Gunaydin bogusuyoum cocuklarla. Arkadaslar sagdiginiz sutu isitoyormusunuz.saginca soguyor sanki. Bide cocuk hepsini bitirmiyor deli olacagim. Biberonda icmeye baslayinca o sut ne kadar kalabilir
Gunaydin bogusuyoum cocuklarla. Arkadaslar sagdiginiz sutu isitoyormusunuz.saginca soguyor sanki. Bide cocuk hepsini bitirmiyor deli olacagim. Biberonda icmeye baslayinca o sut ne kadar kalabilir
evet canım hepimizde aynıyız hemen verirsem ısıtmıyorum da biraz beklerse çok soğuyor suyun içine koyup biberonu ısıtıyoum içir bitiremedğini dolaba koy alt kısmına sonra tekrar ısıtıp verirsin 24 saat kalabiliyormuş dr demişti bu arada sağmadan emzirerek versen çok daha iyi olur biberona bazı bebekleralışıyor benimkiler öyle oldu şimdi deli gibi tekrar emmeleri için çalışıyorum ikisini aynı emzirmek için emzirme binderleri var belki onlar işine yarar
kızlar bu arada oğlumun yüzünde alerji gibi bi şeyler çıkmış sürekli kafasını kaşıyor vücudunda hiç bi şey yok yanakları kularlarına doğru hafif kabarıklar gibi ne olabilir acaba yarın doktora götüreyim diyorm eşim hemen götürme diyo geçer diye aile hekimimizde alerji geçer diyo ama sanki kaşınıyo gibi geldi bana
Canim o senin yedigin biseyden olmustur benimkinede olmustu gecti birkac gunde. Ya emzirmeyi bende cok istiyorum ama goguslerimden farkli farkli miktarlarda sut geliyor. Esit icsinler istiyorum. Zaten biri zayif az beslemissin diyorlar. Emzirmek sagmaktan cok Kolay aslinda
tşk.ederim canım, inanki sünnet hiçde dedikleri gibi zor değil üstelik benim oğlumun pipisinde problem vardı onun için dr. baya uğraştı ona rağmen maşallahhh sünnetten geldik uyudu evde kalktı normal hayatına devam etti hiç zorluk çekmedik bir kaçgün içindede acısı falanda kalmadı zaten inan yaptıracaksan sünneti kimseyi dinleme biran evvel yaptır bebek oldugu için farkına bile varamıyor çok çabuk iyileşiyor..
dr. bizim yanımızda yaptı sünneti lokal anestezi oldu zaten konuşa konuşa oğlumla sünnet işlemi bitti pipisinin sardılar sargı beziyle yarına kadar düşer bu dediler bizimki eve gelir gelmez düştü zaten sonra krem verdi onu süreceksiniz diye birde pipisinin üzerine plastik bardak koydular arkası kesilmiş beze falan yapışmasın diye gayet rahat geçti sünnet dönemimiz çok şükür problem yaşamadık yani..
iyiki yaptırmışım gece uykularında sürekli ağlıyordu oğlum çişini yapamıyomuş ondan çok şükür rahatladı ağlaması falanda kalmadı inanki...
darısı senin başına olsun inş.. melitta ve zeynepde yaptırdı canım sünnetlerini onlarda çok memnunlar...
merhaba kızlar bebişlerim 40 günlükler. oğlum tam bir kucak delisi kucağımdan indirdiğim dakika yaygarayı koparıyorama çok tatlılar bücüklerim ya
Merhaba
Benimde tam bugün 30 günlük olan ikizlerim var. 10 yıl sonra Rabbim bize bir kız bir erkek bebek verdi çok şükür. Öyle güzel bir duygu ki anlatamam mutluluğumu..
Fakat malesef sütüm çok az geliyor. Bi süre küvezdeydiler o ara azaldı şimdiyse nerdeyse sadece mama veriyoruz.
Merhaba
Benimde tam bugün 30 günlük olan ikizlerim var. 10 yıl sonra Rabbim bize bir kız bir erkek bebek verdi çok şükür. Öyle güzel bir duygu ki anlatamam mutluluğumu..
