• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

detaylı ultrasona ben tam 19 hafta 4 günlükken girmiş olacağım..ikizlerimin ikiz arkadaşları ve güzel annelerine iyi geceler ve iyi uykular...

canlar,sınava girdim,çıktım,normal geçti diyebiliriz..pazartesi sorulara ve cevapları açıklanacak..inşallah o zaman daha kesin konuşurum..iyi dilerkleriniz için Allah razı olsun..

ilaycım,ultrason resimlerini ekler misin bebeklerin..senin için zor olmazsa..nasıl merak ediyorum..iyi olmalarına çok sevindim..darısı başıma..bende çarşamba günü gidiyorum inşallah..

canlar,sınava girdim,çıktım,normal geçti diyebiliriz..pazartesi sorulara ve cevapları açıklanacak..inşallah o zaman daha kesin konuşurum..iyi dilerkleriniz için Allah razı olsun..

ilaycım,ultrason resimlerini ekler misin bebeklerin..senin için zor olmazsa..nasıl merak ediyorum..iyi olmalarına çok sevindim..darısı başıma..bende çarşamba günü gidiyorum inşallah..

sınavı atlattığına sevindim..inşallah güzel sonuçlar da alırsın...ultrason resimlerini birazdan ekleyeceğim...çarşamba günü senden de güzel haberler bekliyoruz...büyük ihtimalle sanada artık boylarını değil gramlarını söylemeye başlayacak...

dün girip girip bişey yazamadan geri çıkmak zorunda kaldım.cuma günü az bişey kanamam olunca dün doktora gittim.doktor ultrasonda herşey normal gözüküyor dedi.iğne yaptırdı bir tane.birde progestanı sabah akşam 200 mllikten yazdı.şimdilik iyiyim bakalım.inşallah bir daha olmaz kanama falan.çok moral bozucu oluyor.boncuk dün beni yakalamıssın sanırım bende hemen çıkmışım kusura bakma seni görmedim.. :61:

maşallah :nazar: :nazar:
ne güzel bir topik...
en büyük hayalim ikiz çocuklarımın olması..Allahım banada nasip eder inşallah.bende bu topikte olabilirim bigün :58:

maşallah :nazar: :nazar:
ne güzel bir topik...
en büyük hayalim ikiz çocuklarımın olması..Allahım banada nasip eder inşallah.bende bu topikte olabilirim bigün :58:

inşallah istediğiniz gibi olur herşey.dışarıdan çok hevesleniyor insanlar ama bence çok zor bişey.sürekli yatmak zorundayız.sürekli düşük riski var.o yüzden bana çok zorlu geldi ikiz annesi olmak.doğmadan böyle diyorum doğunca naparım acaba. :1:

