• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

acıdem allaha şükür yiyiz sen nasılsın ? :)

uhde benim bebişler bugün tam 3 aylık oldular teyzesi :) yarını iple çekiyorum çünkü bebişlerimi görücem ense kalınlıklarına bakılıcak :) :81: çok özledim bebişlerimi Rabbim sağlık versin evlatlarımıza.bişey olmasın.5 ay sonra sağlıkla kucaklarımıza alalım.doğsunlar bol bol yaramazlık yapsınlar.kuzucuklarım :) Emir Bebek

ayy ne güzelll aynı dönemdeyiz galiba benimde tam 12 haftalık oldular bende cumartesi günü ense kalınlığına bakılacaktı fakar dr. değiştirmeyi düşünüyorum yeni dr. bayramdan sonraya randevu verdi büyük ihtimal bayramdan sonra gidecegiz dr. geç olsunda güç olmasın inş.. Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza aldığımız günleride göstersin inş...

ayy ne güzelll aynı dönemdeyiz galiba benimde tam 12 haftalık oldular bende cumartesi günü ense kalınlığına bakılacaktı fakar dr. değiştirmeyi düşünüyorum yeni dr. bayramdan sonraya randevu verdi büyük ihtimal bayramdan sonra gidecegiz dr. geç olsunda güç olmasın inş.. Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza aldığımız günleride göstersin inş...

çok sevindim uhdecim :) kasık ağrıların başladı mı benim şiddetlendi :) inşallah 6ay ı sorunsuz atlatırız :) dediğin gibi geç olsun güç olmasın yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar :) inşallah canım :49:

güzel rabbim olmayan bayanlara da nasip etsin bu duyguyu.beklemek nedir bilirim.ben 10 ay bekledim.hatta bana neler önermişlerdi.tüp bebek aşılama vs.ağlayıp üzülmüştüm.burada ilk başlığım tüplerle ilgili diye bi başlıktı hala duruyor :) sonra profesöre gittim senin bişeyin yok peşer peşer doğrursun demişti.gerçektende öyle oldu allah razı olsun o porf. dr. dan muayene etti.test yaptı herşeyim mükemmel çıktı.o ay hamile kalmışım ya rabbim nasıl mutlu olmuştum.

hemen anne olmak isteyen bayanlara bol bol dua ettim.hala da ediyorum bu mübarek duyguyu herkes tatsın inşallah

İBREMİNE aramıza hoşgelmişsin...Sen artık sona çok yaklaşmışsın tatlım,RABBİM hayırla son 10haftanıda tamamlamanı nasip etsin İNŞALLAH...Şu anda herşey yolunda gidiyo galiba doktorun erken doğumdan falan bahsetti mi..Şu anda senin minikler kç gramdalar...RABBİM tüm isteyenlere hayırla,sağlıkla anne olmayı nasip etsin İNŞALLAH:)))

tesekkur ederim boncuk,cok sukur bu zamana sorunsuz geldik..simdilik hersey yolunda gidiyor,suan icin erken dogum riskim yok insaallah boyle devam eder ama dr bebekler duruyor olsa bile 36,37.hfta gibi aliriz dedi..bebeklerin agirliklarini daha bilmiyorum inan,24.haftamdayken dr sormustum ne yapacaksin bu haftada agirliklarini dedi bir guzel azar isittim..simdi de baska bir dr a gidiyoruz,onceki drmuz kibrisdan ayrildi..bu dra da insaallah pazartesi randevumuzda soracagim o zaman 30 haftalik olmus olacagim..hayirlisi insaallah..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Herkeslere merhabalar...Dün gelemedim ,zaten çokta yoğun değilmiş buralar...Hepiniz iyisinizdir umarım...Geçen gün yazmayı unutmuşum doktora gittiğimizde diş doktoruna da uğradık,diş etlerim büyüyodu çünkü onun için antibiyotik verdi onu kullanıyorum,doktoruma sordum kullanbilirsin dedi ama insanın içi yine detam rahat etmiyo..Aranızda antibiyotik kullanan falan oldu mu hiç kızlarrr

NURSİNcim ben de aradığımda hakan bey ayrıntılı ultrasona bakıyo demişlerdi..Bişey sorcam şimdi sana ayrıntılı bakıldı ya,bi daha 20.haftadan sonra ayrıntılı falan bakılmıycak dimi...

