2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Kızlaaaar ben geldim ..
Allah'a binlerce kez hamd olsun , 3lü taramamız çok güzel çıktı ..
Ben yanımda 2li taramanın sonucunuda götürmüştüm .. Dr onada baktı .. Riskli bölgede değil , sadece sınırda çıkmış dedi ..
Ense kalınlığıda riski biraz tolore etmiş zaten dedi..
Amniyosentez yaptırma bence , bebeğin sağlıklı olduğunu düşünüyorum ben dedi ..
Bende biz eşimel zaten o yönde karar aldık dedim ..

Kızlar ense kalınlığı , burun kemiğinin olması , haftasıyla gelişimin uyumlu olması vs .. zaten güzeldi ..
Dr bunlarıda göz önünde bulundurunca gerek yok amniyosenteze dedi ..
Çok mutluyum ..
Rabbim oğlumuzu sağlıcakla bize bağışlasın inşallah ..
Ve herkezin kini tabi ..

canım gözünaydın çok sevindim, maşallah oğluşuna:)

Kızlaaaar ben geldim ..
Ben yanımda 2li taramanın sonucunuda götürmüştüm .. Dr onada baktı .. Riskli bölgede değil , sadece sınırda çıkmış dedi ..

Kızlar ense kalınlığı , burun kemiğinin olması , haftasıyla gelişimin uyumlu olması vs .. zaten güzeldi ..
Çok mutluyum ..
Ve herkezin kini tabi ..

Kızlaaaar ben geldim ..

Çok mutluyum ..
Ve herkezin kini tabi ..

canımm gözünaydın çok sevindik hepimiz.. Allahım sağlıkla bizlere bağışlasın yavrularımızı inşallahhhhhh

arkadaşlar kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? genital bölge dışında bacak ve koltuk altı için sir ağda yapılabilir mi? internette baktım biraz genelde genital bölgeden bahsediyorlar kimi zararlı kimi zararsız diyor. ağda sonrası kullanılan kremlerin kullanılmasını tavsiye etmiyorlar filan ama acaba bacak ve koltuk altı için de geçerli mi?

KIZLAR DUN HEPİNİZ TEK TEK SES VERDİNİZ TeŞEKKURLER.....benım gıbı evde oturup calısmayan varmı ben iyice ev kusu oldum sogukta bıyerede gıdılmıyoo :44::44:

Beni de ekleyin evde göbek büyüyenler kervanına:KK66:)) Hepimiz aynınız kızlar hava çok soğuk, mecbur evde vakit geçiriyorum, geçmiyor ya o vakitler o ayrı:KK66:)

canım burdayım 3-4 gündür giremiyordum annemle babamı yolcu ettim ondan dolayı biraz üzücüydü hamilelikten heralde çok etkilendim annem babam gidince.sen ne yapıyorsun canım bebişin nasıl.benim bebişlerim maşallah :nazar::nazar::nazar: çok hareketlendiler özellikle akşam yatınca beni uyutmuyorlar Allahım çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın.

Allah kavuştursun cnm, uzak olmak zor, ben de uzağım tüm ailemden. İnşallah bebeklerin doğumuna gelirler bir daha ki sefere. Ayyy hissetmek konusunda çok heyecanlıyım ben, sanırım az kaldı su sıralar heyecanla ilk hareketlerini hissetmeyi bekliyorum. Allahım keyfimizi daim etsin.

Gozunaydin cnm çok sevindim, şükürler oldum, allahım nazarlardan korusun. Rahatlamissindir çok, şimdi keyifle beklersin kalan kontrolleri. Allahım saglık versin hepimize ve bebeklerimize

arkadaşlar kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? genital bölge dışında bacak ve koltuk altı için sir ağda yapılabilir mi? internette baktım biraz genelde genital bölgeden bahsediyorlar kimi zararlı kimi zararsız diyor. ağda sonrası kullanılan kremlerin kullanılmasını tavsiye etmiyorlar filan ama acaba bacak ve koltuk altı için de geçerli mi?

ben hiç ağda falan kullanmıyorum cnm kasarım kendımı falan dıe doguma yakın yaptırıcam ınş.ben bi güzellik uzmanı olaraktann solım agdanın bı zararı olmaz .ensağlıklısı ama ıste ceseratım yok bu aralar

Ben bacaklarımı makineyle alıyorum, kol altım epilasyonlu dertsiz yani. Hiç de aklıma gelmedi bu konu, valla tebrik ediyorum neler düşünüyorsun:KK66:)) kol bacak niye tehlike olsun ki??? Belki ilerleyen aylarda malum bölge zor olur ama herseye bir çözüm bulunur:KK66:))

ben hiç ağda falan kullanmıyorum cnm kasarım kendımı falan dıe doguma yakın yaptırıcam ınş.ben bi güzellik uzmanı olaraktann solım agdanın bı zararı olmaz .ensağlıklısı ama ıste ceseratım yok bu aralar

ben de transfer öncesinden bu yana bıraktım ama böylede tam olmuyor.. genitali zaten yaptıramam asla da bacak ve kol altını düşünüyorum bakıyım.. biraz daha düşüneyim :) saolasın canım..