bu arada ben ikiz annelerinin yaşlarınnı ve normal yoldanmı yoksa tedaviylemi olduğu merak ediyorum.onlarıda listeye eklesek olmazmı.gerçi liste baya büyüyor ama. :1: yada söyleyin merak ediyorum. :1:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var.nolur iyi okuyun ve benim gibi aynı durumda olan anne adayları varsa yardımcı olun.
arkadaşlar ben 1,5 yıl önce üst üste sıkıntılar yaşadım.komşular ,bulunduğum ortam,bazı sıkıntılar vs.bikaç ay sabırdan sonra bi gece ben nefessiz kaldım ve ölüyorum sandım.eşimin kollarında ölmek için eşime sarıldım.eşim böyle olmaz hemen hastaneye dedi ve hast.gittik.serum takıldı.eşime panik atak dendi psikiyatri ile görüşün demişler.ben kabullenemedim.çünkü ömrümde ilk defa böyle birşey yaşadım başka bir hastalık olabilir diye düşündüm ve gitmedim.başka bölümlere gittim.bütün herşey tahliller vs temiz çıktı.zaten bir daha da yaşamadım.derken dün akşam panik atak geçirdim nefes alamadım.aniden oldu.acile gittik.malum kıbrısta hast.bize baya uzak.Allaha şükür ki yolda telkin ederken uyuyaklamışım geçti ama doktorla görüştük.kadın doğum doktorumu aradı dr.şurup önerdi.ama hala içmedim.direniyorum.acildeki dr.da sanırım kıbrısa yeni geldiniz.yeni bir ortam ,alışma süreci tetiklemiş olabilir dedi.bugünde yoklarken gittim uzandım kafamı dağıtmaya başladım.saatlerde yattım.kalktığımda yokluyordu yine ama şimdilik iyiyim.forumlara bakınıyorum.bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.sağolsun eşimin desteği ilgiside rahatlatıyor.
arkadaşlar gebelikte panik atak geçiren oldu mu ?dr ilaç önerdi mi?önerdiyse hangi ilaçları önerdi?yarın psikiyatriye gideceğiz.
korkuyorum yavrularıma bişey olcak diye ama kendimi de nasıl telkin edeceğimi bilemiyorum.panik atak hastası doğuran bayanlar 9 ay ı nasıl atlattığınızı ,hamile bayanlarda gebelik sürecini nasıl yaşıyor yazarsa çok mutlu olurum.inanın yazacağınız şeyler beni rahatlatıcaktır.yazılarınızla desteklerinize ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkür ederim.

arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var.nolur iyi okuyun ve benim gibi aynı durumda olan anne adayları varsa yardımcı olun.
arkadaşlar ben 1,5 yıl önce üst üste sıkıntılar yaşadım.komşular ,bulunduğum ortam,bazı sıkıntılar vs.bikaç ay sabırdan sonra bi gece ben nefessiz kaldım ve ölüyorum sandım.eşimin kollarında ölmek için eşime sarıldım.eşim böyle olmaz hemen hastaneye dedi ve hast.gittik.serum takıldı.eşime panik atak dendi psikiyatri ile görüşün demişler.ben kabullenemedim.çünkü ömrümde ilk defa böyle birşey yaşadım başka bir hastalık olabilir diye düşündüm ve gitmedim.başka bölümlere gittim.bütün herşey tahliller vs temiz çıktı.zaten bir daha da yaşamadım.derken dün akşam panik atak geçirdim nefes alamadım.aniden oldu.acile gittik.malum kıbrısta hast.bize baya uzak.Allaha şükür ki yolda telkin ederken uyuyaklamışım geçti ama doktorla görüştük.kadın doğum doktorumu aradı dr.şurup önerdi.ama hala içmedim.direniyorum.acildeki dr.da sanırım kıbrısa yeni geldiniz.yeni bir ortam ,alışma süreci tetiklemiş olabilir dedi.bugünde yoklarken gittim uzandım kafamı dağıtmaya başladım.saatlerde yattım.kalktığımda yokluyordu yine ama şimdilik iyiyim.forumlara bakınıyorum.bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.sağolsun eşimin desteği ilgiside rahatlatıyor.
arkadaşlar gebelikte panik atak geçiren oldu mu ?dr ilaç önerdi mi?önerdiyse hangi ilaçları önerdi?yarın psikiyatriye gideceğiz.
korkuyorum yavrularıma bişey olcak diye ama kendimi de nasıl telkin edeceğimi bilemiyorum.panik atak hastası doğuran bayanlar 9 ay ı nasıl atlattığınızı ,hamile bayanlarda gebelik sürecini nasıl yaşıyor yazarsa çok mutlu olurum.inanın yazacağınız şeyler beni rahatlatıcaktır.yazılarınızla desteklerinize ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkür ederim.

çok geçmiş olsun zor bir durum gerçekten.tabi bilemiyorum panikatak hastalığını.sanırım ikiz hamilelelik yaşıyosunuz.ama biraz kendinizi serbest bırakın.bence çok sıkmaktan bebeklere bişey olacak korkusuyla böyle durumlar oluşuyor olabilir..kafaya takmayın.taktıkça daha kötü olur bence.umarım en kısa zamanda düzelirsiniz.

