kızlar ben yine kötüyüm hemde çok biliyorum bıktınız benim sinir bozucu haberlerimi okumaktan ama ne yapayım bişey olunca buraya yazınca insan nedense desaj oluyo sanki
perşembe akşamı kanamam olduğunu acle gittiğimi sölemiştim cuma günü kendi dr.gittim soldaki hematom küçülmüş ama sağda tekrar yenisi başlamıştı yine perşembe sabahı tekrar çağırmıştı dr. Yaptırdığım kan pıhtılaşma testini dr. Görmek istedi olmazsa ona göre ilaç tedavisi yaparız falan dedi perşembe takip edicekti yani onuda paylaştım eve geldim biraz ağrım vardı akşam olunca biraz daha arttı ağrım yine psikolojimi bozmuyayım die önemsemedim bi ara yine tuvalete kalkınca olan oldu üst üste 2 gündür kanamalar başladı ve durmak bilmedi bu seferki bi telaş yaptım önce ama yinede bekliyim kesilir dedim yattım uyumaya çalıştım yok olmuyo ağrım ve bu seferde birazda gazımla beraber feci bi ağrı başladı kalktım tv karşısında uzandım saat 1 oldu bende ağrı falan kesilmedi kanamada yine gidip yatayım dedim ya bu seferde kan sanki içime akmaya başladı ağrım dahada çoğaldı tekrar kalktım tuvalete gittim kan durmak bilmiyo eşimi uyandırayım artık tam kalkıcam birden hiç abartmıyorum elimin yarısı kadar karaciğere benzeyen bişey lap dedi ve tuttum
((( hemen orkit boşetine aldım bu arada içimden sanki bişeyler sökülüyo gibi ağrılar oluyo o anı anlatamam ayak parmaklarımdan başlayan ve tepemden çıkan bi sıcak ve elektrik çarpar gibi bi durum yaşadım dondun kaldım görünce resmen karaciğer dedim kesin gitti bebeğim eşimi uyandırdım kaldırdım apar topar saat 2.30 da hastaneye koştuk nöbetçi dr. Geldi sağolsun çok ilgilendi bebeği görünceye kadar elim ayağım buz gibi her an çığlık atıp ağlamaya hazır gibi bekledim bi baktık bebek gayet normal orada tabii bu seferde eşimde bende sinirlerimiz bozulduğu için ağlamaya başladık dr.bebek gayet ii hatta hiç düşmeye niyeti yok gibi duruyo hematomların çok küçük büyük ihtimal hematomun parçası düşmüş dedi vs. Benden durumumu dinledi bilenler bilir :)) benim durum baya karışık uzun geçen seneki bebeğimi ve arkasından laparoskopi ameliyatımı anlattım dr. Hemen heee senin surumunu biliyorum dedi hayırdır nereden dedim dr. Anlattı benim geçirdiğim hamilellik ve ameliyatı dr.lar kendi aralarında konuşup ders veriyolarmış :))) ayy şaşırdık sen böle giderse acıbadem hastanesine ismini altın harflerle yazdırcaksın dedi :)) neyse dr. Seni hastaneye yatırmayı ve böle takip etmeyi düşünüyorum ne dersin dedi bende sabah olsun kendi dr.la konuşayım öle karar verelim dedim tmm dedi
sabah saat 6 da ayrıldık hastaneden kendi dr.la konuştuk öğlen durumumu hemen öğrenmiş beni hastaneye yatırmayı düşünüyomuş falan bu şekilde takip edicekmiş neyse kısacası ben pazartesi hastaneye yatıyorum kızlar artık hastaneden yazışırız
ben iice düşündüm isim konusunu kız olursa zeyna erkek olursa herkül koyucam benimki yavrum canımın içi herşeyim baksanıza o kadar sıkıntıya rağmen annesini bırakmaya niyeti yok gibi ona şöle güçlü kuvvetli bi sism yakışır demi :)))