2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

pinarcım seninde aynı durum olduysa merak ettimde ya peki pıhtılar ne boyuttaydı benim bu gün 3.gün oldu ve yine uykudan uyandım saat 3.30 da yine kanamayla kocaman bi pıhtı daha geldi çok fazla kan kaybediyorum yanında bu kocaman pıhtılar düşüyo ve ağrım oluyo her gece aynı dert hiç abartısız elimin yarısı kadar oluyo 5 saat sonra hastaneye gidicem merak ettim senin kaçıncı haftaydı ve büyüklüğü ne kadardı ne zaman bitti cvplarsan sevinirim

canım benimde kocamandı parçalar hatta tamam düştü bebek dedik kaç defa hastaneye koştuk gece sabaha karşı akşam haftasonu durmadan kanıyodu. 12. haftaya kadar kanadı 12. haftada lekelenmeye ddönüşüp bıçak gibi kesildi şimdi tamAMEN KAYBOLDU ALANLAR şükürler olsun. seninde öyle olacak Allahın izni ile içini ferah tut.bu arada hastanede mutlaka kan tahlili yaptır ne durumdasın görmek adına

kızlar ben yine kötüyüm hemde çok biliyorum bıktınız benim sinir bozucu haberlerimi okumaktan ama ne yapayım bişey olunca buraya yazınca insan nedense desaj oluyo sanki

perşembe akşamı kanamam olduğunu acle gittiğimi sölemiştim cuma günü kendi dr.gittim soldaki hematom küçülmüş ama sağda tekrar yenisi başlamıştı yine perşembe sabahı tekrar çağırmıştı dr. Yaptırdığım kan pıhtılaşma testini dr. Görmek istedi olmazsa ona göre ilaç tedavisi yaparız falan dedi perşembe takip edicekti yani onuda paylaştım eve geldim biraz ağrım vardı akşam olunca biraz daha arttı ağrım yine psikolojimi bozmuyayım die önemsemedim bi ara yine tuvalete kalkınca olan oldu üst üste 2 gündür kanamalar başladı ve durmak bilmedi bu seferki bi telaş yaptım önce ama yinede bekliyim kesilir dedim yattım uyumaya çalıştım yok olmuyo ağrım ve bu seferde birazda gazımla beraber feci bi ağrı başladı kalktım tv karşısında uzandım saat 1 oldu bende ağrı falan kesilmedi kanamada yine gidip yatayım dedim ya bu seferde kan sanki içime akmaya başladı ağrım dahada çoğaldı tekrar kalktım tuvalete gittim kan durmak bilmiyo eşimi uyandırayım artık tam kalkıcam birden hiç abartmıyorum elimin yarısı kadar karaciğere benzeyen bişey lap dedi ve tuttum :KK43:((( hemen orkit boşetine aldım bu arada içimden sanki bişeyler sökülüyo gibi ağrılar oluyo o anı anlatamam ayak parmaklarımdan başlayan ve tepemden çıkan bi sıcak ve elektrik çarpar gibi bi durum yaşadım dondun kaldım görünce resmen karaciğer dedim kesin gitti bebeğim eşimi uyandırdım kaldırdım apar topar saat 2.30 da hastaneye koştuk nöbetçi dr. Geldi sağolsun çok ilgilendi bebeği görünceye kadar elim ayağım buz gibi her an çığlık atıp ağlamaya hazır gibi bekledim bi baktık bebek gayet normal orada tabii bu seferde eşimde bende sinirlerimiz bozulduğu için ağlamaya başladık dr.bebek gayet ii hatta hiç düşmeye niyeti yok gibi duruyo hematomların çok küçük büyük ihtimal hematomun parçası düşmüş dedi vs. Benden durumumu dinledi bilenler bilir :)) benim durum baya karışık uzun geçen seneki bebeğimi ve arkasından laparoskopi ameliyatımı anlattım dr. Hemen heee senin surumunu biliyorum dedi hayırdır nereden dedim dr. Anlattı benim geçirdiğim hamilellik ve ameliyatı dr.lar kendi aralarında konuşup ders veriyolarmış :))) ayy şaşırdık sen böle giderse acıbadem hastanesine ismini altın harflerle yazdırcaksın dedi :)) neyse dr. Seni hastaneye yatırmayı ve böle takip etmeyi düşünüyorum ne dersin dedi bende sabah olsun kendi dr.la konuşayım öle karar verelim dedim tmm dedi
sabah saat 6 da ayrıldık hastaneden kendi dr.la konuştuk öğlen durumumu hemen öğrenmiş beni hastaneye yatırmayı düşünüyomuş falan bu şekilde takip edicekmiş neyse kısacası ben pazartesi hastaneye yatıyorum kızlar artık hastaneden yazışırız
ben iice düşündüm isim konusunu kız olursa zeyna erkek olursa herkül koyucam benimki yavrum canımın içi herşeyim baksanıza o kadar sıkıntıya rağmen annesini bırakmaya niyeti yok gibi ona şöle güçlü kuvvetli bi sism yakışır demi :)))