Fakat malesef sütüm çok az geliyor. Bi süre küvezdeydiler o ara azaldı şimdiyse nerdeyse sadece mama veriyoruz.
kızlar yok mu 2012'de ikiz bekleyen?
kızlar yok mu 2012'de ikiz bekleyen?
merhabalar tüm annelere,bende ikizlerime hamileyim.14+5*deyim.tabiiki çok zor geçiyor aşırı bel ağrılarım,iştahsızlık,kabızlık.2.ayımdan sonra ikiz olduğunu öğrendim ve ogündür evden çıkmıyorum.*bütün ikiz gebelikler böyle sorunlumu*.deneyimli anneler,hamileler bilgi verirse sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun,yarı yolda bırakmasın....
merhaba tesila,inan beni rahatlattın,inşallah ileriki günlerde sıkıntılarım azalır.birkaç kez kanamalarım olunca dr.bolbol dinlenmemi söyledi,ondan önce ikiz olduğunu bilmiyordum en ağır işlerimi dahi yapıyordum,ama şuan bir ev süpürsem 2-3 gün belimin ağrısından duramıyorum saolsunlar eşim ve 4 ablam herşeyde yardımcılar bana.birde ben ..ailevi akdeniz ateşi yani fmf hastasıyım.atak geçiricem diye çok dikkat ediyorum.biliyorsunki çok kuvvetli atak düşük yapmama neden olur.kolşisin kullanıyorum.ben anadolu sağlığa gidiyorum dr.um ilacı kesmemi söyledi marmara araş.ramotoloji kullan dedi.hiç bırakmadım 3 kez atak geçirdim şükürler olsun buaralar iyiyim inşallah ilaç bebişlerime zarar vermez allahım hepimizin yardımcısı olsun sizede bebişlerinizle sağlıklı günler olsun inşallah..[/QUOTE
rahatlatabildiğim için çok sevindim.bu arada geçmş olsun inşallah hamilelik süresince bir daha atak geçirmezsin.tabiki hamilelik hele ikiz hamilelik kolay değil ama bizler şanslı insanlarız ikiz bebek herkese nasip olmuyor Allah sabrını veriyor her şey bebişlerimiz için .bol bol dinlen Allah ın izniyle geçmeyecek mi dediğin zaman su gibi akıp geçecek .Rabbim sağ salim bebişlerini kucagına almanızı nasip etsin.
iyiakşamlar
bende 13 yıllık bir özlemin ardından 2 aylık erkek ikiz annesiyim. sizi hep takip ediyorum hamileykende takip ederdim
37+2 de planlı doğumla aldım bebişlerimi kucağıma, çok şükür sağlıklı aldık allahım bebek bekleyen herkese nasip etsin özellikle zor çoğul gebeliklerde
ben tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum oğullarımı ilk günden itibaren hem mamayle hemde emzirerek besliyorum 4 saatte bir mama veriyorum her istedikleri anda emziriyorum mama aralarında 2-3 kere emziriyorum. sütüm çok olmasada bilirsiniz çok yoruluyoruz uykusuz oluyoruz bunlar sütü çok etkiliyor ama genede emiyorlar yetiyor sanırım onlara
ama geceleri güzel emiyorlar mama gece vermiyorum uyuduğum için biraz daha çok oluyor doyuyorlar
şimdi korkum beni emmeyi bırakmalarısiz şu ay bıraktılar bu ay bıraktılar diyorsunuz bende tedirgin oluyorum
sizler nasıl emziriyordunuzda bebişler emmeyi bıraktı
bide hangi biberonları kullanıyorsunuz ben chicco kauçuk başlıklı kullanıyorum ve ne zaman değiştirmeliyim
iyiakşamlar
bende 13 yıllık bir özlemin ardından 2 aylık erkek ikiz annesiyim. sizi hep takip ediyorum hamileykende takip ederdim
37+2 de planlı doğumla aldım bebişlerimi kucağıma, çok şükür sağlıklı aldık allahım bebek bekleyen herkese nasip etsin özellikle zor çoğul gebeliklerde
ben tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum oğullarımı ilk günden itibaren hem mamayle hemde emzirerek besliyorum 4 saatte bir mama veriyorum her istedikleri anda emziriyorum mama aralarında 2-3 kere emziriyorum. sütüm çok olmasada bilirsiniz çok yoruluyoruz uykusuz oluyoruz bunlar sütü çok etkiliyor ama genede emiyorlar yetiyor sanırım onlara
ama geceleri güzel emiyorlar mama gece vermiyorum uyuduğum için biraz daha çok oluyor doyuyorlar
şimdi korkum beni emmeyi bırakmalarısiz şu ay bıraktılar bu ay bıraktılar diyorsunuz bende tedirgin oluyorum
sizler nasıl emziriyordunuzda bebişler emmeyi bıraktı
bide hangi biberonları kullanıyorsunuz ben chicco kauçuk başlıklı kullanıyorum ve ne zaman değiştirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?