canlarım teşekkür ederim. çok iyiyiz maşallah

sizin de güzel haberlerinizi okudum.
MELİTTAcım ne güzel haberler vermişsin. maşallah sana da bebeklerine de. hayırlısıyla almak nasip etsin allahım inşalah kucağımıza. nasıl oldun bu arada? atak sinyalleri var mı? daha iyisindir diye umuyorum arkadaşım. senin işin de zor tabi. yanlızlık, bilmediğin bir ortam.. çok zordur eminim. dayan ama tatlım bak en büyük hayat arkadaşların yolda geliyorlar sana arkadaşlık etmeye

onlar gelince herşeyi unutacaksın emin ol tatlım.
sağolasın arkadaşım :) bebişlerimin ultrasonunu da koydum buraya :)Allaha şükürler olsun çok iyiyim.arada bir bi atak gelir gibi oluyor hemen sayfanı açıyorum okuyorum bi bakmışım atak geçmiş sonra siteyi geziniyorum :) iyi ki bu başlığı açmışsın Allah razı olsun.bu başlıkta güzel arkadaşlıklar edindim.güzel sohbetler oluyor.çok sağol siteye bile alıştım

hele birde ikiz anneleri olunca benim gibi insan çok güzel mutluluklara sahip oluyor heyecanı ikiye katlanıyor
inan sizlerle yalnızlığı bi nebze de olsa hafifletiyorum sohbet ettiğimde rahatlıyorum.inşallah kötü günleri unuturum canım inşallah dört gözle bebişlerimi bekliyorum.rabbim bebişlerimizi korusun.rabbim şu mübarek günlerde anne olmak isteyen bayanlara da nasip etsin inşallaaah