...kaka olayina gelince azdan kastin ne anlamadim? İlk bebek olunca ne ne kadar dogru karsilastiramiyorum. Ben yurt disinda yasiyorum ve burdaki dr genelde udten bi bakip hersey yolunda deyip gonderiyoar ne yazik ki...

Sagol cAnm inşallah. Az once mene emdi tüm emdigini çıkarttı ağlamaya basladi memede de sit kalmıyor cok sinirim bozuldu ilaca da başladık ama yone kusuyo :KK43: cis ve kaka miktarında azalma varsa demek istedimeskusine gore daha az ise.. Elle muayene de yapiyo şüphe duyarsa usg istiyo

Selam, canim kimseyi korkutmak istemem ama dün Dr bizden ultrason istedi kilo 800 gr almış bu ay ama az kala yapiyo ve kuşuna geri acıkıyor deyince Dr muayene etti sanmam bı sorun olduğunu ama ultrason bakılsın dedi bendde ciddiye almadım ama Dr a gittik ultrason da mide çıkışında darlık oldugundan şüphe ettiler Pazartesi'ye kadar bı ilac verdi kusma durmazsa ilacı film çekilecek ve gerekirse acil ameliyat olmalı imiş.. Midesi zamanla tıkanmanızın dedi biz de ar mama kullanıyoruz bu arada ama yone de kusuyo:KK43: siz siz olun eğer bebek cok kusuyorsa fışkırıyorsa ve kaka az yapıyorsa kilo alımı cok da önemli değil ilerlememişse daha dedi. Bı ultrason yaptırın kızlar ve lütfen bebegime dua edin daha iki aylik meleğim inşallah şüphe dogru çıkmaz ama olasılık bile beni mahvetti:KK43: bu arada bu hastalığın adı pilor stenozu sizin de bilginiz olsun:KK43:

canım geçmiş olsun ben yaptırdım ultrason bişey çıkmadı inşallah sizinde kusmalarınız biter bizim baya azzaldı

canım niye bu kadar dert ediyorsun, bazı bebekler kusarak büyür. benim oğlumda çok kusuyor her beslenmeden sonra en fazla iki kere.hatta bazen emerken kustuğu bile oluyor doktorumuz aynı şekilde kilo alımında sorun yoksa problem değil dedi.yattığı zamanda süt ağzına geri gelip onu rahatsız ediyor yüksek yastıkta yatır dedi.aynı benimde çamaşırım hiç bitmiyor. bazen üstünü giydiriyorum daha kolunu geçirirken yine kusuyor hadi daha giydirmeden yine at makineye.n yapalım sağlıklı olsunlarda .reflünün dışında fazlasınıda çıkartıorlar.büyüklerimiz sütün yaradığı için kusuyor. kusan çocuk güzel büyür diyorlar. buda başka bir bakış açısı tabi.

şükür ikimizde iyiyiz canım.
aynen o uyuduğunda ne yapsam da o araya sığdırsam şaşırıyorum. ütü , yemek, ev işi vs. bazende yatırdıktan sonra her 15dk. bir ağlıyor gidip gidip sallıyorum vallahi bütün kilolarım gitti.yorgunluktan.gazımız hala geçmedi. hoplat zıplat kollarım kopuyo bazen.ama büyüdükçe çok tatlı oluyorlar.biz 73 günlük olduk. seninki ne kadarlık oldu.

slm cvr nasılsın tatlım hatırladınmı beni bilmem pkolu topiğinden.tatlım maşşallah 78 günlük olmuş ne güzel bende KAsım sonu annesiyim 28 kasım.aralık annesi olacaktım kısmet kasım oldu aralık annelerini okuyorum genelde ama KASIMI TAKİP ETMEM LAZIM HERHALDE :)))
sana ve burdaki arkadaşlara soracak çok sorum var umarım cevaplarsınız
1-biyerde okudum gaz sancısı 4 ve 8. haftada pik yapar ve genelde 3. ay bitince geçermiş.8. haftadayız gerçekten pik yaptı ve 4. haftada pik yapmıştı çocuk zor uyuyor sürekli ağlıyorrr ne yapacağı şaşırıyorum NURVEY HARVEYSMİ NE öyle bitkisel ilaç verdi yeni başladım sabah ve akşam 1 çay kaşığı içriyorum sanki yaradı gibi kullanan varmı zararlı bişeymi bu.içinde KİMYON VE DERE OTU İÇERİKLİ YAZIYOR.