Son düzenleme:

Sana önerebılecegim sey dua namaz bıldıgın ayetler ve kuran okumak canım ınanarak tabı bunları yapabılırsen ınanıyorumkı sıkıntılarından kıurtulursun

teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar.bol bol dua ediyorum.inşalah dediklerinizi yapacağım ev yerleştirmekten ara verdim birde gebelik rahatsızlıkları.yarın psikiyatriye gideceğiz Allah nasip ederse.nasıl oldu bende anlamadım yapıştı bi anda illet boğazıma.rabbimin de ilimleri olmasa herhalde batarım.lütfen bilgilerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
çevrenizde yaşayan yada sizde yaşıyorsanız yardımcı olun lütfen.
bazı başlıkları okudum gebelikte panik atak vs.biraz rahatladım birde bi saat önce dışarı çıktık eşimle kafamı dağıttım biraz.birde Allah ın izni ile uykuya dalsam başka bişey istemiyorum.yarın ola hayır ola.nolur sizde dualarınızı ve bilgilerinizi eksik etmeyin.ya boyun fıtığından çekerim inşallah gebelikte yaşamam derken başıma gelene bakın çok üzgünüm ;( rabbim kimseye yaşatmasın vermesin inşallah

canım bugün kontrole gittik.bugün tam 16 haftalığız.doktorumuz bugün bebeişlerimin beyin yarı çaplarını ölçtü.gayet iyi dedi ikisi de....daha sonra göbek çevresini ölçerek tahmini kilolarını söyledi...bebeklerimin biri 170 gr,diğeri ise 180 gr.mış.Haftalarına göre kilolarının da iyi olduğunu söyledi...Cinsiyetlerine gelince oğlum gayet rahat herşeyi ortada yatıyor keyfine düşkün.dediğin gibi tam paşa...diğer kuzum yavrum ise her zamanki gibi yine bacaklarını açmadı....doktorumuz bi hayli uğraştı,dürttü falan ama inatçı kuzum açmadı bacaklarını ve 2 hafta önce kıza benziyo diyen doktorum bu sefer erkeğe benziyo dedi...hayırlısı olsun diyorummm....bir tek sağlıklı olmalarını diliyorum...ayrıca herkesin bebeği sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunn....
daha sonra 3lü test için 1 tüp kan verdim.sonuçları perşembe veya cuma belli olur..hastaneden seni arayacağız dendi....hergün kullandığım decavite ilaveten,osteocare diye kalsiyum hapı,gynofen diye demir hapı,çok sık balık yemediğim için marincap diye ise balık hapı verdi...her hafta yaptırdığım proluton depot iğneye de devam ediyoruz....ayrıca çatlakaları önlemek için pregnancare diye kremi hergün sürmek için verdi....
bu haftadan sonra da haftada 500 gr almamı ayda 2500 gramı geçmememi söyledi...
detaylı ultrason için bugünden randevu aldık..çok yoğun oluyormuş....12 eylülde gideceğiz...dr karnın mutlaka tok olmalı ve bol su içmenin faydası olacaktır dedi.yaklaşık 1 saat sürüyormuş....

maşallahhhh sizleri böyle okuyunca ben daha çok heyecanlanıyorum biran evvel günler geçsin istiyorum ama yavaş yavaş bizde arkanızdan yetişiyoruz bebişlerimle Allahım sizlere bağışlasın inş.. demekki bizde bayramdan sonra bu işlemlerle karşılaşacagız bilgileriniz benim gibi yeni bebiş bekleyenler için mükemmel öğretici oluyor tşk.ederizzz:71::71::71:

öncelikle geçmiş olsun canım..panik atak sebebini seninde bildiğin gibi çok stres anında vucüdun kendini korumaya almasına deniyor..stresin sebebi her ne kadar düşünmüyorum desekte ikiz gebelikte hepimizde bir korku olması(hamilelik,düşük,doğum,bakım,maddi,manevi gibi her konuda ve en kötüsü bilinmezlik korkusu) ve bu hergün aklımıza gelmese de bilinç altına yerleşip bizim beynimizi yoruyor...bahsettiğinine göre seninde kıbrısa yeni yerleşmen manevi olarak zor gelmiş olabilir...tabiki doktorun verdiği ilaçları kullanmak gerekebilir...sana verdiği pasiflora falan olabilir...tamamen bitkisel ve yanetkisi olmayan bir ilaç...ama ilaçtan önemlisi bizim güçlü olmamız gerekiyor.bu gücü toplarsan bir daha panik atak falan geçirmezsin...çok net söylüyorumm...kendini yalnız ve güçlü hissettiğin zaman panik atak geçirmezsin canım...bence psikiyatri yerine psikologa gitmek daha da faydalı olabilir...konuşarak içindeki korkularını aktarabilirsen zaten sorun ortadan kalkacaktır....bizlerde konuşmak için her zaman burdayız...inanki sana iyi geldiği gibi bizimde korku endişelerimizi paylaşmak iyi gelecek...

teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar.bol bol dua ediyorum.inşalah dediklerinizi yapacağım ev yerleştirmekten ara verdim birde gebelik rahatsızlıkları.yarın psikiyatriye gideceğiz Allah nasip ederse.nasıl oldu bende anlamadım yapıştı bi anda illet boğazıma.rabbimin de ilimleri olmasa herhalde batarım.lütfen bilgilerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
çevrenizde yaşayan yada sizde yaşıyorsanız yardımcı olun lütfen.
bazı başlıkları okudum gebelikte panik atak vs.biraz rahatladım birde bi saat önce dışarı çıktık eşimle kafamı dağıttım biraz.birde Allah ın izni ile uykuya dalsam başka bişey istemiyorum.yarın ola hayır ola.nolur sizde dualarınızı ve bilgilerinizi eksik etmeyin.ya boyun fıtığından çekerim inşallah gebelikte yaşamam derken başıma gelene bakın çok üzgünüm ;( rabbim kimseye yaşatmasın vermesin inşallah

aslında başına geleni şöyle düşün ben kendimi gereksiz üzüyorumm...bu bana bir uyarı...bundan sonra kendim,bana destek olan eşim ve minik kuzularım için güçlü olacağım...güç derkende şunu diyorum...benim değer verdiklerim dışında hiç kimsenin sözüne aldırış etmemeyi falan diyorum...öyle komşuyu falan bi daha dert etmek,canını sıkmasına izin vermek yok....

$001.jpg$001 (2).jpg$002.jpg

cumartesi gittiğimiz kontroldeki ulrason resimleri.
resimlerden biri dört boyutlu cinsiyetini göstermeyen bebişimin,
diğeri bacaklarını açan doktorunda p.p.sinin resmini çekteği oğlum,
diğeri yine cinsiyetini göstermeyen bebişimin ve oğluşumun kafası

ay,Yarabbim sen ne büyüksün..ne kadar güzel ..benimkilerde öyle olmuştur şimdi..o zaman senin biri oğlan,biri belli değil sanırım..sağlıklı olsunlarda ne olurlarsa olsunlar :)

merhabalar hanımlar listeye benide eklermisiniz ben 12 haftalık ikizlerime hamileyim beklenen doğum tarihim 7 mart....ama doktorum şubat 15 den sonra bekleyin doğumu dedi .Boyum 1,72 hamile kaldığımda 59 kiloydum şuan 56 kiloyum henüz kilo almadım bundan sonra alırım inşallah ...hepinize sağlıklı hamilelikler inşallah :)))

ben bugün kendimi iyi hissediyorum...uykumu aldım...kahvaltımı yaptım...ya sen uhde sen ve diğerleri nasıl????

maşallah ne güzel bende erkenden kalktım kahvaltımı yapıp işime geldim şimdide çalışıyorum işte arada girip bakıyorum sizlere öyle geiyor günlerr

Back