FLORİNDAcım sonucunuz güzel çıkmış,miniklerini de görmüşsün,hamişliğin hep böyle iyi gitsin İNŞALLAH:)))

İBREMİNE aramıza hoşgelmişsin...Sen artık sona çok yaklaşmışsın tatlım,RABBİM hayırla son 10haftanıda tamamlamanı nasip etsin İNŞALLAH...Şu anda herşey yolunda gidiyo galiba doktorun erken doğumdan falan bahsetti mi..Şu anda senin minikler kç gramdalar...RABBİM tüm isteyenlere hayırla,sağlıkla anne olmayı nasip etsin İNŞALLAH:)))

Aramıza hoşgelmişsin EDA,RABBİM 8haftanı sağlıkla 40a tamamlamanı nasip etsin İNŞALLAH:)))

Gerek görurlerse baktırırım ama bence çok şukur şimdilik gerek yok

Herkese günaydınlar arkadaşlar :) bugün nasılsınız iyisinizdir inşallah :) :49:

fatimete çok sevindim canım.inşallah bi daha gelmez.bence de dediğin gibi yoğun tempo ve birlitelik etkilemiş olabilir.çünkü bende birazcık ayakta kalıyım hemen kasık ağrılarım ikiye katlanıyor.birde sen yoğun tempoda çalışmışsın kendini ve bebişlerini yormuşsun üzülme normal en azından nedenini biliyorsun :) bende artık yatıcam ya böbreklerim ağrımaya başladı özellikle sırt üstü yatarken sabahları , belim hele kasıklarım anam anam ölüyorum modunda :)

inşallah kötü birşey değildir.çünkü mantar olsa süt kesiği gibi olmuyor mu? benim ağrım yok ,kaşıntım yok ,acı yok.bu sabah gene geldi o akıntı.ilk kan sandım çünkü kanlı iltihap gibi ama iyi bakınca koyu yoğun akıntı.bakalım yarın bebişlerimin ense kalınlıkları ölçülecek bütün şikayetlerimi dr. a dicem.inşallah hepsi normaldir.

Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun inşallah.

uhde kusura bakma canım onu diyen bendim.bende internetten araştırmıştım. baktığım site de öyle yazıyordu bende korktum.o yüzden teyit etmek için yazdım yaptıran arkadaşlardan bilgi almak için.şükür karından bakılıyormuş.

Enfeksıyon olabılır ıdrar ve ıdrar kulturu yaptırırsan ona göre ılaç verır doktorun

çok sevindim uhdecim :) kasık ağrıların başladı mı benim şiddetlendi :) inşallah 6ay ı sorunsuz atlatırız :) dediğin gibi geç olsun güç olmasın yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar :) inşallah canım :49:

güzel rabbim olmayan bayanlara da nasip etsin bu duyguyu.beklemek nedir bilirim.ben 10 ay bekledim.hatta bana neler önermişlerdi.tüp bebek aşılama vs.ağlayıp üzülmüştüm.burada ilk başlığım tüplerle ilgili diye bi başlıktı hala duruyor :) sonra profesöre gittim senin bişeyin yok peşer peşer doğrursun demişti.gerçektende öyle oldu allah razı olsun o porf. dr. dan muayene etti.test yaptı herşeyim mükemmel çıktı.o ay hamile kalmışım ya rabbim nasıl mutlu olmuştum.

hemen anne olmak isteyen bayanlara bol bol dua ettim.hala da ediyorum bu mübarek duyguyu herkes tatsın inşallah

benim kasık ağrım falan yok henüz canım arada bir kramp gibi giriyor o kadar... bende 8 yıl bekledim canım tüp bebekle oldu çok şükür dediğin gibi Allahım isteyen herkese nasip etsin çok zor bir durum istemek faka olmaması Allahım yardımcıları olsun.. bizlerde sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucagımıza inş..