canım çok çok geçmiş olsun, bir an önce biter bu kanamalar sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna, ve eklemek istediğim bişey var korkma lütfen benim doktorumun da karsı 15. Haftada bu şekilde bir kanama yaşamış , drumun söylediğine göre kendi elin büyüklüğünde parçalar düşmüş rahimden ama daha geçen hafta nurtopu gibi dünyaya geldi kızı :)))

herkese günaydın arkadaşlar

sevgili brnyns çok geçmiş olsun . hastaneye yatman bence daha güvenli doktorların hemen müdahele etme şansları var her durumda ve sürekli kontrol altında için rahat olur.

benimde arkadaşlar nefes darlığı şikayetim var. ne zaman yemek yesem nefes alamıyorum ve uykusuz geceler geçirmeye başladım.
abur cubur yiyen biri de değilim sadece ölçüsünde yemek yiyorum ama tıkanıp kalıyorum. ne yersem gaz olmaya başladı. valla balona döndüm.

nec canım tetanoz aşısından şikayetin oldu mu? ağrın hemen geçti mi?
bende yarın yaptırmayı düşünüyorum.

kızlar ben yine kötüyüm hemde çok biliyorum bıktınız benim sinir bozucu haberlerimi okumaktan ama ne yapayım bişey olunca buraya yazınca insan nedense desaj oluyo sanki

