• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

boncukcum sorun bugün biraz daha loldu.doktorum progestanın dozonu azaltmıştı.ondan sonra hafif kanamalarım oldu.bugünde oldu.birde sürekli kustuğum için ilaçda içimde kalmıyor.ilacı içtikten 1 dak sonra kusunca ilaçda gidiyor iyice kafam karıştı.çok kusmak düşük tehlikesi yaparmı acaba içim dışıma çıkıyor çünkü.hiç hamileğin tadını çıkaramıyorum.bazı zamanlar kendimi tutamayıp ağlıyorum.çok zor bir durum.

aynen arkadaşlar benimde içimden bir kız bir oğlan geçiyor.yinede Allah bilir hangisi hayırlıysa o olsun. iki oğlan beni biraz korkutuyor.korktuğumda başıma gelirse hiç şaşırmam.benimde ilk gebeliğim.yani bir düşük olmuştu bikaç ay önce o sayılmaz.inşallah bunlar hayırlısıyla dünyaya gelirlerse bir daha çocuk düşünmüyorum.ben hatta bir taneden fazla düşünmüyodum Allah iki tane verdi büyük konuştum sanırım. burada herkesin ilk gebeliğimi acaba.yoksa başka çocukları olan varmı?

inşallah bu bebişlerin sağlıklı olur güzelim..benim 4. gebeliğim ve ikiz..yani beş tane olacaklar..sanırım en çok çocuklu benim aranızda :) Allah o günleri gösterirse tabi ki..

benim gibi aynı haftalarda olupta karnı aşağıda olan var mı acaba,onu merak ediyorum bende..sanki çıkacaklarmış gibi ..çok baskı yapıyor ve oturmakta zorlanır oldum..sürekli uzanıyorum..ne zaman çıkacaklar acaba yukarıya..canlarım benim..:emir_bebek:

ve benimle aynı haftalarda olupta hareketleri hisseden var mı..ben hissediyorum..bebişler iki aylıkken başlamıştı hareketleri..sanırım erken diyeceksiniz ama bende biraz tecrübe var..sanırım o yüzden erken hissettim..sizinkiler nasıllar..:emir_bebek:

günaydın ikiz anneleri bende Allah kısmet ederse normal doğum 8 mart muhtemelen sezeryan olacak şubat sonu ikiz bebeklerimi kucagıma alacagım bizide aranıza alırsanız çok seviniriz :66::66::66:

Merhabalar geleceğin güzel anneleriiiiiii:71:

Dün gelemedim bakim neler yapmışsınız,herkesler iyidir keyifler yerindedir İNŞALLAH, sayfaları bi okuyımda tekrardan aranızda olucam anacımmmmm:40::70:

AYSBAHcım aramıza hoşgelmişsin...Bi çırpıda bütün yaşadıklarını anlatıvermişsin,çokta iyi etmişsin..:70:Ben de 3.tüp bebek denememde hamiş kaldım tatlım,bu kadar uğraştıktan sonra ikizlere hamile olmak dediğin gibi çok güzel bi duygu..RABBİM tamamına ermemizi de nasip etsin İNŞALLAH:nazar:...
Tatlım kanama olayını ben de 8.haftamdan 11.haftama kadar yaşadım,sürekli yatıştayım o yüzden..Kanama esnasında iğne kullanmıştım şimdi günde 3tane progestan kapsül kullanıyorum..Şu ara kahverengi lekelenme harici bi sorunumuz yok çok şükür...Kasıklardaki batmalar çok normalmiş canım doktorum bana öyle söylemişti...Sanırım sen çalışıyosun kendini fazla yormamaya çalış,13.haftadan sonra korkular daha bi azalıyo:42:..Bu arada benim doktor ikili testte ısrar edince ben yaptırmak zorunda kaldım gerçi hala sonucunu bile göstermedim ama ikili test ikizlerde yapılmıyomuş,yanıltıcı olabiliyomuş,bilgin olsun güzelim:71:...