Son düzenleme:
nursin1981 enfeksiyon olursa eğer bebeklere bir zararı olur mu ?geçen dr. aradım normal dedi ama ben şüpheliyim çünkü bugün üç gündür ara ara koyu sarı yoğun akıntım var.bu sabahta vardı ilk gördüğümde çok korktum kanlı iltihap sandım.rabbim bebeklerimi korusun inşallah.yarın dr.a bütün şikayetlerimi dicem bakalım ne yapıcak.zaten burada gidebileceğim 1 dr.var testlerde özel hast.de yapılıyormuş.çok pahalı.imkanlar kısıtlı yani.

inşallah uhdecim beni tüp ve aşılama düşüncesi bile yiyip bitirmişti.10 ay yıpratmıştı.kimbilir beklemek ve tedavi süreci ne kadar yorucu olmuştur.ne mutlu iki tane bebişin olcak.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.

nursin1981 enfeksiyon olursa eğer bebeklere bir zararı olur mu ?geçen dr. aradım normal dedi ama ben şüpheliyim çünkü bugün üç gündür ara ara koyu sarı yoğun akıntım var.bu sabahta vardı ilk gördüğümde çok korktum kanlı iltihap sandım.rabbim bebeklerimi korusun inşallah.yarın dr.a bütün şikayetlerimi dicem bakalım ne yapıcak.zaten burada gidebileceğim 1 dr.var testlerde özel hast.de yapılıyormuş.çok pahalı.imkanlar kısıtlı yani.

inşallah uhdecim beni tüp ve aşılama düşüncesi bile yiyip bitirmişti.10 ay yıpratmıştı.kimbilir beklemek ve tedavi süreci ne kadar yorucu olmuştur.ne mutlu iki tane bebişin olcak.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.

canım eğer idrar yolu iltihabı varsa hamileliktede kullanılan antibiyotikler var ondan verir doktor.ama en önemlisi bol su iç .benimde çok fazla akımtım oluyodu.dünden beri midem bulansada 2 litreden fazla su içtim.dünden beri baya rahatladım.akıntı yok denecek kadar azaldı.antibiyotik kullansan bile su içmessen bir faydası olmaz.

Son düzenleme:
canım eğer idrar yolu iltihabı varsa hamileliktede kullanılan antibiyotikler var ondan verir doktor.ama en önemlisi bol su iç .benimde çok fazla akımtım oluyodu.dünden beri midem bulansada 2 litreden fazla su içtim.dünden beri baya rahatladım.akıntı yok denecek kadar azaldı.antibiyotik kullansan bile su içmessen bir faydası olmaz.

zeyneepppp hoşgeldin günde 2 -2,5 olmasa da en az 1,5 su içiyorum arada bardak bardak içtiğimde oluyor.zaten su bebekler içinde iyi dimi?yarını iple çekiyorum.bebeklerimi görmeden içim rahat etmicek sanırım.şimdiden 6 ay nasıl geçcek diyorum.düşünsene doğacak ,büyüyecek ,okula gidicekler heyecanla okulda yaptıklarını anlatcaklar atcaklar bi kenara çantalarını acıktık dicekler.allah ım nasip etcek mi o günleri. :) :79:

Ben de variiiim arkadaslar dun ogrendim daha . 8 haftaliklar yavruslarrr :)

hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza..ama baya geç öğrenmissin ikiz olduğunu.ben yaklaşık bir ay önce öğrenmiştim benimde 8 hafta 4 günlük.seninle tarihlerimiz çok yakın.en son doğum yapacak burada bendim.şimdi sende varsın.:1:

ACİDEM canım bizler iyiyiz,sen nasılsın kabızlık durumun yoluna girdi mi,bende akşamdan suya ıslattığım kayısı baya işe yarıyo sen de bi dene istersen...

BUGLEMcim verdiğin bilgiler için çok teşekkürler tatlım,bişey sorcam balık hapının ismi ne ve bide içtikten sonra midede ağzına kokusu falan geliyomu,ben de 4ayım bitsin kullanmaya başlıycam İNŞALLAH,bakıyım seninkinin ismi ne:44:

İLAY canım demek benim miniklerden biri erkek hadi bakalım hayırlsıı olsun,2hafta sonra gidince öğreniriz İNŞALLAH:nazar:

benim balık hapımın adı Marincap..haftada 3 kez alacakmışım..ben balık yiyemiyorum diye verdi doktor..doktoruna danışırsın öyle bi sorun varsa zaten o zaman kullanırsın..
hayır canım ben ilaçlarımı düzene koydum,hepsini birden karıştırıp içmiyorum,balık hapımı haftada 3 kez gece yatarken içmeye karar verdim..dün gece içtim..koku filan gelmedi..zaten içtikten sonrada yattım..bişey hissetmedim..balık hapıda kokmuyor zaten..
eğer yiyebiliyorsan normal yollardan beslen canım,bol bol yemek yemek lazımmış..ara öğünler filan..anlıyacağın çok ama çok dikkatli olmalıyız..

