buğlem hayırlı olsun canım sınavın. bebişlerin içinde çok sevindim. :)
fatimete dr. normal diyorsa normaldir.ama bi daha ki kontrolün ne zaman ise o zaman kontrol edilir ama içinin rahat olmasını istiyorsan dr. a gidebilirsin.benimde iki gündür inanılmaz yoğun koyu sarı akıntım geldi çok korktum.dr.aradım normal dedi.bi nebze rahatladım ama yine de ister istemez tedirginim.bu cuma bebişlerin ense kalınlıkları ölçülecek o zaman bebişlerimi sağlıklı bir şekilde görürsem içim rahat edecek.işte insanın içi rahat olmuyor ki farklı yada tuhaf bişey olunca evhamlanıyoruz. :44:
kızlar yok mu 2012'de ikiz bekleyen?
Evet canım Hakkan beye gıttım ayrıntılı falan baktı çok sukur bışey çıkmadı ama ben gebelık takıbı yapmıyorum dedı ben tanıdık oldugu için randevuda zorlanmadım Bende baska doktor secicem bı dahakı muayneye 15gunde mı gelmelıyım dedım gerek yok eylulun ortasında gelebılırsın dedı
merhaba arkadaşlarım bu ara pek giremedim buğün ikili tarama test sonucunu aldım gayet güzel çıktı allahıma bin şükürbebişlerimide gördüm iyiler çok şükür hep böyle gider inşallah sizler nasılsınız bebişler nasıl
Merhaba arkadaslar ben de siteye yeni uye oldum..Ben 29 haftalik ikiz anne adayiyim..daha once 2009 yilindaki ikiz anne adaylarinin yazilarini okuyordum,daha sonra bu topigi kesfettim ve uye olmaya karar verdim..Biz 2. tup bebek denememizde pozitif sonuc aldik Allah a cok sukur,tabi oncesinde de Amerika da 7 asilama denememiz oldu..gecen yil Amerika dan kesin donus yaptik ve suan Kibris dayiz....Rabbim insaallah hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almamizi nasip eder ve evlat sahibi olmak isteyip de olamayanlara da hayirli evlatlar verir..
Ben de variiiim arkadaslar dun ogrendim daha . 8 haftaliklar yavruslarrr :)
tsk canim icimi rahaltlattin aksama dogru akinti kayboldu insallah sabah gelmez ben salak gibi cok calisiyordum ve cinsel birlesme olmustu doktor tamamen ona bagladi aman ben o hataya dustum kimse dusmesin 4,5 kadar artik yaticam valla .sanada gecmis olsun mantar olabilir surekli kendini kuru ve temiz tut ve yattiginda ayaginin altina yastik koy bol su ic.
kızlar yok mu 2012'de ikiz bekleyen?
Herkese günaydınlar arkadaşlar :) bugün nasılsınız iyisinizdir inşallah :)
fatimete çok sevindim canım.inşallah bi daha gelmez.bence de dediğin gibi yoğun tempo ve birlitelik etkilemiş olabilir.çünkü bende birazcık ayakta kalıyım hemen kasık ağrılarım ikiye katlanıyor.birde sen yoğun tempoda çalışmışsın kendini ve bebişlerini yormuşsun üzülme normal en azından nedenini biliyorsun :) bende artık yatıcam ya böbreklerim ağrımaya başladı özellikle sırt üstü yatarken sabahları , belim hele kasıklarım anam anam ölüyorum modunda :)
inşallah kötü birşey değildir.çünkü mantar olsa süt kesiği gibi olmuyor mu? benim ağrım yok ,kaşıntım yok ,acı yok.bu sabah gene geldi o akıntı.ilk kan sandım çünkü kanlı iltihap gibi ama iyi bakınca koyu yoğun akıntı.bakalım yarın bebişlerimin ense kalınlıkları ölçülecek bütün şikayetlerimi dr. a dicem.inşallah hepsi normaldir.
Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun inşallah.
uhde kusura bakma canım onu diyen bendim.bende internetten araştırmıştım. baktığım site de öyle yazıyordu bende korktum.o yüzden teyit etmek için yazdım yaptıran arkadaşlardan bilgi almak için.şükür karından bakılıyormuş.
Herkese günaydınlar arkadaşlar :) bugün nasılsınız iyisinizdir inşallah :)
fatimete çok sevindim canım.inşallah bi daha gelmez.bence de dediğin gibi yoğun tempo ve birlitelik etkilemiş olabilir.çünkü bende birazcık ayakta kalıyım hemen kasık ağrılarım ikiye katlanıyor.birde sen yoğun tempoda çalışmışsın kendini ve bebişlerini yormuşsun üzülme normal en azından nedenini biliyorsun :) bende artık yatıcam ya böbreklerim ağrımaya başladı özellikle sırt üstü yatarken sabahları , belim hele kasıklarım anam anam ölüyorum modunda :)
inşallah kötü birşey değildir.çünkü mantar olsa süt kesiği gibi olmuyor mu? benim ağrım yok ,kaşıntım yok ,acı yok.bu sabah gene geldi o akıntı.ilk kan sandım çünkü kanlı iltihap gibi ama iyi bakınca koyu yoğun akıntı.bakalım yarın bebişlerimin ense kalınlıkları ölçülecek bütün şikayetlerimi dr. a dicem.inşallah hepsi normaldir.
Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun inşallah.
uhde kusura bakma canım onu diyen bendim.bende internetten araştırmıştım. baktığım site de öyle yazıyordu bende korktum.o yüzden teyit etmek için yazdım yaptıran arkadaşlardan bilgi almak için.şükür karından bakılıyormuş.
MELİTTAcım sağol canım iyiyim,ama işte gebelikte antibiyotik kullanımı canımı sıkıyor biraz ama doktorlar bişey olmaz dediler kullanıyoruz işte:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?