Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar,sınava girdim,çıktım,normal geçti diyebiliriz..pazartesi sorulara ve cevapları açıklanacak..inşallah o zaman daha kesin konuşurum..iyi dilerkleriniz için Allah razı olsun..
ilaycım,ultrason resimlerini ekler misin bebeklerin..senin için zor olmazsa..nasıl merak ediyorum..iyi olmalarına çok sevindim..darısı başıma..bende çarşamba günü gidiyorum inşallah..
maşallah![]()
ne güzel bir topik...
en büyük hayalim ikiz çocuklarımın olması..Allahım banada nasip eder inşallah.bende bu topikte olabilirim bigün![]()
maşallah![]()
ne güzel bir topik...
en büyük hayalim ikiz çocuklarımın olması..Allahım banada nasip eder inşallah.bende bu topikte olabilirim bigün![]()
arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var.nolur iyi okuyun ve benim gibi aynı durumda olan anne adayları varsa yardımcı olun.
arkadaşlar ben 1,5 yıl önce üst üste sıkıntılar yaşadım.komşular ,bulunduğum ortam,bazı sıkıntılar vs.bikaç ay sabırdan sonra bi gece ben nefessiz kaldım ve ölüyorum sandım.eşimin kollarında ölmek için eşime sarıldım.eşim böyle olmaz hemen hastaneye dedi ve hast.gittik.serum takıldı.eşime panik atak dendi psikiyatri ile görüşün demişler.ben kabullenemedim.çünkü ömrümde ilk defa böyle birşey yaşadım başka bir hastalık olabilir diye düşündüm ve gitmedim.başka bölümlere gittim.bütün herşey tahliller vs temiz çıktı.zaten bir daha da yaşamadım.derken dün akşam panik atak geçirdim nefes alamadım.aniden oldu.acile gittik.malum kıbrısta hast.bize baya uzak.Allaha şükür ki yolda telkin ederken uyuyaklamışım geçti ama doktorla görüştük.kadın doğum doktorumu aradı dr.şurup önerdi.ama hala içmedim.direniyorum.acildeki dr.da sanırım kıbrısa yeni geldiniz.yeni bir ortam ,alışma süreci tetiklemiş olabilir dedi.bugünde yoklarken gittim uzandım kafamı dağıtmaya başladım.saatlerde yattım.kalktığımda yokluyordu yine ama şimdilik iyiyim.forumlara bakınıyorum.bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.sağolsun eşimin desteği ilgiside rahatlatıyor.
arkadaşlar gebelikte panik atak geçiren oldu mu ?dr ilaç önerdi mi?önerdiyse hangi ilaçları önerdi?yarın psikiyatriye gideceğiz.
korkuyorum yavrularıma bişey olcak diye ama kendimi de nasıl telkin edeceğimi bilemiyorum.panik atak hastası doğuran bayanlar 9 ay ı nasıl atlattığınızı ,hamile bayanlarda gebelik sürecini nasıl yaşıyor yazarsa çok mutlu olurum.inanın yazacağınız şeyler beni rahatlatıcaktır.yazılarınızla desteklerinize ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkür ederim.
arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var.nolur iyi okuyun ve benim gibi aynı durumda olan anne adayları varsa yardımcı olun.
arkadaşlar ben 1,5 yıl önce üst üste sıkıntılar yaşadım.komşular ,bulunduğum ortam,bazı sıkıntılar vs.bikaç ay sabırdan sonra bi gece ben nefessiz kaldım ve ölüyorum sandım.eşimin kollarında ölmek için eşime sarıldım.eşim böyle olmaz hemen hastaneye dedi ve hast.gittik.serum takıldı.eşime panik atak dendi psikiyatri ile görüşün demişler.ben kabullenemedim.çünkü ömrümde ilk defa böyle birşey yaşadım başka bir hastalık olabilir diye düşündüm ve gitmedim.başka bölümlere gittim.bütün herşey tahliller vs temiz çıktı.zaten bir daha da yaşamadım.derken dün akşam panik atak geçirdim nefes alamadım.aniden oldu.acile gittik.malum kıbrısta hast.bize baya uzak.Allaha şükür ki yolda telkin ederken uyuyaklamışım geçti ama doktorla görüştük.kadın doğum doktorumu aradı dr.şurup önerdi.ama hala içmedim.direniyorum.acildeki dr.da sanırım kıbrısa yeni geldiniz.yeni bir ortam ,alışma süreci tetiklemiş olabilir dedi.bugünde yoklarken gittim uzandım kafamı dağıtmaya başladım.saatlerde yattım.kalktığımda yokluyordu yine ama şimdilik iyiyim.forumlara bakınıyorum.bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.sağolsun eşimin desteği ilgiside rahatlatıyor.