2-hangi bebek bezi daha güzel ben şimdi primanın çiş göstergelisini kullanıyorum hassas ciltler için olanı güzel gibi.başlarda göbek oyuntulu molfix aldım hiç güzel değildi.pampers prima aldım ehhh fena değil.en güzeli bu herhalde canım.ama NE KULLANIRSAM KULLANAYIM BEBEĞİM AYAK TARAFI LASTİKLİ OLAN KISMI HEP KIRMIZI İZ KALIYOR BEZİN NUMARASINI DEĞİŞTİRDİM GENE İZ VAR .bu lastik izi sizimkilerdede oluyormu.

3.popo su pişik olmasın diye zeytinyağı sür dediler sizce sürülürmü.karnına masaj için sürüyorum ama popoya sürülürmü.

4.BİRDE BEBİŞİM GRİP OLMASIN DİYE BEN SOĞAN-PORTAKAL-MANDALİNA SARIMSAK YİYORUM.bi yerdede bunlar gaz sancısı yapar yazıyor doğrumu bu.eee ozaman nasıl gripten korunacam arada hapşıyor zaten kızım ya grip olursa.grip olmamak için siz neler yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 609794

Selam guzel anneler ve melekleri biz bugun 85. Günümüze merhaba dedik. Maşallah artık günlerimiz eskisi gibi sorunlu degıl. Yaren hep derdin ya kırkı geçsin sabredin düzelir. Bizim kırkından sonra degıl ama ikinci ayından sonra düzeldi. Ve yine dediğin gibi o zaman gercekten anneliğin ne kadar guzel olduğunun farkına vardım. Tecrübeli annenin halı bam başka oluyormuş.

Biz iyiyiz ama su sıralar biraz öksürüğümüz burun tıkanıklığımız var yarın doktora gideceğiz. Ayrıca yarın rota aşısını da olacağız. Aramızda yaptıran var mı yada yaptırmayı düşünen ?

Yarın ki kontrolümüzde bakalım gelişimi nasıl gidiyor cok merak ediyorum inşallah guzel haberler alırım.

maşallah bebeğine çok güzel olmuş , büyümüş =)
bende düşünüyorum rotavirüsü şubat ayında yaptıracağız inşallah ...

ay canım maşallah kıızna çok tatlı demek geçti o zor günler arkadaşım inşallah darısı başımıza. biizmkide 74 günlük oldu 10 gün gibi kısa bir sürede bu kadar değişiklik yaşayabileceğime inanamıyorum. tabi bizde eskiye nazaran daha iyiyiz ama hala gaz sancılarımız geçmiş değil.gündüzleri 10-15 dk. lık uykularla geçiştiriyoruz . gecede emip yatıyor ama sanırım sancıdan tok bile olsa hala ağlayarak uyanıyor . sen hala anne sütü + mamamı veriyorsun.gündüz gece uyku düzeni nasıl.

ben rota aşısını yaptırmayı düşünüyorum canm.doktorumuz yapalım dedi.bir dahaki ay yaptırıcaz inşallah.

canım cok sağol tüm bebeişlerimiz cok tatlı masallah Allaım onları nazardan korusun ınsallah. bak canım umudunu hıc kaybetme bırgun gelecek ki bakmıssın o aglayan, huzursuz bebeğin gitmiş yerine melek bir bebek gelmiş. ben hiç unutmuyorum bir gece sabah altı olmus hala uyumuyor kızım annemlerdeyiz alın bu cocugu benden bıktım dıye aglama krizine girmiştim. şimdi ise o güner geride kaldı şükürler olsun. inşallah sizde de bugünler gelecek. biz 2. ay bittikten sonra yavas yavas düzelmeye basladık. su son onbes gundur tamamıyle duzene gırdık. gaz sancısı için biz biogaia kullandık ve cok cok cok memnunum bundan hemen sonra düzeldi. gündüz bizimki de cogu zaman uyanık ama ben gündüzü sorun etmiyorum yeter ki gece uyusun. ben günde bir kere anne sütü diğer zamanlar mama veriyorum. 3 saat aralıklarla 90 cc. veriyorum. sütüm malesef bitti. uyku düzenimiz yerine oturdu. o da birden oldu simdi gece onbir-oniki gibi yatırıyorum sabah sekize bazen dokuza kadar yatıyor. gece on ikide 90 cc mama veriyorum sonra uyanmasına fırsat bırakmadan 4de ve sonra sabah yedide veriyorum uykusunda içiyor. mutlaka gazını uykuda cıkartıyorum yoksa gaza sebep uyanabilir.

