zübeyde hanımda küvez var diye biliyodum canım ama yanılıyor muyumanladım canım.... nagihan hanımın ismini daha önce duymamıştım....herşey iyi olur inşallah canım ....ben şimdi bursada küvezi olan devlet hastanesi de araştırıyorum....ne olur ne olmaz diye....çünkü bahar da benim gittiğimde özel hastaneler...küvez ücretleri çok pahalı olabilir...istersen iyi bir devlet hastanesi bulduğumda seni de haberdar ederim...
ESİLAcım ben de seni sorucaktım şimdi altta ismini gördüm nasılsın canım,herşey yolunda dimiiii:))))))
canım buna da şükür diyeyim de salı gününden beri pek iyi değilim salı akşamı karnımda şiddetli bi ağrı başladı dayanılmaz hale gelince gece 2de acile gittik bebekler iyiydi maşallah. idrar tahliliyle kan tahlili yapıldı hem idrar yolu iltihabı için hem de apandistten şüphelendiler bişey çıkmadı eve geldik sabaha kadar kıvrandım sabah kendi doktoruma gittim ultrasonla bakınca sertlikten dolayı çok şaşırdı o da apandist araştırması için karın ultrasonuna gönderdi apandist değil bunların sebebi miyommuş.. hamile kalmadan önce 3.5 cmlik miyom vardı rahmin dış duvarında olduğu için doktorum hemen hamile kal ki doğumdan sonra küçülsün dedi şimdi o miyom 6 cm olmuş ve sanırım dejenere olduğu için yani kireçlenmeye başladığı için ağrıya sebep oluyormuş doktorum bebeklerden biri biraz aşağı inmiş gibi dedi gerçi diğer ultrason doktoru da iki tane oldukları için yer değiştiriyolardır çok aşağıda değil dedi benim doktorum biraz pipirikli galiba.. velhasıl hemen yatırdılar toplam 3.5 kilo serum takıldı :)) miyomdan dolayı bu ataklar zaman zaman olurmuş şiddetli ağrı olduğunda hastaneye gidip yatmam gerekiyomuş ağrının ve kasılmaların durdurulması gerekiyomuş dün akşam geldik eve. ağrılarım tamamen geçmiş değil iki üç gün sürekli dinlen dedi bakalım dua ediyorum rabbime ağrılarım geçsin diye ve bu ağrılarım bebeklerimi etkilemesin erken doğuma sebep olmasın diye inşallah..
işte böyle boncuk arkadaşım.. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
günaydın ikiz anneleri bende Allah kısmet ederse normal doğum 8 mart muhtemelen sezeryan olacak şubat sonu ikiz bebeklerimi kucagıma alacagım bizide aranıza alırsanız çok seviniriz
herkese hayırlı cumalar..
boncukcuğum inşallah dediğin gibi bu haftalardan sonra çıkmaya başlar..napalım,beklicez,sabredecez..çarşamba günü doktora gideceğim,ordaki ultrason 4 boyutlu..inş..her şey açığa çıkar..
bugün çok halsizim,tansiyonum düştü,uzandım durdum ama yine de başımda felaket bi dönme gibi his var..canımda hiç bişey istemiyor..iştahım açılsaydı bir..
yarın ehliyet sınavım var arkadaşlar..bana dua eder misiniz..sizin dualarınız kabul olur inşallah.. :)
zübeyde hanımda küvez var diye biliyodum canım ama yanılıyor muyum
maşallahhhhh bebişlerine bende senin gibiyim bekleyemiyorum ama sabırlı olmalıyız önümüzde çok yol var birde bebişlerinin cinsiyetlerini kaçıncı haftada ögrendin
ayy canım ,şimdi iyice büyümüşlerdir..üstteki çok belli ama alttaki fazla belirgin çıkmamış...bu gitmendede resimlerini çekte ekle istersen..ben direk ultrasondan cep telefonuna çekiyorum..daha iyi oluyor..
benimde kontrolüm çarşamba günü aynen senin dediğin gibi daha önce gidesim geliyor..pazartesi gibi ama olmuyor öylede..sıra almak lazım ,oda epey dolu bi doktor..araya sıkışmak istemiyorum..zamanımdave günümde iyice benle ilgilensin en iyisi..zaten şurda 5 gün kaldı..bence sende sabret..hem bir iki gün daha büyürler :)
kurstan not halinde verilen kağıdıda gönder istersen bana..bakim bakalım nasılmış..merak ettim..