İLAYcım ne hoşmuş bu beşik,geçenlerde de 2katlı bi karyola resmi koymuştun o da çok hoştu ama bunlar buralarda yoktur herhalde ya da ben hiç görmedim şimdiye kadar...Bizim park yatak işi kesinleşti gibi bide dolap alcaz galiba şimdilik,2sene sonra da duruma göre oda değişikliğiyle bişeyler yapcaz herhalde...Sağlıkla gelsinlerde herşey yapılır yavaş yavaş:70:

:nazar:bende 2012 ikiz annesiyim cift yumurta ikizi 14+2 yim cinsiyetleri daha belli degi....allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah:49:

FATİMETE hoşgelmişsin aramıza tatlım,sen de 3ayını bitirmişsin,RABBİM hayırla tamamına ermeni de nasip etsin İNŞALLAH:nazar:

merhaba arkadaşlar bugün kontrol için dr gittim.beişlerim den biri çok hareketli diğeri uykucu idi.onları görmek beni çok mutlu etti.eşimde bebişlerimizi ilk defa gördü.uyuyan bebeği hareketlendirmek için ultrasonla o kadar itti bana mısın demedi poposunu dönmüş yatıyodu.elini ayağını hafif oynattı.diğeri de bi hareketliydi.dr oynadıkça bebişim 2 kat hareketleniyordu eli ayağı.allah ım ne muhteşem.çok duygulandım.hareketli olan koca kafalı :D burunları oluşmuş maşallah gelişimleri de çok iyiymiş.ama dr 2 li test ikizlerde yapılmıyor ayrıntılı ultrasonla bakılacak dedi.birde düşük kesisi gördü.kanama oldu mu hiç dedi.hayır dedim.kanama yoksa sorun yok dedi.

sizin de hiç oldu mu arkadaşlar.birde ben normal doğum istediğimi söyledim.öyle bir maceraya girişmeyi düşünmeyin dedi.genelde riske atmıyoruz dedi.15-20 şubat arası muhtemel doğum dedi.bende düşündüm sezryan kafama yattı.bebişlerimi çok sevdim ben.onlara bişey olmasını istemiyorum.annemi şimdi kat kat daha iyi anlıyorum. ;(

ultrasondaki hallerini düşündükçe yüzüme bi gülümseme geliyor yaa içimde iki canlı var.bi de ultrason kağıdına da bakıyorum.biri sırt üstü hareketli iken diğer sırtı dönük yatarken çekildi.1 hafta sonra gel ense kalınlığını ölçelim dedi.

beni aydınlatıp yol gösterir misiniz arkadaşlar anlattıklarım konusunda eksik birşey yapmak istemiyorum.rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.güzel rabbim bu duyguyu olmayanlara da nasip etsin inşallah (amin)

MELİTTAcım mucize gibi bişey gerçekten...İçimizde iki minik canlı büyüyor,sonrasında da hayırlı evlatlar olurlar İNŞALLAH..İkizlerde ikili test yapılmıyo tatlım ayrıntılı ultrasonla bakılıyo o da zaten 20.haftada falan....Ben de sezeryan doğum düşünüyorum tabi bu konuları daha doktorla konuşmadık ama bakalım ilerleyen zamanlarda görürüz İNŞALLAH:49:

günaydın ikiz annelerim sizlere sorularım olacak son doktora giden arkadaşlarım bebişleriniz kaç santimdi acaba yazarmısınız birde bu sağlık ocaklarından aşı için çagırıyorlarya onları yaptırmamız gereklimi sizler yaptırdınızmı bu aşı olayını doktoruma danışmam gerekli :94:

FLORİNDAcım geçen hafta doktora gittiğimde tam 14.hafta başlangıcımdı ultrason kağıdının üzerinde yazığına göre 7,5cm yazıyo...Sağlık ocağında tetanoz aşısı yapılıyormuş ama ben de doktora sormadan yaptıramam,zaten düşük riskimiz devam ediyo...Bakalım beni eylülde çağırdılar gidince anlatırım size de kalp atışımızı da zaten anca orada dinleyebilicem herhalde...Hayırlısı bakalım:44:

Ben Erdem hastanesinde tüp bebeği yaptırdım ordaki doktoruma devam ediyorum şimdi de canım,çok ilgili değil dediğim gibi zaten o yüzden ilk mesajlarımda doktor tavsiyesi istedim ama istanbul anadolu yakasında oturan fazla yok sanırım ben de erdeme gitmeye devam bu yüzden:45:

selam kızlar beni merak etmeniz bi hoşuma gitti bi hoşuma gitti anlatamam yaa.. :61: ne kadar güzel bişey neredeyse 20'ye yakın ikiz annesi arkadaşım var, Türkiye'nin her yerinden.. ne kadar güzel bi duygu.. yaşadıklarımızı paylaşmak, birbirimizi merak etmek, derdimize sevincimize ortak olmak.. iyiki bu topiği açmışım.. bundan güzel bişey olur mu düşünsenize.. bizi bizden daha iyi kim anlar allah aşkına..

