benimde ilk hamileliğim ama iki gündür oğluşumun pıt pıtlarını hissetmiyorumçok üzülüyorum bişey mi oldu acaba diye.kızım yine lop lop yapıyor.ama oğluşum iki gündür pıt pıt etmiyor korkuyorum.Allah ım inşallah tekmeleri sertleşir yavrularımında şükürler olsun iyiler diyebileyim ya rabbim.
ne pimpirikli oldum ben yaaaa evhamlı oldum arkadaşlar
rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim canım.bizimde renkli ultrason çekilecek.beş hafta bi daha çekilecekmiş.ikizlerde daha bi özen gösteriliyormuş.dr cd bile veriyorlar dedi. sana vermediler mi ?
inşallah ibreminecim.
bu arada dünden beri oğluşum pıt pıt yapmıyor normal mi? ama kızım su kayması gibibişeyler yapıyor.
korkuyorum.
benimde ilk hamileliğim ama iki gündür oğluşumun pıt pıtlarını hissetmiyorumçok üzülüyorum bişey mi oldu acaba diye.kızım yine lop lop yapıyor.ama oğluşum iki gündür pıt pıt etmiyor korkuyorum.Allah ım inşallah tekmeleri sertleşir yavrularımında şükürler olsun iyiler diyebileyim ya rabbim.
ne pimpirikli oldum ben yaaaa evhamlı oldum arkadaşlar
rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım hiç hissetmiyorum yaasen ne güzel hissetmeye başlamışsın. acaba ilk hamileliğim diye mi acaba ?
---------------------------------aynı dert bende de var canım,yine sen bebklerin yerini biliyorsun en azından,ben bi hareket duysam acaba hangisi diyorum :) diğerinin ne yaptığını bilemiyorum..birbirlerine sarmaş dolaşlar..ağır bi iş yapsam,endişelensem hemen sol yanıma yatıyorum ve bebişlerin hareketlerini kontrol ediyorum..sakin bi yere geç ve hisstmeye çalış bi beş on dakka..daha onlar güçsüz olduğu için fazla hissetmemen normal..büyüdükçe artacak ve kuvvetlenecek..ama baktın epey bi zaman mesela bi kaç gün hiç bişey hissetmedin doktora git derim..sıkma canını ve moralini düzeltmeye çalış canım yaa..anlıyorum seni..
melittacım bir yerde dinlemiştim bebekler genelde gece sen uyurken hareket ederlermiş.belki gece ediyordur sen uyurken haberin olmuyordur.birde ilk hamileliğin olduğu için o hareketlidir de sen anlamıyosundur.birde karınları tok olduğu zaman bebek hareketlenirmiş.bir tane çikolata yiyip bir saat yatacakmıssın o zaman genellikle bebekler hareketlenirmiş.doktor söyledi bunların hepsini.ama senin de ayın için daha yeni bunlar 19 20 haftalar için geçerliymiş.kafana takma bence bişey yoktur inşallah.daha ilerki haftalarda bunları tak bence şimdi erken.
nursincim zaten oğluşumun pıtpıtlarını daha önceden hissettiğim için ve iki gündür hissetmediğim için tedirgin oluyorum sorun bu.normal mi bu onu soruyorumBence boşuna endişeleniyorsun senin haftan daha erken bıraz daha sabret
canım merak etme iyidir inşaallah, arasıra öyle durgunlukları oluyor. bol bol dua et. benımkıler Kur-an dinlerken, düğündeyken ve çocuk seslerınde (yani yüksek seste) daha cok hareketlenıyorlar. sende yüksek bi sesde kontrol et kendını. Ama rahat ol bazen istirahate çekiliyorlar galiba :)) bide aılede durgun biri varsa belki ona çekmiştir :)) bak gör hamileliğin ilerledıkce yaradılışlarının farklı oldugunu ,huylarının daha anne karnında bıle az- çok bellı oldugunu anlayacaksın. gecenlerde arkadaşlar cocuk yetıstırmekten bahsedıyor, şöyle alıştırsan böyle olur, böyle alıştırırsan şöyle olur .... filan diye. bende dedımki henüz doğmadı çocuklar hiç cocukta büyütmedım ama yaradılış diye birşey var, henüz karnımdalar ama hareketleri bile çok farklı dedım. kalbini ferah tut canım Allah emanetler inşaallah
nursincim zaten oğluşumun pıtpıtlarını daha önceden hissettiğim için ve iki gündür hissetmediğim için tedirgin oluyorum sorun bu.normal mi bu onu soruyorumkızım maşallah bugün hiç durmadı diyebilirim lop lop ediyordu.ama daha pıt pıt etmiyor :) sadece su kaymaası gibi bi de lop lop gibi.