ESİLAcım ben de seni sorucaktım şimdi altta ismini gördüm nasılsın canım,herşey yolunda dimiiii:))))))
canım buna da şükür diyeyim de salı gününden beri pek iyi değilim salı akşamı karnımda şiddetli bi ağrı başladı dayanılmaz hale gelince gece 2de acile gittik bebekler iyiydi maşallah. idrar tahliliyle kan tahlili yapıldı hem idrar yolu iltihabı için hem de apandistten şüphelendiler bişey çıkmadı eve geldik sabaha kadar kıvrandım sabah kendi doktoruma gittim ultrasonla bakınca sertlikten dolayı çok şaşırdı o da apandist araştırması için karın ultrasonuna gönderdi apandist değil bunların sebebi miyommuş.. hamile kalmadan önce 3.5 cmlik miyom vardı rahmin dış duvarında olduğu için doktorum hemen hamile kal ki doğumdan sonra küçülsün dedi şimdi o miyom 6 cm olmuş ve sanırım dejenere olduğu için yani kireçlenmeye başladığı için ağrıya sebep oluyormuş doktorum bebeklerden biri biraz aşağı inmiş gibi dedi gerçi diğer ultrason doktoru da iki tane oldukları için yer değiştiriyolardır çok aşağıda değil dedi benim doktorum biraz pipirikli galiba.. velhasıl hemen yatırdılar toplam 3.5 kilo serum takıldı :)) miyomdan dolayı bu ataklar zaman zaman olurmuş şiddetli ağrı olduğunda hastaneye gidip yatmam gerekiyomuş ağrının ve kasılmaların durdurulması gerekiyomuş dün akşam geldik eve. ağrılarım tamamen geçmiş değil iki üç gün sürekli dinlen dedi bakalım dua ediyorum rabbime ağrılarım geçsin diye ve bu ağrılarım bebeklerimi etkilemesin erken doğuma sebep olmasın diye inşallah..
geçmiş olsun canım..
ilaycım,Allah razı olsun,biraz göz gezdireyim bari,sabahta erken kalkarım,biraz da o zaman bakarım..zaten motordan korkuyorum,diğerleri iyi sayılır...çok teşekkür ederim canım..
bu da benim bebişlerimin iki hafta önceki hali..14+2 haftalıklar...benim kontrolüm normalde pazartesi günü ama dayanamıyorum görmek için...yarın gitsem mi diyorum ne yapsam bir fikir versenizzz????Eki Görüntüle 243869
kızlar selam. söylediğim gibi kahverengi lekelenmemden sonra doktor kendini zorlama istirahat etmeni istiyorum dedi. ben de bayrama kadar evdeyim, sizlerleyim yani
canım biz seni zaten çoktan aframıza almıştık kiforumun başında listede varsın zaten
canım inşallah iyi geçer sınavın, bol başarılar diliyorum sana..
ilaycım,Allah razı olsun,biraz göz gezdireyim bari,sabahta erken kalkarım,biraz da o zaman bakarım..zaten motordan korkuyorum,diğerleri iyi sayılır...çok teşekkür ederim canım..
tşk.ederim güzel annelerrrr....