bebişlerimde bir sorun yok maşallah. yoğunluktan dolayı giremedim sizi de habersiz bıraktım. ikisini de gördüm hatta bir tanesi kıpırdadı selam da verdi bize :38: birbirlerine çok yakın gözüküyolardı ben de biraz evhamlı bi tipim neden bukadar yakınlar dedim, dr de "ee kardeş onlar müsade et de yakın olsunlar anneleri.." dedi çok hoşuma gitti :61:

yanlız kızlar bugün hamileliğimin başından beri hiç olmayan bişi oldu ve kahverendi lekelenmem oldu.. normalde oluyor olsa endişelenmem belki ama şimdi bu da nerden çıktı diye takıldı kafama.. bana akıl verebilir misiniz? dr'u aradım amelyattaymış çıkınca bana dönecekti ama hala dönmedi?? :44:
:nazar::nazar:maşallah canım yaaa, hemen bilgilerinizi tazeliyim ozamansa :64:
Bak bak yaramaz çocuklar gibi bide hoşuma gitti diyor...Seni gidiiiiii:31:
Canım şaka bi tarafa çok merak etmiştik geldinde haber verdin rahatlattın bizi de:70:Bebişlerinin iyi olmasına da çok sevindim tatlım,demek birbirlerine çok yakınlar kardeş dayanışması içindeler desene:nazar:...Kahverengi lekelenme plesanta oluşurken çoğu gebede olan bi durummuş güzelim,yeter ki kırmızı aktif kanama olmasın kahverengi leke çok önemi değil diye biliyorum ben..Ama doktorunla konuş mutlaka belki izin almanı ve yatmanı önerir..Kendine iyi bak şeker :71:

boncukcum sorun bugün biraz daha loldu.doktorum progestanın dozonu azaltmıştı.ondan sonra hafif kanamalarım oldu.bugünde oldu.birde sürekli kustuğum için ilaçda içimde kalmıyor.ilacı içtikten 1 dak sonra kusunca ilaçda gidiyor iyice kafam karıştı.çok kusmak düşük tehlikesi yaparmı acaba içim dışıma çıkıyor çünkü.hiç hamileğin tadını çıkaramıyorum.bazı zamanlar kendimi tutamayıp ağlıyorum.çok zor bir durum.[/QUOTE

Canım doktoruna danıştın dimi belki progestanın dozunu arttırır...Benim hapımı iğneye çevirmişti mesela..Bu kusmaların içinde hiç serum falan taktılarmı sana:70:...İNŞALLAH 3.aydan sonra çıkarırsın hamileliğin tadını güzelim,bak ben de öğrendiğimden beri ayağa kalkamıyorum tek dışarı çıkışım doktor randevusu için oluyo..Üzme kendini RABBİM beterinden korusun canım benim:71:

inşallah bu bebişlerin sağlıklı olur güzelim..benim 4. gebeliğim ve ikiz..yani beş tane olacaklar..sanırım en çok çocuklu benim aranızda :) Allah o günleri gösterirse tabi ki..

benim gibi aynı haftalarda olupta karnı aşağıda olan var mı acaba,onu merak ediyorum bende..sanki çıkacaklarmış gibi ..çok baskı yapıyor ve oturmakta zorlanır oldum..sürekli uzanıyorum..ne zaman çıkacaklar acaba yukarıya..canlarım benim..:emir_bebek:

ve benimle aynı haftalarda olupta hareketleri hisseden var mı..ben hissediyorum..bebişler iki aylıkken başlamıştı hareketleri..sanırım erken diyeceksiniz ama bende biraz tecrübe var..sanırım o yüzden erken hissettim..sizinkiler nasıllar..:emir_bebek:

BUGLEMcim karnı aşağıda olan derken benim şişen bölümüm göbüş deliğinin altı ama öyle çokta aşağıda değil sanırım 17.haftadan sonra göbüş deliğini geçip yukarı çıkmaya başlıycak:44:Ben de 15+1deyim karnımda ufak bişeyler hssettiğim oluyo ama ilk başta bağırsak hareketleriyle çok karıştırılıyomuş bağırsak hareketidir herhalde diyorum:17:..Yakın zamanda biz de senin gibi hissetmeye başlarız İNŞALLAH:nazar:...Eeeee sen ne de olsa 3 çocuktan sonra profesör annemiz olarak aramızdasın, sen hissetmiycende ben mi hissetcem:1::70:

herkese hayırlı cumalar..