perşembe akşamı kanamam olduğunu acle gittiğimi sölemiştim cuma günü kendi dr.gittim soldaki hematom küçülmüş ama sağda tekrar yenisi başlamıştı yine perşembe sabahı tekrar çağırmıştı dr. yaptırdığım kan pıhtılaşma testini dr. görmek istedi olmazsa ona göre ilaç tedavisi yaparız falan dedi perşembe takip edicekti yani onuda paylaştım eve geldim biraz ağrım vardı akşam olunca biraz daha arttı ağrım yine psikolojimi bozmuyayım die önemsemedim bi ara yine tuvalete kalkınca olan oldu üst üste 2 gündür kanamalar başladı ve durmak bilmedi bu seferki bi telaş yaptım önce ama yinede bekliyim kesilir dedim yattım uyumaya çalıştım yok olmuyo ağrım ve bu seferde birazda gazımla beraber feci bi ağrı başladı kalktım tv karşısında uzandım saat 1 oldu bende ağrı falan kesilmedi kanamada yine gidip yatayım dedim ya bu seferde kan sanki içime akmaya başladı ağrım dahada çoğaldı tekrar kalktım tuvalete gittim kan durmak bilmiyo eşimi uyandırayım artık tam kalkıcam birden hiç abartmıyorum elimin yarısı kadar karaciğere benzeyen bişey lap dedi ve tuttum :KK43:((( hemen orkit boşetine aldım bu arada içimden sanki bişeyler sökülüyo gibi ağrılar oluyo o anı anlatamam ayak parmaklarımdan başlayan ve tepemden çıkan bi sıcak ve elektrik çarpar gibi bi durum yaşadım dondun kaldım görünce resmen karaciğer dedim kesin gitti bebeğim eşimi uyandırdım kaldırdım apar topar saat 2.30 da hastaneye koştuk nöbetçi dr. geldi sağolsun çok ilgilendi bebeği görünceye kadar elim ayağım buz gibi her an çığlık atıp ağlamaya hazır gibi bekledim bi baktık bebek gayet normal orada tabii bu seferde eşimde bende sinirlerimiz bozulduğu için ağlamaya başladık dr.bebek gayet ii hatta hiç düşmeye niyeti yok gibi duruyo hematomların çok küçük büyük ihtimal hematomun parçası düşmüş dedi vs. benden durumumu dinledi bilenler bilir :)) benim durum baya karışık uzun geçen seneki bebeğimi ve arkasından laparoskopi ameliyatımı anlattım dr. hemen heee senin surumunu biliyorum dedi hayırdır nereden dedim dr. anlattı benim geçirdiğim hamilellik ve ameliyatı dr.lar kendi aralarında konuşup ders veriyolarmış :))) ayy şaşırdık sen böle giderse acıbadem hastanesine ismini altın harflerle yazdırcaksın dedi :)) neyse dr. seni hastaneye yatırmayı ve böle takip etmeyi düşünüyorum ne dersin dedi bende sabah olsun kendi dr.la konuşayım öle karar verelim dedim tmm dedi
sabah saat 6 da ayrıldık hastaneden kendi dr.la konuştuk öğlen durumumu hemen öğrenmiş beni hastaneye yatırmayı düşünüyomuş falan bu şekilde takip edicekmiş neyse kısacası ben pazartesi hastaneye yatıyorum kızlar artık hastaneden yazışırız
ben iice düşündüm isim konusunu kız olursa zeyna erkek olursa herkül koyucam benimki yavrum canımın içi herşeyim baksanıza o kadar sıkıntıya rağmen annesini bırakmaya niyeti yok gibi ona şöle güçlü kuvvetli bi sism yakışır demi :)))

Canim ya okurken vallaha odup patladi cok sukurki minigimiz iyiymis,inan icim rahatladi...bence hastaneye yatman cok yrinde bir karar,simdi artik surekli kontrol atinda olacaksn en azindan ben sevindim...tabi kolay degil hastanede yatmak ama eger guvende olacaksan senin icnde bebgin icinde en iyisi...bizze mutlaka yaz olurmu merak ederiz seni...opuyoruz cnm...

carmen geçmiş olsun canım ben ilk bebeğimi kaybettiğimde süt gelmişti 2.sinde olmadı çok şükür. bana bunun için ilaç vermişlerdi gerçi ona rağmen süt geldi ama yinede dr. ilaç yazmasını iste ve geniş bandajlar var onlarla sıkıca sar sürekli ben sokağa çıkarken bile sargılı çıkmıştım yaz olduğu halde ama sütünü boşaltma bence çünkü süt bezlerin çalışmaya devam edicek böyle yaparsan bepanten sür çatlamasın göğüs pedi yerleştir ve sıkıca sar birde duşta sıcak su tutma başka yapabileceğin bişi yok malesef 1 hftada gitmişti benim sütüm tekrar geçmiş olsun allah sabır versin :KK43:

canım hiç bilgim yok durumunla alakalı umarım en kısa zamanda düzelir.
ben iyiyim çok şükür kanama yok yarın yinede doktora gideceğim..

myra bende senin gibi sarıyorum yanlız dr.um ilk gün bahsetti ilaçtan ama yan etkisi çok ilaçsız atlatmanı istiyorum dedi eğer ateşim çıkmazsa kullandırmayacakmış...
dün gece sol göğsümde sertlik ele geldi sanırım süt içerde kistleşti...boşaltsam bi derttt düt çoğalıyor boşaltmasammm içerde birikip kist gibi oluyor sastım kaldım vallahii..zaten yeteri kadar üzüntüm var süt olayı beni dahada yıkıyor... çok teşekkür ederim cnmm sargımı çıkarmıştım sabah hemen geri sarıyorum şimdi...

pınarcım çok teşeşkkür ederim..hadi güzel haberlerle gel topiğe...

