nursin1981 enfeksiyon olursa eğer bebeklere bir zararı olur mu ?geçen dr. aradım normal dedi ama ben şüpheliyim çünkü bugün üç gündür ara ara koyu sarı yoğun akıntım var.bu sabahta vardı ilk gördüğümde çok korktum kanlı iltihap sandım.rabbim bebeklerimi korusun inşallah.yarın dr.a bütün şikayetlerimi dicem bakalım ne yapıcak.zaten burada gidebileceğim 1 dr.var testlerde özel hast.de yapılıyormuş.çok pahalı.imkanlar kısıtlı yani.
inşallah uhdecim beni tüp ve aşılama düşüncesi bile yiyip bitirmişti.10 ay yıpratmıştı.kimbilir beklemek ve tedavi süreci ne kadar yorucu olmuştur.ne mutlu iki tane bebişin olcak.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.
Evet canım enfeksıyon olayına çok dıkkat etmemız lazım pamuklu iç çamasırı bol su gecmezsse antıbıyotık 3 aydan sonra tabı veya fıtıl de verebılıyorlar testlerı sıkk sık yaptırıp gözetım altında olmamız lazım
Boncuukkk gecmis olsun canim doktorlarin zarari olmayacagini soyluyorsa inanmak zorundasin, emin ol senin kadar onlarda saglikli dogum yapmani isterler ... Benim bir sorum olacak benim dr um bana tek mi cift mi yumurta oldugunu dogumdan sonra ancak ogrenebiliriz dedi nasil oluyor bazi arkadaslarim 8. Haftada tek mi cift mi oldugunu bilebiliyor cevaplarsaniz inanin cok mutlu olacagimm .. Hepinizii opuyorumm kizlarr
EDAcım ben yumurtalar eğer ayrı kesedelerse çift yumurta,aynı kesedeyse de tek yumurta ikizi oluyolar diye biliyordum,mesela benimkilerayrı kesedeler ve çift yumurta ikiz diye biliyorum,başka bilgisi olan varsa paylaşsın bakalım ben de merak ettim:26:
yapamadım ışık vuruyor parlıyor kaç kere denedim olmadı
neyse artık hayırlısı
benim balık hapımın adı Marincap..haftada 3 kez alacakmışım..ben balık yiyemiyorum diye verdi doktor..doktoruna danışırsın öyle bi sorun varsa zaten o zaman kullanırsın..
hayır canım ben ilaçlarımı düzene koydum,hepsini birden karıştırıp içmiyorum,balık hapımı haftada 3 kez gece yatarken içmeye karar verdim..dün gece içtim..koku filan gelmedi..zaten içtikten sonrada yattım..bişey hissetmedim..balık hapıda kokmuyor zaten..
eğer yiyebiliyorsan normal yollardan beslen canım,bol bol yemek yemek lazımmış..ara öğünler filan..anlıyacağın çok ama çok dikkatli olmalıyız..
canım bekliyoruz ama flaşını falan kapat..özellikle yarınkiler daha net olur...bebişlerimiz gün be gün büyüyor...
bi dakika canım heyecanlandım şimdi eşim flaşını kapatıcak makinanın :) çekip yükleyim :)
Eki Görüntüle 247282 Eki Görüntüle 247283
kızlar inşallah olmuştur.tanıştırıyım işte benim bebişlerim teyzeleri :) soldaki sanki erkek gibi birde bi hareketliydi diğeri poposunu dönmüştü oralı bile olmamıştı.dr.uğraştı dönsün diye bi kolunu bacağını gerdi durdu :)
kızlar inşallah olmuştur.tanıştırıyım işte benim bebişlerim teyzeleri :) soldaki sanki erkek gibi birde bi hareketliydi diğeri poposunu dönmüştü oralı bile olmamıştı.dr.uğraştı dönsün diye bi kolunu bacağını gerdi durdu :)
ay kıyamam onlara çok güzel gözüküyolar..maşallah maşallah onlara....aynı benimkiler gibi....oğlumun çok hareketli diğer bebişimin senin haftalarındayken sadece poposunu gördüm.şimdi ise yüzünü gördüm ama doktorun çok uğraşmasına rağmen bacaklarını açmadı.3 boyutlu bile baktı göstermedi...
günaydın kızlarrr nasılsınızzz ??? KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUNNN Allahım bu güzel bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine tüm bebek isteyen herkese nasip etsin işn... kimsenin kucagını boş bırakmasınnn rabbimmm...
herkese hayırlı sabahlar :)))
çok teşekkür ederim teyzesi erkek diye düşündüğüm koca kafalıgerçekten çok tatlılardı birazdan kavuşucam yavrularıma :)
ilaybars diğerinin de cinsiyeti belli mi şimdi? birazdan hastaneye gidicez belli olur mu ki ? :)
dualarınızı eksik etmeyin :)
mcbush bana tek kese görünüyor tek çocuğun diemelerine rağmen ben ısrarla emin misiniz? bizde ırsi demiştim.ona rağmen tek diyip galda geçerdi bazende tepki gösterirdi dr.lar.ama 7.2 günlük olacaktı ki dr.birini görüp ölçerken kalp atışlarına bakarken 2. sini gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?