boncukcuğum inşallah dediğin gibi bu haftalardan sonra çıkmaya başlar..napalım,beklicez,sabredecez..çarşamba günü doktora gideceğim,ordaki ultrason 4 boyutlu..inş..her şey açığa çıkar..

bugün çok halsizim,tansiyonum düştü,uzandım durdum ama yine de başımda felaket bi dönme gibi his var..canımda hiç bişey istemiyor..iştahım açılsaydı bir..
yarın ehliyet sınavım var arkadaşlar..bana dua eder misiniz..sizin dualarınız kabul olur inşallah.. :)

Boncukcuğum inşallah dediğin gibi bu haftalardan sonra çıkmaya başlar..napalım,beklicez,sabredecez..çarşamba günü doktora gideceğim,ordaki ultrason 4 boyutlu..inş..her şey açığa çıkar..

Bugün çok halsizim,tansiyonum düştü,uzandım durdum ama yine de başımda felaket bi dönme gibi his var..canımda hiç bişey istemiyor..iştahım açılsaydı bir..
Yarın ehliyet sınavım var arkadaşlar..bana dua eder misiniz..sizin dualarınız kabul olur inşallah.. :)

amin cnm hayırlısı ile güzel geçer inşallah sınavın ben çıktım görüşürüz bye...

slm ikiz anne adayları
bişey sormak istiyorum
b hcg değerlerim adet gününe 1 gün kala 133tü .adet günümden 3 gün sonra ise 559 çıktı.ikiz ihtimali olabilir mi?ama olsa dr söylerdi değil mi?bişey demedi

boncukcum sorun bugün biraz daha loldu.doktorum progestanın dozonu azaltmıştı.ondan sonra hafif kanamalarım oldu.bugünde oldu.birde sürekli kustuğum için ilaçda içimde kalmıyor.ilacı içtikten 1 dak sonra kusunca ilaçda gidiyor iyice kafam karıştı.çok kusmak düşük tehlikesi yaparmı acaba içim dışıma çıkıyor çünkü.hiç hamileğin tadını çıkaramıyorum.bazı zamanlar kendimi tutamayıp ağlıyorum.çok zor bir durum.

ZEYNEPPPPCİM kanama dediğin büyük ihtimalle pembe değildir.benimde günde 3tane 200lük progestandan günde 2 taneye geçtiğim gün kahverengi lekelenmelerim oldu.doktorum tekrar 3e çıkar ve proluton depot iğne yapalım dedi.sakın canını sıkma plesanta oluşurkende bu tür kanamalar olması normal.doktoruna mutlaka danış ama eğer ilacı içtikten 5-10 dk içinde kusuyorsan tekrar içmen gerekebilir.ve iğne yaptırmıyorsan mutlaka iğne içinde sor.
kusma konusunda da sakın canını sıkma kusmak şimdiye kadar hiç kimsede düşük sebebi değil.çok öpüyorum seni........

günaydın ikiz anneleri bende Allah kısmet ederse normal doğum 8 mart muhtemelen sezeryan olacak şubat sonu ikiz bebeklerimi kucagıma alacagım bizide aranıza alırsanız çok seviniriz :66::66::66:

hayırlısı olsun canım.Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

boncukcuğum inşallah dediğin gibi bu haftalardan sonra çıkmaya başlar..napalım,beklicez,sabredecez..çarşamba günü doktora gideceğim,ordaki ultrason 4 boyutlu..inş..her şey açığa çıkar..

bugün çok halsizim,tansiyonum düştü,uzandım durdum ama yine de başımda felaket bi dönme gibi his var..canımda hiç bişey istemiyor..iştahım açılsaydı bir..
yarın ehliyet sınavım var arkadaşlar..bana dua eder misiniz..sizin dualarınız kabul olur inşallah.. :)

ben şimdiden bol başarılar diliyorum.... bebişlerin için alacaksın inşallah ehliyetini....şöyle düşün bebişlerini alıp onları araba koltuklarına oturtup,onları gezmeye götüreceksin.onlara çocuk menüsü alacaksın.o ehliyet lazımm...sınavı kazandım diye haberlerini bekliyorum...sana bizim kurstan kısaca not halinde verilen kağıdı tarayıp göndereyim istersen...