Canım bılmıyorum bana senın için erken gıbı gelddı benım 3.hamıleliğim olmasına ragmen 18.haftada hıssettım tam anlamıylasenın ılk oldugu için karıstırıyo olsmazmısın dıe dusunuyorum senınkıler hızlı ozaman bılemıyorum ama 1-2 hafta içinde daha net anlarsın endışelenme
slm bayanlar nasılsınız bakalım:))))
merhaba iyiyim ben allaha şükür sen naıslsın?
birşey soracağım.sen bebeklerini hissediyor musun?cinsiyetleri belli mi ?
ay birde hissetsem rahatlayacam bakalım ne olacak cicileri almaya başladınızmı:))))
allah nasip ederse 7. aydan sonra almaya başlayacağım. senin kilon kaçtı gebe kaldığında boyun kaç?şimdi kaç kilosun?
cnm ben kiloluydum 73 kiloydum 2 kilo aldım boyum uzun değil bebişler belli oldumu senin peki hissediyormusun:)))
inşallah canım.zaten tekmelerini hissetsem net bi şekilde daha çok rahatlicam.bende yaklaşık iki haftadır hissettiğim için özellikle kalabalıkta konuşurken vs. bağırsaklarım mı acaba diye düşündüm ama karnımın altında olması bebekler mi diye düşündürüyordu.dr. a gittiğimde söyledim gösterdim buralarda bişeyler hissediyorum diye bebekleriniz dedi.zayıf olduğum için normal diye düşündüm.daha bi emin oldum bebeklerim.hele soldaki kızım maşallah dün canlandı resmen.lop lop ediyordu sanki döner gibi.kız solda altta erkek sağda üstte.dr.gösterdim buralarda oluyor diye.baktı bebekleriniz dedi.ultrason kağıdına da yazdı sol alt kız sağ üst erkek :):):):)
inşallah dediğin gibi 1-2 haftaya tekmelerlerde inşallah bu kadar huzursuz olmam :)
maşallah hathar yaaa 18 haftaya 2 kilo maşallah demek ki bebekler besleniyor :):):):) bende 17 haftalığım altı kilo aldım ama karnım çıktı ben kilo almadım sadece gebeliğin verdiği çoooookkkk hafif bel basen çıktı o kadar.zaten 2 aylık gebeydim 50 kg.daydım.diyetisyeene dedim.ben göbek yaptım basen bel falan.siz kilo almadınız vücudunuz gebeliğe hazırlanıyor demişti.ama tartı da öyle diyordu kilo almamıştım.
eveeettt teyzesi solda altta olan kız , sağda üste olan erkek. erkek pıt pıt yapıyordu kız çok hareket etmiyordu.ama dün kzıım canlandı maşallah lop lop lop ediyor.oğluşum pıt pıt ediyordu üç gündür etmiyordu ama bugün hapşurdum bi baktım pıt pıt ...... pıt yaptı döner gibi bişey yaptıçok mutlu oldum iki gündür korkuyordum.
inşallah 20. hafta da hissederiz tekmelerini çünkü bana pıt pıt ve kıpırtılar yetmiyor artık tekmelerini hissetmek istiyoruum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?