sen ne yazarsan yaz beni korkutmuyor çünkü içimde seninle ilgili en ufak bir korku yok bunu çok içten söylüyorumm..zor günler belki ama pınar gibi sende atlatacaksın kanamaların sak diye kesilecek ...iyice dinlen hastanede en azından temizlik yapamayacaksın orda:))

herkese günaydın arkadaşlar

sevgili brnyns çok geçmiş olsun . hastaneye yatman bence daha güvenli doktorların hemen müdahele etme şansları var her durumda ve sürekli kontrol altında için rahat olur.

benimde arkadaşlar nefes darlığı şikayetim var. ne zaman yemek yesem nefes alamıyorum ve uykusuz geceler geçirmeye başladım.
abur cubur yiyen biri de değilim sadece ölçüsünde yemek yiyorum ama tıkanıp kalıyorum. ne yersem gaz olmaya başladı. valla balona döndüm.

nec canım tetanoz aşısından şikayetin oldu mu? ağrın hemen geçti mi?
bende yarın yaptırmayı düşünüyorum.

yok canım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. sadece sol kolma yaptırdığım için ilk gün sola yatmamaya çalıştım sabah kalktığımda üstündeydim çok hafif bir ağrı hissettim ama geçti. sonrasında bir durum yaşamadım çok şükür ağrı, ateş olmadı.

canım geçmiş olsun hastanede yatman ii olmuş en ufacık kanamanda çevren doktor ve hemşire dolu olacak.bende yanılmıyorsam 8 haftalıkken birden bire boşalırcasına ve senin dediğin gibi koca koca pıhtılar geldi ben hemen doktorumu aradım bana beyaz bir kese var mı dedi yok pıhtı halinde dedim gel dedi olmazsa hasteneye alalım seni dedi.gittim çocuklarımın ii olduğunu görünce rahatladım.peki bu pıhtılar ney dedim birikmiş kan dedi.peki daha çok kanamam olacak mı dedim bana bu olay 20 haftalığa kadar süre bilir dedi.ama genlde 12 haftalıkta bitiyor dedi.2 gün boyunca bildiğin adet gördüm hatta daha fazlası pıhtı halinde geldi. beni hastaneye almadı ama ben 3 ay kayınvalidemde kaldım ve hep yattım yemeğim bile ayağıma geliyordu.ben 8 yada 9 haftalığa kadar haftada iki gün kanamam oldu oda normal bir iki damlada değil.demek istediğim canım bende 3 ay çektim çok şükür şimdi iim. bazı hamilelik de ilk 3 ay kanama olurmuş bazılarında orta 3 ay bazılarında son 3 ay olur muş.hatta duymuşsundur acile gaz sancısı diye gidipte doğum yapanlar var.onlar 9 ay boyunca adet gören insanlar.o yüzden ferah ol senin güçlü bir zeynan olacak inanıyorum :))) sakın canını sıkma pozitif ol o seni duyuyor annesi güçlü olursa bebişte güçlü olur.çok geçmiş olsun inş. yaşamazsın bidaha.

kızlar sayfamıza nazar değdi herhalde son günlerde hep üzücü haberler alıyoruz ne olur kendinize ve bebişlerinize iyi bakın lütfen arkadaslar.
hepinize çok çok geçmiş olsun.
hepimiz çokca dua edelim kızlar bu nazarı uzaklastırmak için lütfen.
Rabbim sonuna kadar yüzümüzü güldürsün inşallah.

canım kesinlikle katılıyorum geçen gün bende aynısını dedim.inş. bunlar son olur.bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız.

Merhaba kizlar.
Carmen oncelikle gecmis olsun,Rabbim bir daha yasatmasin.