slm ikiz anne adayları
bişey sormak istiyorum
b hcg değerlerim adet gününe 1 gün kala 133tü .adet günümden 3 gün sonra ise 559 çıktı.ikiz ihtimali olabilir mi?ama olsa dr söylerdi değil mi?bişey demedi

b hcg nin ikizlerde farklı olduğunu söylüyorlar ama bende sanki olmadı.dr ultrasonda baktı mı ????çünkü b hcg değerlerin ultrasanda net görmek için hala düşük sayılır...hayırlısı olsun.inşallah gönlüne göre olur...

bu da benim bebişlerimin iki hafta önceki hali..14+2 haftalıklar...benim kontrolüm normalde pazartesi günü ama dayanamıyorum görmek için...yarın gitsem mi diyorum ne yapsam bir fikir versenizzz???? $Untitled.jpg

Son düzenleme:
bu da benim bebişlerimin iki hafta önceki hali..14+2 haftalıklar...benim kontrolüm normalde pazartesi günü ama dayanamıyorum görmek için...yarın gitsem mi diyorum ne yapsam bir fikir versenizzz????Eki Görüntüle 243869

maşallahhhhh bebişlerine bende senin gibiyim bekleyemiyorum ama sabırlı olmalıyız önümüzde çok yol var birde bebişlerinin cinsiyetlerini kaçıncı haftada ögrendin :nazar:

bu da benim bebişlerimin iki hafta önceki hali..14+2 haftalıklar...benim kontrolüm normalde pazartesi günü ama dayanamıyorum görmek için...yarın gitsem mi diyorum ne yapsam bir fikir versenizzz????Eki Görüntüle 243869

ayy canım ,şimdi iyice büyümüşlerdir..üstteki çok belli ama alttaki fazla belirgin çıkmamış...bu gitmendede resimlerini çekte ekle istersen..ben direk ultrasondan cep telefonuna çekiyorum..daha iyi oluyor..
benimde kontrolüm çarşamba günü aynen senin dediğin gibi daha önce gidesim geliyor..pazartesi gibi ama olmuyor öylede..sıra almak lazım ,oda epey dolu bi doktor..araya sıkışmak istemiyorum..zamanımdave günümde iyice benle ilgilensin en iyisi..zaten şurda 5 gün kaldı..bence sende sabret..hem bir iki gün daha büyürler :)

kurstan not halinde verilen kağıdıda gönder istersen bana..bakim bakalım nasılmış..merak ettim..

Son düzenleme:

canım benim karnım yarım futbol topu gibi göbek deliği kısmı sert gerdin aşşagıda olmuyo o zaman ara ara bende karnımda bişeyler hissediyorum ama belli belirsiz :nazar:

slm ikiz anne adayları
bişey sormak istiyorum

ARYAM benim bildiğim kadarıyla ilk yapılan testten sonra bi gün bekleyip ertesi gün test yaptırdığında değer 1kat artarsa ikiz olma ihtimali yok diye biliyorum...Ama bu işler belli de olmaz hani..Benim ilk değerim 47 sonra ki 127idi...Ve ilk kesem 6.haftada gözüktüğü halde2.kesemi doktor anca 8.haftada gördü...Hakkında kayırlısı olsun tatlım:49:

İLAYcım gitmek istiyosan ve doktorun uzak değilse git bence:emir_bebek:MAŞALLAH bebişlerine:nazar:Ben ayağa kalksam ben de hep gitmek isterim gerçi kociş götürmez ama olsunnnn:26:

BUGLEMcim yarın ki sınavında başarılar tatlım:65:

FLORİNDAcım nasılsın bakalım sağlık ocağını sormuştun ya güzelim hiç gidip kayıt oldun mu:34:

merhaba boncuğum evet sağlık ocagından arayıp kayıt olmanız gerek dediler bende gidip oldum 22 eylülde aşın olucak dediler nerden buldularsa numaramı nerden haber aldılarsa artık doktoruma danışmam gerekiyor önce

ESİLAcım ben de seni sorucaktım şimdi altta ismini gördüm nasılsın canım,herşey yolunda dimiiii:))))))

FLORİNDAcım ben de ilaç yazdır maya gittiğimde hemen kolumdan tutup kayıt yaptılar..Bakalım bu gidişimde yani haftaya doktoruma sorucam ben de iğneyi büyük ihtimalle vurdurmam diye tahmin ediyorum bakalım hayırlısı:)))))

Son düzenleme:
Back