rota asısını bugun yaptırdık doktor mutlaka yaptırın dedı zaten. ikinci dozuda 45 gun veya 2 ay sonra yaptırcakmısız. 12. haftana kadar yaptırman lazım canım bizim bugün 12 haftamız bitti

slm cvr nasılsın tatlım hatırladınmı beni bilmem pkolu topiğinden.tatlım maşşallah 78 günlük olmuş ne güzel bende KAsım sonu annesiyim 28 kasım.aralık annesi olacaktım kısmet kasım oldu aralık annelerini okuyorum genelde ama KASIMI TAKİP ETMEM LAZIM HERHALDE :)))
sana ve burdaki arkadaşlara soracak çok sorum var umarım cevaplarsınız
1-biyerde okudum gaz sancısı 4 ve 8. haftada pik yapar ve genelde 3. ay bitince geçermiş.8. haftadayız gerçekten pik yaptı ve 4. haftada pik yapmıştı çocuk zor uyuyor sürekli ağlıyorrr ne yapacağı şaşırıyorum NURVEY HARVEYSMİ NE öyle bitkisel ilaç verdi yeni başladım sabah ve akşam 1 çay kaşığı içriyorum sanki yaradı gibi kullanan varmı zararlı bişeymi bu.içinde KİMYON VE DERE OTU İÇERİKLİ YAZIYOR.

2-hangi bebek bezi daha güzel ben şimdi primanın çiş göstergelisini kullanıyorum hassas ciltler için olanı güzel gibi.başlarda göbek oyuntulu molfix aldım hiç güzel değildi.pampers prima aldım ehhh fena değil.en güzeli bu herhalde canım.ama NE KULLANIRSAM KULLANAYIM BEBEĞİM AYAK TARAFI LASTİKLİ OLAN KISMI HEP KIRMIZI İZ KALIYOR BEZİN NUMARASINI DEĞİŞTİRDİM GENE İZ VAR .bu lastik izi sizimkilerdede oluyormu.

3.popo su pişik olmasın diye zeytinyağı sür dediler sizce sürülürmü.karnına masaj için sürüyorum ama popoya sürülürmü.

ay canım naısl sevindim seni gördüğüme hemen hemen aynı şeyeleri yaşamıştık şimdi kasım annelerinde aynı ay annesimi olduk.seninle aramız 1-2 ay vardı gibi hatırlıyorum. sen erkenmi doğum yaptın kaç kilo doğdu bebeğin.

canım vallahi benim oğlan acayip gazlı bir çocuk. dediğin gibi doğduktan 20 gün sonra bir başladı pir başladı yani. şimdi şimdi azalmaya başladı sancılar ama tam geçmiş değil. doktorumuz 3. ayda geçecek diyor.bakalım bir umutla bekliyoruz . ben gaz için sap simplex kullandım gerçekten çok güzel gaz çıkartıyor en iyi gaz ilacı diyorlar.ama yinede hep huzrsuzluğu vardı yani.sonra colica sonra nurse harveys aldım bunlar bitkisel hiç bir zararı yok.merak etme.nurse harveysden memnun kalmadım. şimdi metsil kullanıyorum çok memnunum.evet nurse harveys de kimyon ve dereotu yağı diyor . ben evde kendim tane kimyonu kaynatıp içine dörtte bir şeker atıpta içirdim ama yine gazlı benim oğlan hiç biri süper etki göstermedi.8. haftadan sonra yavaş yavaş gaz atakları inişe geçiyor.

bizdede bez tarafında hep iz oluyor canım bu senin bağlayışınla ilgli olabilir.tam o yapışkanlı tarafı bağlarken dikkat et bacağına gelmemesi için.

doğsuğundan beri hiç pişik olmadı sanırım bunu zeytinyağına borçluyum her açtığımda ıslak mendille sildikten sonra zeytinyağı sürdüm.ayrıca karnına masaj içinde sürdükten sonra her altını açtığımda sıcak havlu koyuyorum çok iyi geliyor.birde ayaklarına sıcak su torbası .

senin bebeğin şimdi kaç günlük .
çok yazdım cnm umarım faydalı olmuştur.