Kizlar dun moralim cok bozuktu.Ama bugun iyiyim biraz daha.
2Li testimizin sonucu biraz kotu cikti.
Daha dogrusu riskli.
Sinir 1:250 bizde de 1:292 cikti.Bu ikili risk.
Kombine risk,yas riski ve trosmy 18+nt gayet guzel.
Bu bizi biraz uzdu ama sonra dusununce bu testler tarama testleri,kesin bir sonuc vermiyor.
292 de 1 ihtimal yani zeka gerilgi.
Birde icim su bakimdan rahat ,ense kalinligimiz 1.2mm ,burun kemigide usg de gozukuyor.
Haftasida gelisimi ile uyumlu.
Simdi 3 hafta sonra 3'lu taramamiz var,oda riskli cikarsa amniyosentez dusunuyoruz.
Temiz cikarsa yaptirmicam.Yoluma boyle devam.

hiç canını sıkma cnm benimki ikiz gebelik sadece ense kalınlıklarına baktırdım gayet ii çünkü ikizlerde ikili test yok.doktora sordum ne kadar geçerliliği var dedim ense kalınlığının % 90 geçerli dedi.sonra 16 haftalıkta 3 lü test yaptırdım çok şükür ii çıktı.yani canını sıkma inş. amniyosentezede ihtiyaç kalmaz.

kızlar bişi sorcam diş eti kanaması yasayan varmı
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

evet canım bende yaşıyordum. diş fırçamı değiştirdim oral b'nin hassas dişler için olanı var onu al. hamilelikte diş etleri hassaslaşıyor. o diş fırçası işe yarıyor. ben dr dayken bir hamile sormuştu dr. söledi.

kızlar bu arada bişey soracam belki daha önce hamile kalıp düşük yapanların bilgisi vardır..bugun göğüslerimden süt gelmeye başladı resmen şakır şakır akıyor..dr.un dediği gibi sıkıca sardım ama 2-3 saattte bir acısı dayanılmaz oluyor iyice sıkıp boşaltınca rahatlıyorum...eğer ateşin çıkarsa hemen gel hastaneye dedi henüz yok ama tetikteyim..kesmek içi,n duyduğunuz bişey var mı..hem fiziksel hem duygusal çok etkiledi beni..

bu arada pınar,brayns umarım iyisinizdir.

canım benim umarım daha iyisindir. bir arkadaşımında aynen süt gelmişti ama onun fazla değildi. sardı bir süre sonrasında geçmişti.
yakın zamanda düzelir inşallah.

perşembe akşamı kanamam olduğunu acle gittiğimi sölemiştim cuma günü kendi dr.gittim soldaki hematom küçülmüş ama sağda tekrar yenisi başlamıştı yine perşembe sabahı tekrar çağırmıştı dr. yaptırdığım kan pıhtılaşma testini dr. görmek istedi olmazsa ona göre ilaç tedavisi yaparız falan dedi perşembe takip edicekti yani onuda paylaştım eve geldim biraz ağrım vardı akşam olunca biraz daha arttı ağrım yine psikolojimi bozmuyayım die önemsemedim bi ara yine tuvalete kalkınca olan oldu üst üste 2 gündür kanamalar başladı ve durmak bilmedi bu seferki bi telaş yaptım önce ama yinede bekliyim kesilir dedim yattım uyumaya çalıştım yok olmuyo ağrım ve bu seferde birazda gazımla beraber feci bi ağrı başladı kalktım tv karşısında uzandım saat 1 oldu bende ağrı falan kesilmedi kanamada yine gidip yatayım dedim ya bu seferde kan sanki içime akmaya başladı ağrım dahada çoğaldı tekrar kalktım tuvalete gittim kan durmak bilmiyo eşimi uyandırayım artık tam kalkıcam birden hiç abartmıyorum elimin yarısı kadar karaciğere benzeyen bişey lap dedi ve tuttum :KK43:((( hemen orkit boşetine aldım bu arada içimden sanki bişeyler sökülüyo gibi ağrılar oluyo o anı anlatamam ayak parmaklarımdan başlayan ve tepemden çıkan bi sıcak ve elektrik çarpar gibi bi durum yaşadım dondun kaldım görünce resmen karaciğer dedim kesin gitti bebeğim eşimi uyandırdım kaldırdım apar topar saat 2.30 da hastaneye koştuk nöbetçi dr. geldi sağolsun çok ilgilendi bebeği görünceye kadar elim ayağım buz gibi her an çığlık atıp ağlamaya hazır gibi bekledim bi baktık bebek gayet normal orada tabii bu seferde eşimde bende sinirlerimiz bozulduğu için ağlamaya başladık dr.bebek gayet ii hatta hiç düşmeye niyeti yok gibi duruyo hematomların çok küçük büyük ihtimal hematomun parçası düşmüş dedi vs. benden durumumu dinledi bilenler bilir :)) benim durum baya karışık uzun geçen seneki bebeğimi ve arkasından laparoskopi ameliyatımı anlattım dr. hemen heee senin surumunu biliyorum dedi hayırdır nereden dedim dr. anlattı benim geçirdiğim hamilellik ve ameliyatı dr.lar kendi aralarında konuşup ders veriyolarmış :))) ayy şaşırdık sen böle giderse acıbadem hastanesine ismini altın harflerle yazdırcaksın dedi :)) neyse dr. seni hastaneye yatırmayı ve böle takip etmeyi düşünüyorum ne dersin dedi bende sabah olsun kendi dr.la konuşayım öle karar verelim dedim tmm dedi

