Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar benimde bir sorum var
bebek serumu duydunuz mu hic hastanede calisan bi abla soyledi bana eczaneden al bebege agiz yoluyla ver sarilik olmaz dedi bir bilginiz var mi bu konuda
biberen kullanmak zorunda kalmassın umarım kalırsanda sanırım hemşireler yıkıyorlardır. emzik kullandırmazlar zaten. doğuma girerken büyük bol bir önlük giydiriyorlar arkası dügmeli yada bağcıklı sanırım kıçın başın görünüyor çokda emin değilim kendi arkamı göremedim çünkü ama ben sütyenimi çıkarmamıştım.çıkar demişlerdi de dedim memiklerimle işiniz ne dokunma sakın çıkarmam dedim.onlarda itiraz etmedi ama diger hastaneler nasıl bilmiyorum. kendin evden bir gecelik getirsen doğuma girerken giydirceklerini sanmıyorum...
kızlar hani orkidin yeni çıkan bir ürünü var ya kokuları hapseden bir tane onun gecesinden almayı düşünüyorum ben..
hastabezini hastaneden veriyorlarmış zaten onu sormuştum o sebepten h.bezi almayı düşünmüyorum
ya ben çok heyecanlıyım bugünnn sanki doğum çok yaklaştıı gibi hissediyorum nedense...
Kızlar merhaba bende kısmetse haziran annesi olcam ve yavaştan hazırlıyorum çantaları. Kızımınki hazır gibi benimkine daha el atmadım bende koyduklarımı yazayım...
Kızımın çantası:
2 tane 5'li hastane çıkışı ( çıtçıtlı badi, üstlük, ayaklı alt, şapka, eldiven, önlük)
1 tane ayaklı tulum
2 tane iç zıbın
1 tane ayaklı iç pijama
2 tane çorap
2 tane yedek çıtçıtlı badi
2 tane yedek önlük
3 tane ağız bezi
1 paket molfix yeni doğan ıslak mendil
20 tane molfix göbek oyuntulu bez
1 tane canbebe alt açma
1 tane battaniye koydum ama 2.yide koysam iyi olcak galiba
Minik biberon, kutusuyla emzik, göğüs ucu ve göğüs kremi, pişik kremi
Yüz örtüsü
Sezeryan yapcam ama mamayı gerekirse hastanede veriyolarmış
Kendi çantam:
1 tane önden düğmeli gecelik (hususi loğusa geceliği almıcam önden düğmeli alıcam çünkü gönlüme göre bulamadım çok kısa ve askılı açık saçık şeyler vardı kendimi toplıcak halim olmaz diye düşünüyorum)
1 tane önden düğmeli pijama (bu da normal olcak altı siyah bi pijama beğendim onu alabilirim kan geçsede kalktığımda görünmez ayrıca mevlüt için krem loğusa pijaması aldım ama onu hastanede kirletmem)
3 adet hasta bezi (kuzenimde varmış o verdi gerekirse daha alırım)
2 paket orkid gece
1 tane çorap
1 tane emzirme sütyeni
Terlik
Pudra ve dudak parlatıcısı, ayna
Normal havlu, kağıt havlu, ıslak mendil, peçete
Pijamalarımın renginde taçlar
Belki pike takımıda götürürüm hastanenin odalarını incelemem lazım
Ayrıca misafirlere lokum ve gül suyu, plastik bardak kaşık falan, şarj aleti, foto makinası, daha aklıma çok şey gelir...
Sizce yazdıklarım az mı çok mu? 2,5 gün kalcam hastanede inşallah bi rahatsızlığımız olmazda uzamaz ama evimizde uzak değil hastaneye...
evet canım ben duydum yeni doğum yapan bi arkadaşıma hastahanede çalışan hemşire arkadaşı söylemiş eczaneden aldılar
şekerli su gb bişeymiş doğar doğmaz bebeğe verdiler hem sarılık olmadı hemde anne sezeryan olduğu için ilk etapta sütü gelmedi
az verilmesine ragmen bebeği bi süre idare etti ama onun bi adı vardı şimdi hatırlayamadım
kızlar çantaya eşiniz içinde birşeyler koyacakmısınız???
Benim sadece esim kalacak yanimda. Baska kalacak kimse yok.Gerci ev yakin gider alir esim birsey lazim olursa. Yinede merak etmistim. Birsey gerekiyorsa bileyim diye
istersen pijama türü bişey koyabilirsin
ama bence ona bile gerek yok
1-2 gece pijamasız yatabilir bence