Ben bacaklarımı makineyle alıyorum, kol altım epilasyonlu dertsiz yani. Hiç de aklıma gelmedi bu konu, valla tebrik ediyorum neler düşünüyorsun:KK66:)) kol bacak niye tehlike olsun ki??? Belki ilerleyen aylarda malum bölge zor olur ama herseye bir çözüm bulunur:KK66:))

epilasyon bende düşünüyordumda doğumdan sonra hormanlar değişiyormuş tekrar çıkıyormuş diye ertelemiştim ama aslında yaptırmış olsaydım ne rahat ederdim.. artık bakıcaz duruma göre ne gerekiyorsa yapıcaz cnm teşekkrler..

Son düzenleme:
Canim 3 ay bende hicbirsey yaptirmadim alt bacagi makinayla alıyorum diger bolgelere jilet yapiyordum ancak gecen hafta tum bacak icin agdaya gittim birsey olmaz temiz bir yer oldugundan emin oldugun surece git ama genital bolge icin korkuyorum cunku acir ve kendimi kasarsam rahimde kasilmalara yol aciyormus o yuzden ben doguma dogru full temizlik yaptircagim onun disinda o bolgeye agda degdirmeyi dusunmuyorum korkuyorum vallaha....ama koltuk alti bacak bunlarda bence mahsur yok.

Kizlar,

Dun aksam yatmadan once perseyi kaparken takildi perde azcik farkinda olmadan yukari uzandim ve o an bir agrim oldu kasiklarimda bir korktum butun gece stres yasadim ruyamda kabuslar gordum sabah uyandigimda agri sizi yoktu ama insan korkuyor birsey olmamistir heralde diymi?!!!

Kizlar,

Dun aksam yatmadan once perseyi kaparken takildi perde azcik farkinda olmadan yukari uzandim ve o an bir agrim oldu kasiklarimda bir korktum butun gece stres yasadim ruyamda kabuslar gordum sabah uyandigimda agri sizi yoktu ama insan korkuyor birsey olmamistir heralde diymi?!!!

yokcnm olmamıstır ıns canını sıkma bazen banada oluyo mesela yerden bısı alıyorum kasıklarıma agrı gırıo ay sonra sabaha kadar uyuyamıyorum bısımı oldu dıe :KK1::KK1: sabah kalktıgımda hıc bısım kalmıo ama yınede sen uzanma dikkat ett :nazar:

ohh çok şükür adını görünce çok heyecanlandom çok çok sevindim adına...

Ay cok sevindim bilgem harika haber darisi benim ve 3lu tarama testine girmeyenlerde ...cok sukur ...:nazar:

gözün aydın canım temiz çıkmasına testin çok sevindim. darısı benım3lü testin başına inş. ve yaptıracak arkadaşlarımıza olur inş.

Bilgecim gözünüz aydin :)

canımm gözünaydın çok sevindik hepimiz.. Allahım sağlıkla bizlere bağışlasın yavrularımızı inşallahhhhhh

Gozunaydin cnm çok sevindim, şükürler oldum, allahım nazarlardan korusun. Rahatlamissindir çok, şimdi keyifle beklersin kalan kontrolleri. Allahım saglık versin hepimize ve bebeklerimize

Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim ..
Sevincimi paylaştınız , çok mutlu oldum ..
İyiki varsınız ..
Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıcakla bizelere bağışlasın ..
İsteyen dileyen herkese de tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin inşallah ..

Kızlar ben bacaklarıma sir ağda yaptırıyorum .. Ayda 1 seferdi normalde ama neredeyse 2 ayda bir oldu hamile olduğum için ..
Zaten kış kapalı giyiniyoruz diye ..
Malum bölgeye de jilet , çünkü ağdadan hamile kalmadan önce bile korkardım ..
Birdek genital bölgeye ağda yaptıramıyorum ..
Doğuma giderken baştan sona ağda yaptırıcam ama :)

Kizlar,

Bzen bende unutup öyle ani haraketler yapıyorum ki , hemen sancı giriyor ..
O zaman yatağa atıyorum kendimi 1 saat dinleniyorum ..
Bazende oğlum karnımın en sağı ile solunda toplanınca kasık ağrısı yapıyor :)
Hemen yine toplanmış bir yere diyorum ..
Eğer kasığım ağrımıyorsa kesin rahat rahat yayılmıştır ..Herhalde o zamanlarda uyuyor oluyor .. Tahminimce :)

Kizlar,

Korkma cnm Allah korusun birşey olsa anlarsın cnm. Bana yataktan kalkarken bile ağrı girdiği oluyor, elbette dikkatli olmak şart ama herseyi de engelleyemeyiz ki. Allahım korusun hepimizi

Allah kavuştursun cnm, uzak olmak zor, ben de uzağım tüm ailemden. İnşallah bebeklerin doğumuna gelirler bir daha ki sefere. Ayyy hissetmek konusunda çok heyecanlıyım ben, sanırım az kaldı su sıralar heyecanla ilk hareketlerini hissetmeyi bekliyorum. Allahım keyfimizi daim etsin.

saol canım inşallah doğuma gelecekler çok zor ailemin uzakta olması.sende de az kaldı yakında hissedersin.karnında seyrimeler hissedersin ilk başta.

canım korkma ben yaptırıyorum ayda bir kere çok şükür bişey olmuyor ben çok rahatsız oluyorum yaptırmazsam elimde değil.

Bilgemmm sevindim canım iyi çıkmasına sonucun.
rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah.

Dew sıkma canını sakın. bişey olmamıştır. ama kulağına küpe olsun :KK1:

internette sorun var mesaj birkaç defa yazılmış :KK1:

Son düzenleme:
X