Herkese merhabalarrrrrr
YASEMİN aramıza hoşgelmişsin canım..Kolay günler geçirmemişsin,ama şükür atlatmışsınız İNŞALLAH bundan sonrasında da herşey yolunda gider ve vakti geldiğinde miniklerine sağlıkla kavuşursun umarım

..Şimdide şeker sorunun çıkmış galiba ama diğer yaşadıklarına göre bunu aşması daha kolay gibi,sanırım bi diet listen var ve ona uyuyorsun,hakkında hayırlısı olsun tatlım,bu arada umreye gitmişsiniz RABBİM size tekrarını bize de ilk defa gitmeyi nasip etsin İNŞALLAH...
AYLİNcim sen de aramıza hoşgelmişsin,daha yeni öğrenmişsiniz miniklerinizi,İNŞALLAH sağlıkla kalp atışlarını da duyarsınız ve 9ay boyunca sağlıkla taşıdıktan sonra hayırla doğumlarına şahit olursunuz

Tatlım sen crinone jel kullanıyormuşsun,eğer 12.haftadan sonra olumsuz bi durum olmazsa doktorun bıraktırır..Ben de tüple hamiş kaldım ama kanamalar falan geçirdiğim için hala progestan hapına evam ediyorum..12.haftadan sonra durumuna göre doktorun ayarlıyo tatlım

...
GÜLİZELİF canım merak etmiştik seni ama iyi olduğunuzu okuyunca pek bi mutlu olduk...İzni bulunca hemen kaçamaklar yapılmış...

MAŞALLAH MAŞALLAH

Tatlım sorduğun doktoru ben daha önce duymamıştım ama sen sorunca netten okudum,anlatılanlara göre konusunda uzman birisi...Sanırım siz özel muayenehanesine gitceksiniz dimi...Çünkü okuduğum kadarıyla Cerrahpaşada da görev yapıyomuş...Bu arada tatlım benim bebişlerden biri kız yazabilirsin,BUGLEMinde iki erkek isimleri bile belli Emir ve Eymen miş

...Listeyi güncellerken yazıverirsin canım
MELİTTAcım sen de bayramda benim gibi evdeymişsin

maalesef ben sürekli istiahatte olduğum için bu bayram el öpmeye annemler bile bize gelcekler

..Hayırlısı bakalım minikler iyi olsunda biz evde otururuz
İLAYcım dün temizlik varmış MAŞALLAH eşine

,benim ki pek anlamaz ama elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalışır

Öptüm canım seniii
ZEYNEP canım bu baş ağrısı için doktorlar 3.aydan sonra minoset,parol gibi ağrı kesiciler veriyolar ama ben tedavi sırasında zaten yeterince ilaç kullandım şimdi ekstra bişeyler kullanmıyım diyorum katlanıyorum:44:Sen de durumlar nasıl şekercim kanama falan yok artık dimiii