2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

zübeyde hanımda küvez var diye biliyodum canım ama yanılıyor muyum

kızlar selam. söylediğim gibi kahverengi lekelenmemden sonra doktor kendini zorlama istirahat etmeni istiyorum dedi. ben de bayrama kadar evdeyim, sizlerleyim yani

günaydın ikiz anneleri bende Allah kısmet ederse normal doğum 8 mart muhtemelen sezeryan olacak şubat sonu ikiz bebeklerimi kucagıma alacagım bizide aranıza alırsanız çok seviniriz

canım biz seni zaten çoktan aframıza almıştık ki forumun başında listede varsın zaten

canım inşallah iyi geçer sınavın, bol başarılar diliyorum sana..

hoşgeldin cnm,sağol..istersen listeyi güncelle,sanırım ben kilo almaya başladım :)

birde tek yumurta mı çift yumurta mı diye de belirtsek mi acaba,listede..

buglem saatlerdir bağlantı kurmayı bekliyorum.ne olur kusuruma bakma.geç oldu umarım alırsın.yarın sabah girmeden bi kere bakmaya fırsatın olur.Motor konusunun tüm özeti....ilk yardımda vardı onu bulamadım.biraz daha bakayım bulursam hemen gönderecem.

zübeyde hanımda küvez var diye biliyodum canım ama yanılıyor muyum

doğru canım var ama zübeyde hanıma gitmeyi pek düşünmüyorum....bence seninde aklında olsun..şevket yılmaz devlet hastanesi gayet iyi..yeni yapıldı kadın doğum bölümü...odalar tertemiz,çalışanlar ilgili....küvezde var....

ilaycım,Allah razı olsun,biraz göz gezdireyim bari,sabahta erken kalkarım,biraz da o zaman bakarım..zaten motordan korkuyorum,diğerleri iyi sayılır...çok teşekkür ederim canım..

maşallahhhhh bebişlerine bende senin gibiyim bekleyemiyorum ama sabırlı olmalıyız önümüzde çok yol var birde bebişlerinin cinsiyetlerini kaçıncı haftada ögrendin

tam 12.haftada biri kız biri erkeğe benziyor diye söyledi.bu ultrason resimlerini çektiği gün erkek için kesin dedi,kız için olabilir dedi...üste topaç gibi olan erkek ve p.p.sinin ultrason resmini bile çekip eşime verdi.diğer alttaki ise kızım.arkası dönük ve göstermiyor.doktorum da kıza benziyor dedi.

ah canım seni gördüğüme çok sevindim..ne üzülürdüm...bolca da dua edicem yarınki sınav için...yok ben dayanamıyacağım.yarın gidiyorumm...özledim...bakalım ne durumdalar...

tşk.ederim güzel annelerrrr....
birşey sormak istiyorum sizlere bu ense kalınlığı ölçümünden sonra bizler için yapılaack başka testler varmı bilgim yok bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

ilaycım,Allah razı olsun,biraz göz gezdireyim bari,sabahta erken kalkarım,biraz da o zaman bakarım..zaten motordan korkuyorum,diğerleri iyi sayılır...çok teşekkür ederim canım..

ehliyet ve motor sınavı hakkatten Allah yardımcın olsun ama o kadarda korkulacak bir sınav değil inş. sonucun iyi olurrr

tşk.ederim güzel annelerrrr....
birşey sormak istiyorum sizlere bu ense kalınlığı ölçümünden sonra bizler için yapılaack başka testler varmı bilgim yok bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

günaydın canım,

banada en son ense kalınlığı bakılmıştı.dayanamayıp bugün kontrole gidicem..doktorum en son kontrolde bu kontrolüm için 3lü test yaparız demişti.bugün herhalde onu yaptıracağız...bayramdan sonrada detaylı ultrason bakacağımızı söyledi...detaylı ultrasonda bebişlerimizin parmak sayılarını hatta bebeklerimizin iç organları bile gözüküyormuş...başka da bi şey yaparız demedi...

yapılacak aşı tetanoz aşısı...son 5 yıl içinde yaptırmadıysak mutlaka yaptırmak gerekiyormuş...tabiki doktoruna danış....

tşk.ederim.. haftaya ense kalınlığına bakılacak bizede bana dr. 3 lü teste gerek yok demişti bakalım ne yapacagız ilerki günlerde hayırlısı olsun artık..

yapılacak aşı tetanoz aşısı...son 5 yıl içinde yaptırmadıysak mutlaka yaptırmak gerekiyormuş...tabiki doktoruna danış....

sağlık ocagında banada söylediler tetanoz aşısı yapılacak diye ama dr. sormamıda istediler sakıncası olurmu olmazmı diyee bende bu gittiğimde soracagım ne diyecek dr. acaba..

canım bugün kontrole gittik.bugün tam 16 haftalığız.doktorumuz bugün bebeişlerimin beyin yarı çaplarını ölçtü.gayet iyi dedi ikisi de....daha sonra göbek çevresini ölçerek tahmini kilolarını söyledi...bebeklerimin biri 170 gr,diğeri ise 180 gr.mış.Haftalarına göre kilolarının da iyi olduğunu söyledi...Cinsiyetlerine gelince oğlum gayet rahat herşeyi ortada yatıyor keyfine düşkün.dediğin gibi tam paşa...diğer kuzum yavrum ise her zamanki gibi yine bacaklarını açmadı....doktorumuz bi hayli uğraştı,dürttü falan ama inatçı kuzum açmadı bacaklarını ve 2 hafta önce kıza benziyo diyen doktorum bu sefer erkeğe benziyo dedi...hayırlısı olsun diyorummm....bir tek sağlıklı olmalarını diliyorum...ayrıca herkesin bebeği sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunn....
daha sonra 3lü test için 1 tüp kan verdim.sonuçları perşembe veya cuma belli olur..hastaneden seni arayacağız dendi....hergün kullandığım decavite ilaveten,osteocare diye kalsiyum hapı,gynofen diye demir hapı,çok sık balık yemediğim için marincap diye ise balık hapı verdi...her hafta yaptırdığım proluton depot iğneye de devam ediyoruz....ayrıca çatlakaları önlemek için pregnancare diye kremi hergün sürmek için verdi....
bu haftadan sonra da haftada 500 gr almamı ayda 2500 gramı geçmememi söyledi...
detaylı ultrason için bugünden randevu aldık..çok yoğun oluyormuş....12 eylülde gideceğiz...dr karnın mutlaka tok olmalı ve bol su içmenin faydası olacaktır dedi.yaklaşık 1 saat sürüyormuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…