cnm bnm çok beğendim çok güzellermiş kaça aldın acaba bnm 3 tane oldugu için yer sorunu var bakalım:))))
cnm tanesini 350 milyona aldım..ayşen bebe diye bi mağaza bursada...evet şu yer sorunumuz olmasa..bende bi dolap da almak istiyorum..ama koyacak yerim yok...
çok teşekkür ederiz güzel bilgilerin için..çok keyifle okudum ve notlarımı aldım...ben fazla kilo alıyorum galiba..bebişlerimin kiloları iyi olsun da daha da çok almaya razıyım...çatlaklarım bile başladı...bu çatlakları 1 gecede oluyo diyolardı inanmıyodum..ama benimde 1 gece de oldu valla...tekrar tekrar maşallah diyorum sana..
ilaybrs ben teşekkür ederim:)canım çatlakların için ne yapıyosun daha erken değil mi,senn bebişler hılı büyüyoo desene:)) bebekler iyi olsun da... çattlaklar için neler yapıyosunuz kızlar paylaşalımm... benim daha yok, ama olabiilir, bakalımmben hergece yatmadan vazelinin yeni seri kreinden bolca göğüs ve karnıma sürüyomm, banyodan sonra da gözenekler iyice açıldığı için yağları kendim aktardan aldım karıştırdım , o karışımı sürüyorum, öneririmm kızlarr... çatlaksız göbüşşlerrrr:)
![]()
bende vazelinin kahverengi kutulu kremini ,dr.un verdiği pregnacare kremi,arkadaşlarımın önerdiği phtolastil diye bir kremi ve en sonda mustelanın çatlak kremini ve bebek yağını dönüşümlü kullanıyorum..ama olacaksa oluyormuş...bu haftaya kadar bir şey yoktu..oh diyodum olmucak herhalde ama bu hafta hem sağda hem solda çatlaklarım başlamış...ama çatlaklar çok derin değil...
canım hayırlı olsun çok beğendim tam benim istediğim gibi duvardaki resimler duvar kağıdı mı benim de kafamda bir sürüğ bişey var yapmak istediğim ama daha çok erken benim 8+1
evet duvarın bir tanesini leroy merlin diye bir yapı mağazasından aldığımız duvar kağıdıyla eşimle ikimiz yaptık...diğer 3 duvarı eşim maviye boydı....duvar kağıdına uygun mickey mouselu perde de beğendim...şipariş verdim...perdeyi de stor yaptırdım..içteki güneşliği duvar rengine uygun stor yaptırdım...gelince onlarıda gösteririm...