canım kanamalar devam ediyorsa hastane en iyisi senin bebeğin için.
hiç canını sıkma bol bol yat dinlen arkadaş edin :)
aklında burda olmasın arkandan dedikodunu yaparız bol bol :KK1:

EVİM EVİM GÜZEL EVİM...........
nihayet dün evime geldim çok özlemişim...
2. döneme başladık bakalım. bu dönem neler bekliyor bizi :KK1:

ermer çok teşekkür ederimm ama sanki gün geçtikçe azalması gerekirken dahada artıyor bazen nefes alamıyor gibi hissediyorum kendimi hep geçecek diyorum ama içimdeki boşluk hiç dolmuyor sankii...

kızlar ben cetvelimi nasıl iptal edebilirim o da beni çok üzüyor

Arkadaşlarr sonunda aranıza katılabildimm ben yaklaşık 17 gün önce aşılama yaptırdım.Ancak aşılamanın 10. gününde kanamam oldu sabah uyandığımda doktoruma gittim hamilelik testi yaptı 1,69 çıktı yani hamile değilim ama bu bir kriter değil dedii sen bekle dedii progestronla ilgili jelini kullanmaya devam et dedii bu arada 2 tanen aşılama daha olmuştum diğerlerinde böye kanamam olmadı böyle durum yaşayanınız varmı

ermer çok teşekkür ederimm ama sanki gün geçtikçe azalması gerekirken dahada artıyor bazen nefes alamıyor gibi hissediyorum kendimi hep geçecek diyorum ama içimdeki boşluk hiç dolmuyor sankii...

canım benim en yakın zamanda geçer inşallah.

"kontrol panaline" tıkla.
orda solda "profili düzenle" var ona tıkla.
sayfada "çizelge" kısmındaki yazıyı sil ve değişiklikleri kaydet.
hepsi bu kadar.

Canim sut olayini duyunca cok uzuldum dilerim en kisa zamanda normale donersin hem ruhen hem bedenen zor bir durum...cizelgeni profilimden girip cizelge kismndan sileceksin canim...dilerim saglikla hazir oldugunda en kisa zamanda cizelgeni tekrar koymak nasip olur...

Arkadaşlarr sonunda aranıza katılabildimm ben yaklaşık 17 gün önce aşılama yaptırdım.Ancak aşılamanın 10. gününde kanamam oldu sabah uyandığımda doktoruma gittim hamilelik testi yaptı 1,69 çıktı yani hamile değilim ama bu bir kriter değil dedii sen bekle dedii progestronla ilgili jelini kullanmaya devam et dedii bu arada 2 tanen aşılama daha olmuştum diğerlerinde böye kanamam olmadı böyle durum yaşayanınız varmı

Canim 3 kez asilaa oldum hicbirnde boyle bir durumum olmadi hicbir fikrim yok...hayirlisi olsun...

Canim 3 kez asilaa oldum hicbirnde boyle bir durumum olmadi hicbir fikrim yok...hayirlisi olsun...

X