arkadaşlar gebelikte panik atak geçiren oldu mu ?dr ilaç önerdi mi?önerdiyse hangi ilaçları önerdi?yarın psikiyatriye gideceğiz.
korkuyorum yavrularıma bişey olcak diye ama kendimi de nasıl telkin edeceğimi bilemiyorum.panik atak hastası doğuran bayanlar 9 ay ı nasıl atlattığınızı ,hamile bayanlarda gebelik sürecini nasıl yaşıyor yazarsa çok mutlu olurum.inanın yazacağınız şeyler beni rahatlatıcaktır.yazılarınızla desteklerinize ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkür ederim.
canım bugün kontrole gittik.bugün tam 16 haftalığız.doktorumuz bugün bebeişlerimin beyin yarı çaplarını ölçtü.gayet iyi dedi ikisi de....daha sonra göbek çevresini ölçerek tahmini kilolarını söyledi...bebeklerimin biri 170 gr,diğeri ise 180 gr.mış.Haftalarına göre kilolarının da iyi olduğunu söyledi...Cinsiyetlerine gelince oğlum gayet rahat herşeyi ortada yatıyor keyfine düşkün.dediğin gibi tam paşa...diğer kuzum yavrum ise her zamanki gibi yine bacaklarını açmadı....doktorumuz bi hayli uğraştı,dürttü falan ama inatçı kuzum açmadı bacaklarını ve 2 hafta önce kıza benziyo diyen doktorum bu sefer erkeğe benziyo dedi...hayırlısı olsun diyorummm....bir tek sağlıklı olmalarını diliyorum...ayrıca herkesin bebeği sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunn....
daha sonra 3lü test için 1 tüp kan verdim.sonuçları perşembe veya cuma belli olur..hastaneden seni arayacağız dendi....hergün kullandığım decavite ilaveten,osteocare diye kalsiyum hapı,gynofen diye demir hapı,çok sık balık yemediğim için marincap diye ise balık hapı verdi...her hafta yaptırdığım proluton depot iğneye de devam ediyoruz....ayrıca çatlakaları önlemek için pregnancare diye kremi hergün sürmek için verdi....
bu haftadan sonra da haftada 500 gr almamı ayda 2500 gramı geçmememi söyledi...
detaylı ultrason için bugünden randevu aldık..çok yoğun oluyormuş....12 eylülde gideceğiz...dr karnın mutlaka tok olmalı ve bol su içmenin faydası olacaktır dedi.yaklaşık 1 saat sürüyormuş....
teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar.bol bol dua ediyorum.inşalah dediklerinizi yapacağım ev yerleştirmekten ara verdim birde gebelik rahatsızlıkları.yarın psikiyatriye gideceğiz Allah nasip ederse.nasıl oldu bende anlamadım yapıştı bi anda illet boğazıma.rabbimin de ilimleri olmasa herhalde batarım.lütfen bilgilerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
çevrenizde yaşayan yada sizde yaşıyorsanız yardımcı olun lütfen.
bazı başlıkları okudum gebelikte panik atak vs.biraz rahatladım birde bi saat önce dışarı çıktık eşimle kafamı dağıttım biraz.birde Allah ın izni ile uykuya dalsam başka bişey istemiyorum.yarın ola hayır ola.nolur sizde dualarınızı ve bilgilerinizi eksik etmeyin.ya boyun fıtığından çekerim inşallah gebelikte yaşamam derken başıma gelene bakın çok üzgünüm ;( rabbim kimseye yaşatmasın vermesin inşallah
ben bugün kendimi iyi hissediyorum...uykumu aldım...kahvaltımı yaptım...ya sen uhde sen ve diğerleri nasıl????