canım cok sağol tüm bebeişlerimiz cok tatlı masallah Allaım onları nazardan korusun ınsallah. bak canım umudunu hıc kaybetme bırgun gelecek ki bakmıssın o aglayan, huzursuz bebeğin gitmiş yerine melek bir bebek gelmiş. ben hiç unutmuyorum bir gece sabah altı olmus hala uyumuyor kızım annemlerdeyiz alın bu cocugu benden bıktım dıye aglama krizine girmiştim. şimdi ise o güner geride kaldı şükürler olsun. inşallah sizde de bugünler gelecek. biz 2. ay bittikten sonra yavas yavas düzelmeye basladık. su son onbes gundur tamamıyle duzene gırdık. gaz sancısı için biz biogaia kullandık ve cok cok cok memnunum bundan hemen sonra düzeldi. gündüz bizimki de cogu zaman uyanık ama ben gündüzü sorun etmiyorum yeter ki gece uyusun. ben günde bir kere anne sütü diğer zamanlar mama veriyorum. 3 saat aralıklarla 90 cc. veriyorum. sütüm malesef bitti. uyku düzenimiz yerine oturdu. o da birden oldu simdi gece onbir-oniki gibi yatırıyorum sabah sekize bazen dokuza kadar yatıyor. gece on ikide 90 cc mama veriyorum sonra uyanmasına fırsat bırakmadan 4de ve sonra sabah yedide veriyorum uykusunda içiyor. mutlaka gazını uykuda cıkartıyorum yoksa gaza sebep uyanabilir.

rota asısını bugun yaptırdık doktor mutlaka yaptırın dedı zaten. ikinci dozuda 45 gun veya 2 ay sonra yaptırcakmısız. 12. haftana kadar yaptırman lazım canım bizim bugün 12 haftamız bitti

canım negüzel yazmışsın.vallahi böyle okudukça çok seviniyorum maşallah subhanallah kızına. bende sanırım o günler gelince anneliğimin tadına daha iyi varıcam.rota aşısı için bize doktorumuz gün verdi canım ama verdiği güne baktımda 90 günü geçiyor.öyle bir şey demedi bize.ne kadar ücret ödediniz aşı için.

maşallah bebeğine çok güzel olmuş , büyümüş =)
bende düşünüyorum rotavirüsü şubat ayında yaptıracağız inşallah ...

Tsk ederiz canım büyüdü cok şükür prensesim bes gun sonra uç ayımızı dolduruyoruz. Rota aşısı bana göre cok önemli bir ası yaptırmayı düşünüyorsan aksatma canım yaotir tabi.

canım negüzel yazmışsın.vallahi böyle okudukça çok seviniyorum maşallah subhanallah kızına. bende sanırım o günler gelince anneliğimin tadına daha iyi varıcam.rota aşısı için bize doktorumuz gün verdi canım ama verdiği güne baktımda 90 günü geçiyor.öyle bir şey demedi bize.ne kadar ücret ödediniz aşı için.

Gelecek canım dediğim gibi birden gelecek. Biz de ve cevremdeki annelerde böyle oldu sadece insan yasamadan inanamıyor. Canım drlar kendilerine göre mı tarih veriyor anladım ki ben netten de cok araştırdım üçüncü ayın sonuna kadar diyor yine bir sor istersen. Asiyi eczaneden aldık 142 tl imiş bize tanıdık eczane diye bize 120 tlye verdi. 15 tl de hastaneye verdim doktor enjekte etti agZina. 135 tlye mal oldu

Tsk ederiz canım büyüdü cok şükür prensesim bes gun sonra uç ayımızı dolduruyoruz. Rota aşısı bana göre cok önemli bir ası yaptırmayı düşünüyorsan aksatma canım yaotir tabi.

Gelecek canım dediğim gibi birden gelecek. Biz de ve cevremdeki annelerde böyle oldu sadece insan yasamadan inanamıyor. Canım drlar kendilerine göre mı tarih veriyor anladım ki ben netten de cok araştırdım üçüncü ayın sonuna kadar diyor yine bir sor istersen. Asiyi eczaneden aldık 142 tl imiş bize tanıdık eczane diye bize 120 tlye verdi. 15 tl de hastaneye verdim doktor enjekte etti agZina. 135 tlye mal oldu

rota aşı ile ilgili sağlık ocağındaki hemşirelere sordum çok kısa bir süre koruyuculuğu varmış ben kendi çocuğuma yaptırmadım dedi

benim bebeğimde 5 kasım doğumlu genelde yeşil kaka yapıyor ishal değil günde bir veya iki günde bir yapıyor kakasını üşütüyomuyum acaba bi fikri olan var mı

benim bebeğimde 5 kasım doğumlu genelde yeşil kaka yapıyor ishal değil günde bir veya iki günde bir yapıyor kakasını üşütüyomuyum acaba bi fikri olan var mı