birşey sormak istiyorum sizlere bu ense kalınlığı ölçümünden sonra bizler için yapılaack başka testler varmı bilgim yok bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
merhaba boncuğum evet sağlık ocagından arayıp kayıt olmanız gerek dediler bende gidip oldum 22 eylülde aşın olucak dediler nerden buldularsa numaramı nerden haber aldılarsa artık doktoruma danışmam gerekiyor önce
günaydın canım,
banada en son ense kalınlığı bakılmıştı.dayanamayıp bugün kontrole gidicem..doktorum en son kontrolde bu kontrolüm için 3lü test yaparız demişti.bugün herhalde onu yaptıracağız...bayramdan sonrada detaylı ultrason bakacağımızı söyledi...detaylı ultrasonda bebişlerimizin parmak sayılarını hatta bebeklerimizin iç organları bile gözüküyormuş...başka da bi şey yaparız demedi...
yapılacak aşı tetanoz aşısı...son 5 yıl içinde yaptırmadıysak mutlaka yaptırmak gerekiyormuş...tabiki doktoruna danış....
kızlar selam. söylediğim gibi kahverengi lekelenmemden sonra doktor kendini zorlama istirahat etmeni istiyorum dedi. ben de bayrama kadar evdeyim, sizlerleyim yani
QUOTE]
canım iyi olmana ve evde dinlenecek olmana sevindim.dinlenmek iyi gelecektir.biliyosun dr evde dinlenmen için istirahat verdi.evdeyim diye ev işlerine yüklenme....
QUOTE]
canım iyi olmana ve evde dinlenecek olmana sevindim.dinlenmek iyi gelecektir.biliyosun dr evde dinlenmen için istirahat verdi.evdeyim diye ev işlerine yüklenme....
ESİLAcım çok geçmiş olsun İNŞALLAH bi daha olmaz bu ağrılarda sen de sağlıkla geçirirsin hamişliğini....Anam azda değil 3,5kilo serumu ağrı dinsin diye mi verdiler...Hadi hayırlısı tekrar tekrar geçmiş olsun tatlım..YÜCE RABBE emanet olun sen ve miniklerin
günaydın canım,
banada en son ense kalınlığı bakılmıştı.dayanamayıp bugün kontrole gidicem..doktorum en son kontrolde bu kontrolüm için 3lü test yaparız demişti.bugün herhalde onu yaptıracağız...bayramdan sonrada detaylı ultrason bakacağımızı söyledi...detaylı ultrasonda bebişlerimizin parmak sayılarını hatta bebeklerimizin iç organları bile gözüküyormuş...başka da bi şey yaparız demedi...
İLAYcım kontrolden gelince bize de haber ver neler yaptınız neler gördünüz,kızını artık tam olarak gördün mü,paşan nasıl...Merakta bırakma bizi...Bu arada detaylı ultrason 20.haftadan sonra oluyo herhalde dimi
GÜLİZELİF tatlım evde dinleniyomuşsun,yorma kendini yat dinlen....Bu arada lekelenme devam ediyo mu doktorun ilaç falan verdi mi canım
ZEYNEPPPPPPPP sobeeeeeeNasılsın tatlımmmm
ESİLAcım çok geçmiş olsun İNŞALLAH bi daha olmaz bu ağrılarda sen de sağlıkla geçirirsin hamişliğini....Anam azda değil 3,5kilo serumu ağrı dinsin diye mi verdiler...Hadi hayırlısı tekrar tekrar geçmiş olsun tatlım..YÜCE RABBE emanet olun sen ve miniklerin
İLAYcım kontrolden gelince bize de haber ver neler yaptınız neler gördünüz,kızını artık tam olarak gördün mü,paşan nasıl...Merakta bırakma bizi...Bu arada detaylı ultrason 20.haftadan sonra oluyo herhalde dimi
GÜLİZELİF tatlım evde dinleniyomuşsun,yorma kendini yat dinlen....Bu arada lekelenme devam ediyo mu doktorun ilaç falan verdi mi canım
ZEYNEPPPPPPPP sobeeeeeeNasılsın tatlımmmm
hem ağrı kesici hem de kasılmaları önleyici herhalde boncukcum.. iyi dileklerin ve duaların için teşekkür ederim canım benim.. sağolasın..
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?