hem yorucu hem yıpratıcı maddi manevi olarak farklı farklı dr. hepsi değişik şeyler söyler falan falan neyseki kavuştum bebişlerime inş. sağlıkla kucagıma aldığım günleride görürüm...

zeyneepppp hoşgeldin günde 2 -2,5 olmasa da en az 1,5 su içiyorum arada bardak bardak içtiğimde oluyor.zaten su bebekler içinde iyi dimi?yarını iple çekiyorum.bebeklerimi görmeden içim rahat etmicek sanırım.şimdiden 6 ay nasıl geçcek diyorum.düşünsene doğacak ,büyüyecek ,okula gidicekler heyecanla okulda yaptıklarını anlatcaklar atcaklar bi kenara çantalarını acıktık dicekler.allah ım nasip etcek mi o günleri. :) :79:

evet mutlaka vardır faydası suyun zararı olmaz. hayellerin güzel inşallah o günleri hep birlikte görürüz.

bu arada arkadaşlar yeni öğrendiğim bişeyi söyleyim gerçi biliniyordur. bilgisayarın başında 20 dakikadan fazla oturunca radyasyon yaymaya başlıyor.o yüzden azar azar oturmak bizim için daha hayırlı.daha şimdiden radyasyona maruz bırakmayalım bebeklerimizi.düşük riski de yaratıyor radyasyon.ben o yüzden hemen çıkmaya çalışıyorum.cep telefonlarıda aynı şekilde kulaklıkla konuşmak daha iyi.

hem yorucu hem yıpratıcı maddi manevi olarak farklı farklı dr. hepsi değişik şeyler söyler falan falan neyseki kavuştum bebişlerime inş. sağlıkla kucagıma aldığım günleride görürüm...

inşallah uhdecim inşallah doğduktan sonra bebişlerimizi konuşuruz burada :)

evet mutlaka vardır faydası suyun zararı olmaz. hayellerin güzel inşallah o günleri hep birlikte görürüz.

bu arada arkadaşlar yeni öğrendiğim bişeyi söyleyim gerçi biliniyordur. bilgisayarın başında 20 dakikadan fazla oturunca radyasyon yaymaya başlıyor.o yüzden azar azar oturmak bizim için daha hayırlı.daha şimdiden radyasyona maruz bırakmayalım bebeklerimizi.düşük riski de yaratıyor radyasyon.ben o yüzden hemen çıkmaya çalışıyorum.cep telefonlarıda aynı şekilde kulaklıkla konuşmak daha iyi.

inşallah :) evet tv pc radrasyon yayan herşeyden biraz mesafeli olmak gerekiyormuş ama sigara var duman var o kadar zararlı şeyler var ki aslında uzak durmamız gereken :( dikkat etmek gerekli

slm arkadişler nasılsınızz bakalım bugun sadece slm vereyim dedim yarın görüşürü zsize ultrason görüntülerimi göstermek için geldim öpt sizi:)

Eklentiler

• $23082011009ultrason.jpg
    $23082011009ultrason.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 17
  • $23082011012ultrason.jpg
    $23082011012ultrason.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $23082011013 ultrason.jpg
    $23082011013 ultrason.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 19
slm arkadişler nasılsınızz bakalım bugun sadece slm vereyim dedim yarın görüşürü zsize ultrason görüntülerimi göstermek için geldim öpt sizi:)

ne güzel yaa :) nasıl ekliyorsunuz ultrason resimlerini bende eklemek istiyorum bebişlerimii :D bana da öğretin :)

sağlık hayırlı sağlıklı evlatlar verisin cümlemize :nazar:

ne güzel yaa :) nasıl ekliyorsunuz ultrason resimlerini bende eklemek istiyorum bebişlerimii :D bana da öğretin :)

sağlık hayırlı sağlıklı evlatlar verisin cümlemize :nazar:

merhaba melitta,ultrason resmini fotograf makinasiyla ya da cep telefonuyla cekip bilgisayarina kaydedip mesaj bolumundeki image simgesini kullanip resim secerek ekleyebilirsin sanirim :34:

Back