Ne ile beslediğini bilmiyorum
Ama ben sadece mama ile besliyorum
Benim oğlumda 3-4 günde bir yapıo ve hep yeşil
Doktorumuz mama ile beslendiği içn normal dedi:KK35:

Ne ile beslediğini bilmiyorum
Ama ben sadece mama ile besliyorum
Benim oğlumda 3-4 günde bir yapıo ve hep yeşil
Doktorumuz mama ile beslendiği içn normal dedi:KK35:

merhaba
daha önce süt arttırımı için önerilerinizi sormuştum herhalde hatırladınız. ben dün hastane tipi pompa kiraladım benim bebeğim günde 600 cc alıyor bunun 320 cc kadarı anne sütü gerisi mama çok üzülüyordum ama artık bu pompa son şansım sütüm artarsa ne iyi ama yoksa da mamayla beslenmesi gerekecek. Eşim bu konuda çok destek oluyor bana ama ben didikleyip duruyorum hala sütüm artsın diye sizin bebişiniz ne kadarlık oldu bilmiyorum ne zaman sadece mamaya döndünüz bir de bebeğiniz kaç saatte bir besleniyor kaç kilo çünkü benim kızımın yediği miktarlar değişiyor dolayısıyla saatler de yardımcı olursanız sevinirim

kızlar biz aşılandık ama çok şükür fazla etkilemedi biraz huzursuzluk yaptı bizim iki aylık aşısı yapıldı 3 tane yaptılar iki bacağına bide koluna yaptılar kolunu oynattığında ağlıyodu sadece

slm kizlar
oglum yarin 2 aylik olucak suana kadar kendi sutumle besliyorum
ara ara sutum azaliyor bunun icin yemedigim sey kalmadi. aksam bulgur pilavi ve kayisi hosafi yedim aslinda sut yaptigini duymustum ama okadarda tahmin etmiyordum resmen sakir, sakir akiyor sutum. masallah diyim. sutu olmayanlara tavsiye ederim. bide sabahlari kahvaltida tahin helvasi ve pekmez tahin yiyorum oda sut yapiyor.

merhaba
daha önce süt arttırımı için önerilerinizi sormuştum herhalde hatırladınız. ben dün hastane tipi pompa kiraladım benim bebeğim günde 600 cc alıyor bunun 320 cc kadarı anne sütü gerisi mama çok üzülüyordum ama artık bu pompa son şansım sütüm artarsa ne iyi ama yoksa da mamayla beslenmesi gerekecek. Eşim bu konuda çok destek oluyor bana ama ben didikleyip duruyorum hala sütüm artsın diye sizin bebişiniz ne kadarlık oldu bilmiyorum ne zaman sadece mamaya döndünüz bir de bebeğiniz kaç saatte bir besleniyor kaç kilo çünkü benim kızımın yediği miktarlar değişiyor dolayısıyla saatler de yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba benim en başından beri sütüm pek olmadı
Son iki haftadır falan da sadece mama veriyorum
Sağdığım zaman günde max 50-60 cc çıkıyordu
Biz nerdeyse 2,5 aylık olduk
Oğlum 2780 gr ve 46 cm doğdu
Yani oldukça minikti
Geçtiğimiz hafta ki kontrolde 58 cm ve 5830 gr dı
Doktor gelişimini çok iyi buldu
Bir aylık kontrolde 3830 gr dı 5 kilo olsa sevinecektik ama çok daha fazla kilo almış
Doktor nasıl beslediğimi sordu
Ben 3 saatte bir 90 cc veriyorum
Bu kiloya az bi besin nasıl bu kadar almış hayret dedi
Görünüşte cılız bi çocuk sanırım kemikleri ağır
Sma kullanıyorum ben doktor eğer bu mamayı reddetmiyosa kesinlikle buna devam et dedi ve mamayı arttır dedi
Şimdi günde 4 kere 90 cc 4 kere 120 cc veriyorum
3 . Ayımz bitince de meyve sularıyla ek gıdaya başlayabilirmişiz
Birz uzun oldu ama umarım yardımcı olmuşumdur:KK34:

X